Snipi írta: ↑2026.08.07., pén. 09:04
asebestyen írta: ↑2026.08.07., pén. 08:58
Snipi írta: ↑2026.08.07., pén. 07:03
Jól látom, hogy ezen a gépen hátul is csak egyik oldalon van vella?
Arra én is, mint laikus csak egy dolgot tudnék reagálni :
Motorokon régóta létezik az 1 oldalas lengőkar. Bicajon is meg lehetne csinálni, csak ugye minek....
Viszont ahogy látom, ezen a motoron elől mindkét oldalon van. Én azon akadtam (volna) fent, ha elől is hátul is csak egy-egy villa van. Az azért kicsit meredek lenne szerintem.
Te még szoktál motorozni (emlékszem régen motoroztál) vagy már teljesen átálltál lábhajtányos kétkerekűekre?
Úgy vannak ezek méretezve, hogy ne legyen problémás. A Lefty is -állítólag- laborméréseken nem produkált kritikusabb "elhajlást" konzolos mechanikai rögzítése ellenére, cserébe combosabb anyagra van szükség, így amit kb nyernek súlyt, hogy egylábú, anyagban jóformán vesztik. Egy sima kéttámaszú tartó elvén épült hagyományos esetén, sokkal könnyebb anyagok használhatók.
Az emberek, ha nem is tudatosan, vonzódnak a szimmetriához. Bekódolt tulajdonság.
Ez a Cannon részéről érzésem szerint kb 2 dolgot jelent
- tessék, meg tudtuk oldani (bár motorok esetén ez rég nem ptobléma. De lényegében a személyautók kerekei is mechanikailag konzolos tartókon pihennek)
- figyelemfelkeltés, egyediség
Valós hozadéka nem sok volt, nem is vette át senki. Jut eszembe, régen normál villával is játszottak, a fejcső alatt egy rugós taggal, majd onnan ágazott két oldalra a villa szára. Amikor futár VB-re jöttek az amcsik, pislogtunk, milyen gépek léteznek
Bár tudom, hogy müködik, nekem bántja a szemem. Es ez pont elég, hogy ne szólítson meg

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu