Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10151
Re: Kerékpározás
Mi lehet a bajom ezzel? Nem is értem, miért így.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1494
Elfelejtettem
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Úgy vannak ezek méretezve, hogy ne legyen problémás. A Lefty is -állítólag- laborméréseken nem produkált kritikusabb "elhajlást" konzolos mechanikai rögzítése ellenére, cserébe combosabb anyagra van szükség, így amit kb nyernek súlyt, hogy egylábú, anyagban jóformán vesztik. Egy sima kéttámaszú tartó elvén épült hagyományos esetén, sokkal könnyebb anyagok használhatók.Snipi írta: ↑2026.08.07., pén. 09:04Viszont ahogy látom, ezen a motoron elől mindkét oldalon van. Én azon akadtam (volna) fent, ha elől is hátul is csak egy-egy villa van. Az azért kicsit meredek lenne szerintem.asebestyen írta: ↑2026.08.07., pén. 08:58Motorokon régóta létezik az 1 oldalas lengőkar. Bicajon is meg lehetne csinálni, csak ugye minek....![]()
![]()
![]()
Te még szoktál motorozni (emlékszem régen motoroztál) vagy már teljesen átálltál lábhajtányos kétkerekűekre?
Az emberek, ha nem is tudatosan, vonzódnak a szimmetriához. Bekódolt tulajdonság.
Ez a Cannon részéről érzésem szerint kb 2 dolgot jelent
- tessék, meg tudtuk oldani (bár motorok esetén ez rég nem ptobléma. De lényegében a személyautók kerekei is mechanikailag konzolos tartókon pihennek)
- figyelemfelkeltés, egyediség
Valós hozadéka nem sok volt, nem is vette át senki. Jut eszembe, régen normál villával is játszottak, a fejcső alatt egy rugós taggal, majd onnan ágazott két oldalra a villa szára. Amikor futár VB-re jöttek az amcsik, pislogtunk, milyen gépek léteznek
Bár tudom, hogy müködik, nekem bántja a szemem. Es ez pont elég, hogy ne szólítson meg
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Kasia 
- Vinkler
- Adminisztrátor

Erodálja az magát. Nincs túl jó híre az új cangáknak.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8271
Szegény Cannondale... Balfácánok erodálják a nevet...
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
és az egyik ráadásul righty is
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5590
Tessék:
Viszont ahogy látom, ezen a motoron elől mindkét oldalon van. Én azon akadtam (volna) fent, ha elől is hátul is csak egy-egy villa van. Az azért kicsit meredek lenne szerintem.asebestyen írta: ↑2026.08.07., pén. 08:58Motorokon régóta létezik az 1 oldalas lengőkar. Bicajon is meg lehetne csinálni, csak ugye minek....![]()
![]()
![]()
Te még szoktál motorozni (emlékszem régen motoroztál) vagy már teljesen átálltál lábhajtányos kétkerekűekre?
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8271
Motorokon régóta létezik az 1 oldalas lengőkar. Bicajon is meg lehetne csinálni, csak ugye minek....
- Csatolmányok
-
- 374752.jpg (42.87 KiB) Megtekintve 268 alkalommal
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
No ma megsz..tják a csajokat a TDF-en.
Felzavarják őket a Monvantura ... Már dörzsölöm a tenyerem. Imádom nézni, ahogy más szenved ...
Felzavarják őket a Monvantura ... Már dörzsölöm a tenyerem. Imádom nézni, ahogy más szenved ...
igen, látszik a szögén,hogy fordítva áll
halfnote.hu
halfnote.hu
Jól látom, hogy ezen a gépen hátul is csak egyik oldalon van vella?
Arra én is, mint laikus csak egy dolgot tudnék reagálni :
- pärt
- Őslakos

A kissé unalmasan kiszámítható Lefty villás verzió után a Cannondale kijött a Righty-val, ami még egy piacra elgurulást is igazi kalanddá emel.
ien,akkor ott nagyon lazára vették, nem kellett sietniük. így neke dlegalább volt egy kemény meneted,ők meg csak nyaraltakAAttila írta: ↑2026.08.06., csüt. 11:49Nem kellett menniük. Volt egy szökevény csoport, úgy 6-8 fö, aztán a 2. csoport. Ebben a 2 első csoportban minden számottevő csapatnak volt embere,így nem volt érdeke a mögöttem érkező 3-as csoportnak a menésben. Le is lettek volna baszva,ha felhúzzák a sort az elől lévő embereikre. Így minimálisan voltak gyorsabbak tőlem,viszont lényegesen kevesebb efforttal. Az ottani egyik csapattársamnak néztem a wattjait (kb 10kg-mal nehezebb tőlem) , avg 30 wattal ment kevesebbet tőlem.
halfnote.hu
halfnote.hu
Nem kellett menniük. Volt egy szökevény csoport, úgy 6-8 fö, aztán a 2. csoport. Ebben a 2 első csoportban minden számottevő csapatnak volt embere,így nem volt érdeke a mögöttem érkező 3-as csoportnak a menésben. Le is lettek volna baszva,ha felhúzzák a sort az elől lévő embereikre. Így minimálisan voltak gyorsabbak tőlem,viszont lényegesen kevesebb efforttal. Az ottani egyik csapattársamnak néztem a wattjait (kb 10kg-mal nehezebb tőlem) , avg 30 wattal ment kevesebbet tőlem.
vagy a végén teszed be azt az energyt,aztán még hátha le lehet kapni egy -két figurát, de erőpróbának tökéletes volt. jó volt az, ami a célja volt,azt meg tudtad oldani. ezt csak mellékesen jegyeztem meg. nomeg,van,hogy direkt nem akarnak utolérni, ha nagy tempót mégy. ha kihajtod magad, egyel kevesebb ellenfél
halfnote.hu
halfnote.hu
Az egész versenyt tesztnek szántam. Extrém melegben hogyan viselkedik a szervezetem. Igazad van, egyébként oda kellett volna beállnom. Valószínűleg akkor is 6. leszek,mint így, de sokkal kevesebb energiával. Nekem most teljesen mindegy, hogy hanyadik vagyok a végén, ezért inkább mentem egyedül. A pulzusom kb 15-18-cal volt magasabb ugyanakkora teljesítménynél,mint normál esetben.revox írta: ↑2026.08.06., csüt. 08:51ez jó erőpróba volt, de taktikailag azért nem tökéletesmár-ha messze volt a cél. mégy egy kilit,ha közelednek óvatosan, inkább bevárod őket és addig is pihensz. aztán keresel a csoportban 3-4 erősebb embert és megpróbáltak menni közösen. Így csak jól kihajtod magad,aztán ha felérnek, elmégy velük,de a kakaó nagy részét elllocsoltad.
de szép menés volt,ettől függetlenül![]()
segítek... volt,hogy 5 méterre ment el a csoportom, amikor a túrósbatyutól majdnem behánytam. nem tudtam felérni. Csak néztem,ahogy távolodnak. Persze,feladni sose szabad. Lehet lesz egy tömegbukás és mindneki elfekszik és el is kaptad őketst81 írta: ↑2026.08.06., csüt. 11:0440 fokban nem könnyű hideg fejjel gondolkodni![]()
Én is el szoktam fogatni magam ilyenkor a "gruppéval" mert egyedül nem érdemes küzdeni ha nincs látótávban a következő boly. Mondjuk ezen a versenyen hiába láttam őket, nem tudtam felérni, de hát nem mindig jön be a számítás...
halfnote.hu
halfnote.hu
nekem az asszonyt vinnem kell bicózni. az már nagy szó,amikor ő követeli a tekeréstpärt írta: ↑2026.08.06., csüt. 11:10Nos, hogy állunk, uraim? Nyakunkon a hétvége az enyhüléssel.
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

Nekem most augusztus 23-ig nem aktuális.
- pärt
- Őslakos