Ja, lehet, de én ezt ott nem úgy éltem meg.
Amúgy a titán öreglánnyal mentem, lehet, hogy neki szólt.

ez szvsz sokkal inkább a tisztelet megnyilvánulása volt mind a bicaj, mind aki hajtja, felé

van, akinek ez jutott
Nem.olvastam végigRotox írta: ↑2026.08.08., szomb. 09:35Kommentár nélkül (mint Lefty tulajdonos)
https://bikepro.hu/cannondale_headshok_ ... ONK81wcRFF

Ez nem nyit nálam semmit, de tálán a kódból kivehető.Rotox írta: ↑2026.08.08., szomb. 09:35Kommentár nélkül (mint Lefty tulajdonos)
https://bikepro.hu/cannondale_headshok_ ... ONK81wcRFF

Túl van árazva? Persze!

Elfelejtettem
Úgy vannak ezek méretezve, hogy ne legyen problémás. A Lefty is -állítólag- laborméréseken nem produkált kritikusabb "elhajlást" konzolos mechanikai rögzítése ellenére, cserébe combosabb anyagra van szükség, így amit kb nyernek súlyt, hogy egylábú, anyagban jóformán vesztik. Egy sima kéttámaszú tartó elvén épült hagyományos esetén, sokkal könnyebb anyagok használhatók.Snipi írta: ↑2026.08.07., pén. 09:04Viszont ahogy látom, ezen a motoron elől mindkét oldalon van. Én azon akadtam (volna) fent, ha elől is hátul is csak egy-egy villa van. Az azért kicsit meredek lenne szerintem.asebestyen írta: ↑2026.08.07., pén. 08:58Motorokon régóta létezik az 1 oldalas lengőkar. Bicajon is meg lehetne csinálni, csak ugye minek....![]()
![]()
![]()
Te még szoktál motorozni (emlékszem régen motoroztál) vagy már teljesen átálltál lábhajtányos kétkerekűekre?

Erodálja az magát. Nincs túl jó híre az új cangáknak.

és az egyik ráadásul righty is

Viszont ahogy látom, ezen a motoron elől mindkét oldalon van. Én azon akadtam (volna) fent, ha elől is hátul is csak egy-egy villa van. Az azért kicsit meredek lenne szerintem.asebestyen írta: ↑2026.08.07., pén. 08:58Motorokon régóta létezik az 1 oldalas lengőkar. Bicajon is meg lehetne csinálni, csak ugye minek....![]()
![]()
![]()

Motorokon régóta létezik az 1 oldalas lengőkar. Bicajon is meg lehetne csinálni, csak ugye minek....
igen, látszik a szögén,hogy fordítva áll
Jól látom, hogy ezen a gépen hátul is csak egyik oldalon van vella?