Snipi írta: ↑2026.08.05., szer. 11:56
Tegnapi hír, ezért talán már nem spoiler ...
Pogi bejelentette, hogy indul a Vueltán. Érdekes lesz, mert Rogla egész évben arra a fente a kését, hogy elmegy, és majd jól megnyeri és meglesz az ötödik. (2019,2020,2021,2024 után).
Most Rogla vagy lemondóan legyint (menjen a ...'szom

) vagy felveszi a kesztyűt. Szerintem hiába nyomta le Pogi a TDF-et, meg se kottyant neki.
Reménykedem benne, hogy megint bejön ami be szokott jönni : mindig a spanyol GT a legjobb. Mondjuk tolmács nem kell nekik, ha esetleg egymást akarják majd anyázni ...

(Ha jól tudom - bár ez nem biztos, és lusta vagyok kiguglizni - ötszörös Vuelta győztes még nincs, így Rogla lenne az első ha "lenyerné". )
Kis rosszindulattal : Pogi meg a "mesterhármasra" hajt, ha már egyszer Jonas-nak megvan, ő se maradjon le ...
épp most néztem egy videót pogiról, ahol mutogatták a nagy profik összes győzelmét. Pogi még csak kb tizedik a listán, de ebben velősen benne van, nem nagyon megy számára alibi versenyekre, így nem is lehet annyi grand tour győzelme, mint olyanoknak,akik pontot gyűjteni járnak ,minden kis xarra, persze, idézőjelesen.
szerintem Pogi 2024-ben is meg tudta volna oldani,hogy zsinórban mindhármat lenyrei és a VB-re is maradt vbolna kakaó, de fene tudja miért, kihagyta a vueltát. Félt egy esetleges bukástól, betegségtől,ami után a VB már nicns messze és ha kiesik 1-2 hét,nehéz visszarázódni és pl betegség után formába lendülni.
ami a mostani TDF-et érinti, nem látszott úgy, hogy nagyon megrogyott volna. viszont,ha lenyeri a vuletát és jövőre lemegy a girora, akkor egyszerre mindhárom győzelem nála lesz zsinórban,igaz,nem egy évben. de, szerintem nem megy jövőre giro-ra. a 6 TDF győzelem történelmi lesz, bár Armstrong már megoldotta, csak kicsit elvették tőle
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu