1. kör 00:21:38
2. kör 00:25:14
3. kör 00:30:47
aztán lefőtt a kávé

Félrenyelte a túl hideg tüdőpukkantót.revox írta: ↑2026.08.02., vas. 08:07Sajnos nem emlékszem. Akkor megértettem mi történt, de 15 éve volt. De nekem nem félrenyelés dereng.
De látod, a @pärt öregei ismerték a népi bölcsességet. Ha @sebi túl lesz a mai napon, aztán jól kideríti. De lehet a chatGpt is megmondaná. Csak telón xar vele beszélgetni
Sajnos nem emlékszem. Akkor megértettem mi történt, de 15 éve volt. De nekem nem félrenyelés dereng.
lehet, (rendesen) félrenyelt
mint lentebb írom, meg hát
; ill. a geológiai szakemberek azé' csak tudják, mi-micsoda 
Begörcsölhetett szegény, szerintem a tüdőre nemigen van hatással. Gyerekkoromban az idősebbek riogattak vele, hogy a túl hideg víztől "leég a tüdőnk".

naésakkor, hogy tudományosan is alátámasszam a "Hegy"séget
Van ez így, bár én a tüdőpukkanásra értettem. Nem emléxem mi volt a pontos probléma,meg úgy őszintén, nem is látom -én analfabéta- mi az összefüggés és már nem emléxem rá, mi is lett a baja, de sziréna vitte.trane írta: ↑2026.08.01., szomb. 20:47na, rászóltál> Tarnaleleszen volt az 1. nyomóskutas frissítőpontom. mire a kiöntött teavizet hideg(ebb)re cseréltem, egy igazi triatlonos húzott el előttem. intettem, azt' gondoltam, úgyis mingyá' utólérem, váltunk majd pár szót, a Hegyen meg otthagyom
. aha. a (3km-re lévő) Hegy alájig csak a távolságot tudtam tartani, ott meg az első kanyarig láttam a fickót, azt' annyi
. hiába no, az arcom még megvan, de sem a kondi (a mai nappal van 500km-em az idén), sem a melegtűrés má' nincs
. azzal vígasztalom magam, hogy legalább 60 má' elmúltam
![]()

Annyira tekintélyt parancsoló lehetett a megjelenésed, hogy megtolta, nehogy szégyenben maradjon.trane írta: ↑2026.08.01., szomb. 20:47...Tarnaleleszen volt az 1. nyomóskutas frissítőpontom. mire a kiöntött teavizet hideg(ebb)re cseréltem, egy igazi triatlonos húzott el előttem. intettem, azt' gondoltam, úgyis mingyá' utólérem, váltunk majd pár szót, a Hegyen meg otthagyom. aha. a (3km-re lévő) Hegy alájig csak a távolságot tudtam tartani, ott meg az első kanyarig láttam a fickót, azt' annyi
. hiába no, az arcom még megvan, de sem a kondi (a mai nappal van 500km-em az idén), sem a melegtűrés má' nincs
. azzal vígasztalom magam, hogy legalább 60 má' elmúltam
![]()

na, rászóltál
Nekem mindegy,csak ne légy "triathlonos"
akkor igyad, tesó
. ja, meg szóJJá a profiknak is, meleggel frissítsenek Pedig ilyenkor jobb a meleg. A tested meleg.
én B-lapátfalván tettem ugyanígy, ugyanannyival hátra, csak egy nyomóskútnál és csak 2dl, de HIDEG vízzel hazáig

Addig szöszöltél a beállítással, hogy insta-képes legyen, hogy a habot elvitte a cica.
Mentünk mi is 37-ben versenyen. Ha előtte szokod a meleget, xal nem a klímás kocsiban pihensz, alig fogod észerevenni. Kaja, pia. Pulzusom avg-ben kb 5-el volt magasabb, 185