st81 írta: ↑2026.07.31., pén. 14:43
A futam előtt egy fél liter izotóniást beszippantottam, mert megkívántam
Valószínűleg az okozta a kényszerszünetet.
A strada-s szintrajzot meg tudná valaki osztani? Voltam - autóval - pályabejáráson, de azért ránéznék.
Erre céloztam. Én egyszer unatkoztam rajtig, megittam fél literes kólát... mire kijöttem a budiról, már ment a mezőny eleje
Egyébkén tipikus itatós probléma az unatkozás (ugyi), de még több a versenystressz, szájszárazság, izgalom miatti pótcselekvés. Nagyon ritka, hogy a versenyző valóban szomjas, főleg nem nagyobb mennyiségre. Ezek induláskor nem annyira érezhetők, de kb fél óra múlva beüthet.
De egyszer pl, szegedre mentünk. Most ugrott be, versenynapokon nem ettem normál kaját már. Volt valami Power akármi, lapis, széles, nagyon geil szelet. *5mmx50mmx150mm kb). Ez pont erre jó volt. Csak szeged messze van és finom volt. Megettem egyet (néha, csak felet, xal az egész is sok), de untakoztam, megettem még egyet

Voltam bajban versenyen. Olajoskör kb 6-8km. Két kör után kiszálltam, két hétig fájt a belem utána
Ez a "finom" megtréfálhat

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu