Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórummal kapcsolatos észrevételek
Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek
Én a kábeleim hirdetésekor úgy gondoltam, hogy nem egyesével hirdetem őket és képeket sem tettem fel (érdeklődőknek, vásárlóknak privátban küldtem). Nem igénytelenség miatt, hanem agyaltam rajta és így gondoltam szabályosnak a dolgot (a nem egyesével hirdetést), de lehet, hogy egyébként sem lett volna szabálytalan, hiszen sokan egyesével hirdetnek. Persze így kevésbé mutatós a dolog (de finoman fogalmaztam), egyrészt a címben sem jelenik meg, hogy pontosan miről van szó, másrészt a nem így gondolkodók hirdetési láncai miatt percek alatt kikerül a képből az enyém. Ettől függetlenül ez már vlszleg ilyen marad.
Ok,de a címben is jelölhetőek a kábelek.Pl nordost táp,rca,xlr,és hangfalkábel eladó.KisMarci írta: ↑2026.08.08., szomb. 16:53Én például cím alapján nézem a kábeleket, és elég dühítő, ha csak a márka van, és a típus/fajta nem.Shimano írta: ↑2026.08.08., szomb. 16:41A kábeles adás vétel helyen jó lenne ha nem nyitnának külön külön topikokat a hirdetők minden egyes drótnak,főleg ha azok ugyanazon gyártók kábelei,mert így elég hosszú lesz a lista.Nem tudom mi a helyzet ez ügyben a szabályzatot illetően,de szerintem jobb lenne egy topikban hirdetni a kábeleket,csak hogy ne keljen annyit lapozni alapon,is.
Nem akarok 160 féle Nordost hirdetésbe belekattintani, hogy az most tápkábel/RCA/XLR/LAN/Hangfalkábel... stb, amikor mondjuk Nordostból csak a tápkábelek érdekelnek.
Így egyrészt átláthatóbb lenne az ad vesz rész,másrészt meg az így feltett hirdetések előbb előre is kerülhetnének ha éppen elkel valami,vagy akármi történés van,és nem is vennének le annyi helyet mint most.
Én például cím alapján nézem a kábeleket, és elég dühítő, ha csak a márka van, és a típus/fajta nem.Shimano írta: ↑2026.08.08., szomb. 16:41A kábeles adás vétel helyen jó lenne ha nem nyitnának külön külön topikokat a hirdetők minden egyes drótnak,főleg ha azok ugyanazon gyártók kábelei,mert így elég hosszú lesz a lista.Nem tudom mi a helyzet ez ügyben a szabályzatot illetően,de szerintem jobb lenne egy topikban hirdetni a kábeleket,csak hogy ne keljen annyit lapozni alapon,is.
Nem akarok 160 féle Nordost hirdetésbe belekattintani, hogy az most tápkábel/RCA/XLR/LAN/Hangfalkábel... stb, amikor mondjuk Nordostból csak a tápkábelek érdekelnek.
Usher - Valhalla - Emotiva
A kábeles adás vétel helyen jó lenne ha nem nyitnának külön külön topikokat a hirdetők minden egyes drótnak,főleg ha azok ugyanazon gyártók kábelei,mert így elég hosszú lesz a lista.Nem tudom mi a helyzet ez ügyben a szabályzatot illetően,de szerintem jobb lenne egy topikban hirdetni a kábeleket,csak hogy ne keljen annyit lapozni alapon,is.
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6536
Ez egyébként emlékeim szerint egyszer már át lett javítva "Témák, amikhez hozzászóltam"-ra, és egyéb hasonló javítások is voltak gyorséinkek között, pl. "Új hozzászólások" helyett "Témák új hozzászólásokkal" stb. Az új szerverre költözéskor ezek a javítások valahogy elvesztek.csandaz írta: ↑2026.07.27., hétf. 12:39A profilodban van 703 hozzászólás, ha rányomsz ott alatta a gombra, akkor kilistáz 703-at. Ezt használd, ha mindent látni akarsz
A fenti gyors linkek részen a "saját hozzászólásaim" ott témaszinten listáz, nem hozzászólás szinten. a kb 110 az 110 téma amiben akármennyi hozzászólás van. ebben az esetben, mind a 110 témában átlagosan 7 hozzászólásod van.
Persze az is lehet, hogy csal az emlékezetem.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- csandaz
- Adminisztrátor

- Értékelés: 209
- Kapcsolat:
A profilodban van 703 hozzászólás, ha rányomsz ott alatta a gombra, akkor kilistáz 703-at. Ezt használd, ha mindent látni akarsz
A fenti gyors linkek részen a "saját hozzászólásaim" ott témaszinten listáz, nem hozzászólás szinten. a kb 110 az 110 téma amiben akármennyi hozzászólás van. ebben az esetben, mind a 110 témában átlagosan 7 hozzászólásod van.
- wasiliy888
- Fórumlakó

- Értékelés: 339
Sziasztok!
Lehet, hogy ez másnak nem érdekes egyáltalán, de megkérdezem. Miért van az, hogy ha megnézem a profilomnál az összes hozzászólásaim számát, ami úgy kb 710, a felső menüben a saját hozzászólásoknál ennek csak a töredéke van kb 110? Ez még nem is annyira zavaró, mint az, hogy itt viszont minden topikot belistáz, ahol "jártam" akár hozzászóltam, akár nem. Először azt gondoltam esetleg a like-ot is annak veszi, de nem, elég ha elolvasok valamit. Máris bekerül a legfrissebbek közé, mint saját hozzászólás.
Lehet, hogy ez másnak nem érdekes egyáltalán, de megkérdezem. Miért van az, hogy ha megnézem a profilomnál az összes hozzászólásaim számát, ami úgy kb 710, a felső menüben a saját hozzászólásoknál ennek csak a töredéke van kb 110? Ez még nem is annyira zavaró, mint az, hogy itt viszont minden topikot belistáz, ahol "jártam" akár hozzászóltam, akár nem. Először azt gondoltam esetleg a like-ot is annak veszi, de nem, elég ha elolvasok valamit. Máris bekerül a legfrissebbek közé, mint saját hozzászólás.
DIY Cu-R tápkábelek v1(DAC), v2(PWR, SRC), ValhallA Raindrops
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-DIY usbAg-AudioGD Master11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed SignatureRev.-DIY 2WVB20Lmk4
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-DIY usbAg-AudioGD Master11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed SignatureRev.-DIY 2WVB20Lmk4
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10151
Csak akkor fizet, ha kattintotok.Alex_Aston írta: ↑2026.07.10., pén. 15:10Rá is kellene kattintani, akkor segítség? Vagy a nélkül is?
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4209
Rá is kellene kattintani, akkor segítség? Vagy a nélkül is?
Csak a Marantz! :-D
- Vinkler
- Adminisztrátor

Így van! Köszi, ha ezzel segítetek.
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6536
Vinkler üzenőfali bejegyzése nyomán azt hiszem, igen:
Ez bevételt generál.Vinkler írta:Ahogy beállítottuk a Google azonnal bejelentkezett, hogy mehetnek a reklámok.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Nálam megjelent egy valag hirdetés. Ez így rendben van?
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Alex_Aston
- V.I.P.

Sose volt ilyen jó :)
Wifi-röl mobil netre váltva sem kell újra bejelentkezni. Szóval pöpec.
Köszi!
- csandaz
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hogy állunk a kiléptetésekkel?
A cloudflare most aktívan leköti a botokat:
A cloudflare most aktívan leköti a botokat:
Alex_Aston írta: ↑2026.07.06., hétf. 16:55Azért valami továbbra sem kerek, még igy sem.
Ma többször is kiléptetett a fórum.
Továbbá nekem is egy kérdésem lenne, hogy ha olvasni sem lehet regisztráció nélkül, ismeretlenül ki fog ide találni, mint új tag? Én így ennek kevés esélyét látom, hogy valaki ugy regisztráljon, hohy nem tudja, hová is teszi azt.
U.i.
Míg ezt írtam, az imént, elküldés után ki is léptetett a rendszer...
U.i. 2.
Pár perc alatt most, vagy 5x léptetett ki, amíg az oldalon böngésztem. Ezt is harmadszorra tudtam leírni, mer 2x kiléptetett küldés után...,
- Alex_Aston
- V.I.P.

Azért valami továbbra sem kerek, még igy sem.
Továbbá nekem is egy kérdésem lenne, hogy ha olvasni sem lehet regisztráció nélkül, ismeretlenül ki fog ide találni, mint új tag? Én így ennek kevés esélyét látom, hogy valaki ugy regisztráljon, hohy nem tudja, hová is teszi azt.
U.i.
U.i. 2.
Pár perc alatt most, vagy 5x léptetett ki, amíg az oldalon böngésztem. Ezt is harmadszorra tudtam leírni, mer 2x kiléptetett küldés után...,
U.i.
U.i. 2.
- csandaz
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nem igazán láttam ilyet még:
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1694
Nem tudom jelezte e már valaki, de elég sok "láthatatlan" postba futok bele:
Van ennek valami oka?
Van ennek valami oka?
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- Vinkler
- Adminisztrátor

A kettős reg tiltott.wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 18:00Azért is írtam, hogy nem vagyok biztos benne. Amúgy a nagyját átolvastam, de nem minden betűjét, csak ami jobban érdekelt.KisMarci írta: ↑2026.07.05., vas. 17:57Hát akkor te sem olvastad el a szabályzatot, mielőtt elfogadtad.wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 17:45
Lehet olyan, akinek mégis több regje van. De nem tudom, hogy ez megengedett, vagy sem. Azt hiszem, hogy nem.![]()
![]()
Meg már a korom miatt nem is emlékszem mindre pontosan.
- wasiliy888
- Fórumlakó

Azért is írtam, hogy nem vagyok biztos benne. Amúgy a nagyját átolvastam, de nem minden betűjét, csak ami jobban érdekelt.KisMarci írta: ↑2026.07.05., vas. 17:57Hát akkor te sem olvastad el a szabályzatot, mielőtt elfogadtad.wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 17:45Lehet olyan, akinek mégis több regje van. De nem tudom, hogy ez megengedett, vagy sem. Azt hiszem, hogy nem.![]()
Meg már a korom miatt nem is emlékszem mindre pontosan.
Hát akkor te sem olvastad el a szabályzatot, mielőtt elfogadtad.wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 17:45Lehet olyan, akinek mégis több regje van. De nem tudom, hogy ez megengedett, vagy sem. Azt hiszem, hogy nem.tonee73 írta: ↑2026.07.05., vas. 13:35Mire gondolsz?wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 12:22
De ez utóbbi nem biztos, mert ennek ellent mondani látszik egy-két apróság.
- wasiliy888
- Fórumlakó

Lehet olyan, akinek mégis több regje van. De nem tudom, hogy ez megengedett, vagy sem. Azt hiszem, hogy nem.tonee73 írta: ↑2026.07.05., vas. 13:35Mire gondolsz?wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 12:22
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6686
Mire gondolsz?wasiliy888 írta: ↑2026.07.05., vas. 12:22
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.