Jól összefoglaltad.revox írta: ↑2026.07.19., vas. 20:34
Az eltelt 25 évben láttam mindenféle elméletet, vagy kábelanyagok, árnyékolások, vagy a nélküli megoldást. Hallottam ezer és ezer okfejtést, de mai napig nem hallottam egy olyat se, ami számomra hihető lenne, mert a meghallgatások minden elméletet, anyagot, stb hol megerősítettek, hol cáfoltak. Semmilyen minta nem volt megfigyelhető, ami alapján, nemhogy a tápkábelek, de még az interkonnektek, vagy hangfalkábelek valós "működését" magyarázni lehetne. Aki jót készít, legalább azt tudja, hogy kell csinálni, de tutihótbiztos hatásmechanizmus papírravetésére csak a nagyon magabiztosak mernének vállalkozni (többnyire bullshit).
Aki jót készít, mind empirikus úton (meghallgatás) jutott el valahova, aztán amit jónak vélt, igyekezett a reprodukálhatóság miatt megismerni.
Igaz, 26 éve nem kapok meggyőző választ, de kb sz első félévben feladtam, hogy valaha kapni fogok. Aki azt gondolja, tudja a megfejtést, még nem érkezett meg oda, hogy belássa, nem tudja és vélhetően nem is fogja megtudni.
Kockák, demagógok, gúnyolódók és szkeptikusok remélhetőleg figyelmesen olvasták és bemagolják elejétől a végéig.