AAttila írta: ↑2026.07.17., pén. 23:39
Én meg 25-ös gp5000-rel megyek

egyszer szerettem volna 28-t beletenni,de nem fért el. Pedig mennyivel komfortosabb lenne,akár már egy 30 is,nemhogy a 32
Hétfőn akartam mesélbi, PC-n gépelve, részletesen röviden:
Ma bükköztünk. 1 barral lentebb fújtam a xarabb út miatt a 25ös Conti Competition szingót (ez komfortban kb 2 barral kevedebb nyomású clinchernek felel.meg). Felfele az út nagyon tossz, éreztem, ez is sok. Lefele engedtem belőle E7 H8 barra (ma kb ez a VT nyomás,igaz tubeless. Vagyis Valter Ati ennyit mesélt. Defekt után maradt benne 7 bar hátul)). Jó volt a kanyarodás és az apró, ám annál idegesítőbb keresztrepedéseket, durva útfelületeket jól csillapította. Aztán a Vargahegyről Miskolctapolca fele van egy hosszú egyenes, de inkább aszfaltgyűrődős huplikkal. Ott 10barral lefele, a hupli üt egyet gyorsan, nem túl nagyot es ennyi (ülve végig lehet tolni nyélen). A mai 7-8 baros konfigot bazi hosszan belengeti. Az a hülye hasonlat ugrott be, ha pofánvernek puszta kézzel, vagy boxkesztyűvel. A pucérkezes xar, de gyors es lehet felszakad a szemhélyad, orrod bevérzik, de egy gyors, "éles" püff. Nem tudom, ki kapott már kesztyűvel... régen kick-box edzés. Haverral pötyögtünk, amikor azt gonfoltam, OK, ennyi volt. Levettem a fedezéket, ez a barom meg pofánvágott... nem szakadt fel semmim,,de kb fél percig azt se tudtam merre van az elöre, majd másik fél perc, mire úgy-ahogy rendbejöttem... (ilyen lehet az agyrázkódás. Az a tetű kesztyű brutálisan "lecsap")
Ma, ez a lefele, minden egyes huplinál betalált kesztyűvel. De a hosszan ellebegő, alig csillapított hullámzás a puha gumival hányingerszerűen hatott rám, fejem is megfájdult (lehet ez a tengeribetegség? Autóban is nehezen viselem, ha nagyon leng a futómű és hosszan csillapított)
Mindenesetre a 7/8 szingónyomás nem tudom vajon milyen clinchernek felel meg, de valami nagyon nem volt kóser. Még kap majd egy esélyt a felfelében,de lefele ez a kis nyomás 25ösön elég necces. Ballonosabb gumin ez az elnyúló damping még hajósabb lehet...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu