Adj neki kis időt beégni, de főleg magadnak. Évtizedek óta máshoz szoktál és ez utána fura. En először betettem, majd kivettem. Később újra próbáltam (abban az időben sokat hallgattam Kürthy Tomi rendszerét és ott nagyon jó volt. Mivel hasonlóan építkeztem, nálam is működnie kellett volna), de csak lépésenként: először csak az erősítőt dugtam át, később a többit.Shimano írta: ↑2026.07.11., szomb. 11:33
Más.Kipróbáltam revi prysmain drót ajánlását,nekem ez van az aljzat elött is,és valóban az van amit ír,ez a hang az elosztó előtt használva teljesen más mint egy spéci sodrott vagy akármi is.Tiszta és energikus,nem finomkodik,sőt még pofán is vág,de van a hangjában valami amitől még jó is lehet,és amitől még nem dobtam ki.
Másik, ezeket is lehet izolálni. Parkettán van, vagy teszünk alá valamit, pl szőnyegdarab, vagy buborékos főlia. Tüske, golyós, légpárna (akár egy 12"-os gyerekbicikli belső. De pl ami az elején jobbnak tűnik, pl egy szőnyegdarab, beégés után lehet kikerül. Nálam maradt a parketta.
...
Kb 2 hónap múlva visszatettem a normál elosztót, amivel tartoztam az ördögnek, de nem nyugodtam volna, ha nem csinálok visszapróbát