viri írta: ↑2026.07.09., csüt. 07:23
Nem tudtam, hogy ez ennyire kamikázé dolognak számít, hogyha az ösvény egyből az elosztóba megy

Én kipróbáltam annó, pont a kevesebb több elmélet alapján, és nem jött be. Nekem kell egy jó táp drót az elosztó elé. Sokkal finomabb, muzikálisabb az egész rendszer hangja, sőt tovább megyek, sok kísérletezésből nekem az jött le, hogy ha csak egy kiemelkedően jó kábelem van, akkor az nem az erősítőben, nem a forrásban, hanem az elosztó előtt hoz a legtöbbet. Nekem ez a megalapozott tapasztalatom, aztán ettől még simán lehet másnál más.
Persze az az igazi ha mindenhová a lehető legjobb (ban passzoló) kábel kerül, sajnos ez ilyen, nem lehet olcsón megúszni.
Milyen keresztmetszet volt?
Ez az ösvény szó nekem fájdalmas. Akkor terjedt el, amikor elvitathatatlan érdemekkel büszkélkedhető, ámbár nem tévedhetetlen Darvas Lászlóval leközöltek egy cikket valamelyik magazinban és 4 vagy 6-os huzalokból kiépített hálótatot (juszt se ösvényt íroj) javasolt, amit sorra kezdtek az emberek kiépíteni és nem értették, mi a baj.
A prysmian 3x2,5-el elmegy egy adag szépség, ami valójában ott sincs a felvételen és lesz a hangkép tiszta és precízebb (de nem tolakodó), póriasan élőbb.
Ez elsőre futa lehet és borítja is a meglévő setupot, újra kell a rendszert installálni. Ha jók a készülékek, sikersztori lesz, ha van némi unbalance a rendszerben (pl ezüstök rézzel nem megfelelően keverednek) az zavaró jelenségként megjelenhet.
Persze, nem állítom, hogy mindenhol működni fog, de számomra afféle referenciaként szolgáló és saját rendszerek esetén ez jó megoldásnak tűnik.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu