Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lenovo Ideapad 330
-
murvaidave
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 1
Re: Lenovo Ideapad 330
Köszönöm szépen ismét az AVX-nek a lehetőséget! A laptop elkelt! 
-
murvaidave
- Lefelé a lejtőn

Re: Lenovo Ideapad 330
Árcsökkenés! A laptop új ára: 42500 forint!
-
murvaidave
- Lefelé a lejtőn

Lenovo Ideapad 330
Üdv mindenkinek!
Eladó egy Lenovo Ideapad 330 típusú notebook, ami korát meghazudtoló állapotban van. Teljesen karc és sérülésmentes. Kijelzője hibátlan, beégés és pixelhibától mentes! Billentyűzete szintén karcolás és kopásmentes! A laptopon teljesen frissen telepített, használatra kész 64 bites Windows 10 található!
Egyetlen hibája, hogy töltőt nem tudok hozzá adni mivel az teljesen meghibásodott az évek alatt. Én egy átalakítóval használtam, egy másik laptopom töltőjével. Akksija gyári, kb. nettó 2 órát bír. Az átalakítót természetesen adom hozzá (ami egy USB C átalakító), valamint egy szintén teljesen újszerű Trust laptop táskát!
Specifikáció:
- 15,6 colos Full HD kijelző
- Intel Core I5-8250U CPU 1,80 GHz
- 4 GB DDR3 2133MHz memória
- 250 GB Kingstone SSD
- NVIDIA GeForce MX150 (4GB) videókártya
A laptop Budapest IV. kerületben található! Szállítás bizonyos km keretek között működhet! Posta megoldható!
ÁRA: 45 ezer forint
Köszönöm, hogy megtekintetted hirdetésem!
Eladó egy Lenovo Ideapad 330 típusú notebook, ami korát meghazudtoló állapotban van. Teljesen karc és sérülésmentes. Kijelzője hibátlan, beégés és pixelhibától mentes! Billentyűzete szintén karcolás és kopásmentes! A laptopon teljesen frissen telepített, használatra kész 64 bites Windows 10 található!
Egyetlen hibája, hogy töltőt nem tudok hozzá adni mivel az teljesen meghibásodott az évek alatt. Én egy átalakítóval használtam, egy másik laptopom töltőjével. Akksija gyári, kb. nettó 2 órát bír. Az átalakítót természetesen adom hozzá (ami egy USB C átalakító), valamint egy szintén teljesen újszerű Trust laptop táskát!
Specifikáció:
- 15,6 colos Full HD kijelző
- Intel Core I5-8250U CPU 1,80 GHz
- 4 GB DDR3 2133MHz memória
- 250 GB Kingstone SSD
- NVIDIA GeForce MX150 (4GB) videókártya
A laptop Budapest IV. kerületben található! Szállítás bizonyos km keretek között működhet! Posta megoldható!
ÁRA: 45 ezer forint
Köszönöm, hogy megtekintetted hirdetésem!