Nos, én szokásos módon előrefurakodtam a rajtnál hogy a sok mazsolát ne kelljen utána kerülgetni
Komolyra fordítva, most éppen valóban az elejében voltam mert nyitott volt a kordon oldala (füves szakaszról indultunk és a befutó is itt volt) és a hosszú távosok után mindjárt beálltam. Start után 5 km volt az éles rajtig, bőven volt idő helyezkedni.
Nem okulva az előző két versenyből (Zselic és Vértes ring), ezúttal országútival mentem, 25 széles gumival. Nos, mivel jórészt a Piliserdő útjain mentünk, lejtmenetben ezt meg is szívtam, mert olyan úthibák voltak, amit 30 km/h felett már nem mertem bevállalni. Így a hegymenetben elhagyott sporttársak szépen utolértek és elgurultak mellettem (sokan gravellel mentek).
Egy párat be tudtam fogni Pilisszentlászló után a lejtmenetben, de ott sem mertem teljes gázzal tekerni.
Ezúttal bolyozni nem tudtam, mivel hegymenetben elkerültem akit tudtam, lejtmenetben pedig - akire érdemes lett volna rárepülni - az gyorsabb volt. Összességében elégedett vagyok az eredménnyel, jövőre meg érdemes vastagabb gumival próbálkozni

-, nagyszerű eredményt értél/értetek el így is. viszont - hacsak nem q...ra erős az emberfia - rajtnál/azt követően mielőbb föl kell csúszni az elejére, főleg, ha hegyek is jönnek, mert - mint megélted - amúgy nem lehet igazán jó eredményt elérni