Bocs, de ezt a negatív kommentet már nehezen tudom elviselni.Aszpirin írta: ↑2026.07.08., szer. 15:35Ford-tulajdonosok figyelmébe.
Nemrég (május végén) volt a Mustang 8 éves szervizen a Petrányinál a Budaörsi úton. Mivel az előző tulaj itthon 0-kilométeresen a Petrányinál vásárolta, és online-lekérdezhetően is rendszeresen hordta a kötelező szervizekre, értékmegtartás reményével ezt a hagyományt folytatni kívántam. .....
...- a klímahűtő erősen cserés (és erről persze Petrányiék egy szót sem szóltak)
- nem tudom, mi célból, de levették a kipufogó hővédő lemezének csavarjait és elfelejtették visszarakni (kép)
- a jobb hátsó futómű két szilentje is repedezett (de még nem okozott tüneteket), mindenesetre cserés - szerencsére ennyi a teljes futómű-probléma... de Petrányiék ezt sem vették észre.........
Mindezt 500 km-rel egy 8éves/120ezres márkaszervizet kötelező karbantartás és "alapos" átvizsgálás után.
Ketyegtem. Azonnal elmentem a Petrányiba, .....
folyt. jöv.
Neked valami rendkívül erős negatív kisugárzásod van, ami áthatja még a technikát is és még az se tudja elviselni ezt a hatalmas negatív erőteret, ami körülvesz.
Neked soha semmi nem volt jó.
A komplett fórum kívülről fújta már a Skodád történetét, mert ugye az is szar volt nálad, meg az összes Skoda szervíz is az.
Itt élted az életedet a fórumon, folyamatosan tömted a tárkapacitást a Skodád sztorijával.
Holott itt van a fórum jelenlegi tulaja, aki márkaszerviz vezető, de nem vetted igénybe a segítségét.
Előtte történeteket hallottunk a BMW Rack Budaörs szervizzel kapcsolatban is. Arról is csupa negatív kommented volt.
Most ugye a Mustang és annak minden rezdülése került a fórum nagyközönsége elé, mintha bárki is kíváncsi lenne rá.
Addig nem is lenne gond, csak megint jönnek a negatív kommentek és persze minden szerviz megint szemét, lehúz, semmi szakértelme nincs. Igen, biztosan így van.
Történetesen én is Ford tulaj voltam és még vagyok is, a Mondeot 200000 km-es koráig hordtam ugyanoda, amit most lehordtál a sárga földig. Soha, semmi problémám nem volt sem a kocsival, sem a szervizzel. Nagy számok törvénye alapján, azért bele kellett volna futnom egy általad említett eseménybe 200000 km alatt, ami nálad a legelső találkozón már megtörtént. 200000 km után már saját körben történt a karbantartás, kopó alkatrészek cseréje. Most 19 éves és 330000 km van benne. Nyilván a Mondeo nem USA gyártmány, hanem Belgiumban készült 2007-ben, de azért minden USA vas sem olyan hulladék. Persze az esély ott sokkal nagyobb.
Visszatérve a RACK-ra. A volt szervízvezetőt ma már több, mint 44 éve ismerem, még a Skodáimat hordtam hozzájuk a 80-as években. Utána lettek BMW.
A jelenlegi BMW-met is hozzájuk viszem, ha kell. Eddig zéró problémával.
Én azt gondolom, hogy vagy rettenetesen peches vagy az autókkal és a szervizekkel vagy a negatív kisugárzásod a kocsikra, környezetedre is kihat. Nem tudok semmit se tanácsolni, mert én általában pozitívan állok minden elé, toleráns vagyok, nem keresem mindenben a hibát. Igyekszem pozitívan élni az életemet.
A pozitív hozzáállást neked is javaslom, hidd el jobb lesz az életed és a környezetedé is.
(várom az n+1-edik büntit, de valahogy csak elviselem majd)