ProAc Studio 125 hangfalpár megkímélt, a fotókon látható szép állapotban eladó. Egyik felső-hátsó sarkán van egy kis pici lepattanás, biztosan nem lenne nehéz eltüntetni, engem nem zavart, nem látszott. Szerintem nagyon szép, hosszan hallgatható hangja van, nagy térrel. Kb tíz éve van a tulajdonomban, bízom benne hogy újabb hosszú évekre gondos új gazdát talál majd.
Dorogon található, mérete, és súlya miatt postázni nem tudom.
ára 275.000ft
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ProAc Studio125
Re: ProAc Studio125
Utoljára Ping ugrasztotta előre 2026.07.15., szer. 11:41-kor.
Kedves cécó, köszönöm a kedvességed! A csatolmányok alá 5 darab képet is feltöltöttem, valamit nem jól csináltam az biztos, látszik,hogy nem igazán vagyok fórumlakó, de igyekszem pótolni!
-
cécó
- Fórumlakó

- Értékelés: 142
A fotókat ne feledd? 

HydraSound tápellátás - Oyaide MTS 6e - Naim Power Line - Naim CD5 XS(SR.Pink) - Naim DC1 - Naim Ndac(SR.Pink) - WireWorld Platinum Electra 7- Naim SuperNait 2(SR.Pink) - Naim Naca5(Furutech FT212r) - WireWorld Plat.8 jumper - ProAc Response D18 - IsoAcoustics Gaia & zaZen/VibRacsi V4exex.
ProAc Studio125
ProAc Studio 125 hangfalpár megkímélt, a fotókon látható szép állapotban eladó. Egyik felső-hátsó sarkán van egy kis pici lepattanás, biztosan nem lenne nehéz eltüntetni, engem nem zavart, nem látszott. Szerintem nagyon szép, hosszan hallgatható hangja van, nagy térrel. Kb tíz éve van a tulajdonomban, bízom benne hogy újabb hosszú évekre gondos új gazdát talál majd.
ára 275.000ft
ára 275.000ft