Tényleg??? Mi lett a 800-as gyémántos B&W-kkel? Accuphase szettel? Az biztos valami másik diagnet lehetett :) Te biztos nem vennél ilyeneketdiagnet írta: ↑2026.06.18., csüt. 00:12Csak szólok, hogy a videót fikázó blogpostot a fb algo dobta fel. Onnantól már biztosra vettem, hogy azt a bizonyos ventillátort itt kapcsolták be. Tehát más is ide fog találni. Ők már talán tudják használni a chatgpt-nél komplexebb megoldásokat is ami a sok sületlenségből összefoglalja a lényeget a fals információk kihagyása mellett, mint pl.: kínai gazdasági modell, chifi, analóg fétis*).
A minőség és a highend nem egyenlő azzal, hogy néhány milliárdost évente lehúzunk párszáz millióra valami világmegváltóra hájpolt újdonsággal, mert az nekik amúgy is aprópénz a többiek meg álmodozzanak tovább. (akinek nem tetszik meg kussoljon)
Porscheból is van a köznép számára elérhető verzió ami a kategóriájában az aktuális hangulattól, marketingtől, évjárattól,kábelgumiktól és egyéb körülményektől függetlenül az élmezőnyben teljesít.
Ezért az a cég generációk óta működik, mivel pármillió embernek a gyerekkori álmot hosszú távon is megérte valóra váltani.
Viszont a hifis majomparádékon felvonultatott termékek nagy része az eufória lecsengése után a süllyesztőben végzi.
* nem tudom mit értesz magamfajták alatt, de életemben 1db megörökölt akai lemezjátszóm volt kb. 5db lemezzel és már a 90-es évek végén gyerekként realaudio streameket hallgattam winamp-al, majd 2000 körül az elsőkkel együtt építettem linux alapú médialejátszót. Továbbra sem én árulok hangszedőket és elektroncsöveket a "legjobb forrás" hívőknek, ezért az árnyékra vetődés veszélye sem fenyeget.
(ha már farokméregetés, amikor winamppal zenét hallgattál addigra mi már túl voltunk a 4 csatornás .mod zenéken, IT-vel pedig már 16 csatornás zenék gyártásán is...'95 - '99 közötti időszakban kezdtek a Pentium alapú hardverek elég erősek lenni ahhoz, hogy valós idejű tracket lehessen rajtuk rögzíteni. Itt kezdett a baráti kör átnyergelni OSX akkori verziójára mac hardverrel, mert az ütemet egyszerűen a PowerPC architektúra jobban tarotta hosszútávon. Tehát a PC-s zenelejátszás az életemben elég fontos részt jelentett, még ha ezt az ipart amit hobbiként űzök próbálod a saját nyomorúságod miatt úri ficsúrok százmilliós játékszerének beállítani... Szóval kiabálj a highend ellen a 802 D2 és Accuphase integrált mögül a zenehallgató fotelből, NAGYON HITELES VAGY! :) )