Az egész bejegyzésed egy öngól, kezdve a "nagyarcozástól". Attól, hogy valaki fiatal, miért ne mondhatna igazat? Az öregséggel sem feltétlenül jön meg automatikusan a bölcsesség, ugye...
Én kérek elnézést
megtaláltam... a zenének nehezen nevezhető, kattogóbuzerátoroknak küldtem félálőmban. meg is érdemlik

Pl itt:
Melyik, hol van? Tényleg nem taudom.

Lenne erre releváns téma, nem is tudom miért a hirdetésbe kell ilyen kommentet beírni.

Talán éppen azért kellene, hogy a közösség ki tudja fejezni, hogy a komment, amelyet így kíván minősíteni, nem tartalmaz hasznos információkat és nem a segítséget adó közösségi tér épülését szolgàlja.

Nem azért történt, mert sértő volt. Azért mert láthatóan kértem / írtam, hogy ha lehet, mindenki mellőzze ezt a típusú válaszadást bármely kommentre. Ha válaszolni kíván egy hozzászólásra akkor tegye meg úgy, mint minden más fórumos: hozzászólás formájában. A like opció nem ezért van.
Ha ezt a kommentet nem like zónába írta volna, akkor minden rendben lett volna? Ha igen, akkor épp itt az ideje lekapcsolni ezt a like zóna posztolást. Amit ELEX oda írt, abban semmi sértő sem volt. Információ közlés.

Jogos, 3 nap pihenő ment is érte. Pláne, hogy ELEX nem először adta ezt így elő.
Hát ja,de most tényleg,kapsz egy pozitiv lájkot,mert hát negatív nincs,vajon miért is,
Hát pont ez az, erről volna szó! ...

Nem tudom mi váltotta ki ezt a reakciót, de én nem látok benne semmi degradálót. Mindenesetre a gyökrezést nem fogom eltűrni! Kérlek mellőzd!wasiliy888 írta: ↑2026.06.11., csüt. 13:03"Meg a 100+ milliósokat. Elég sok van az ismeretségi körömben. Az csak 250000 Euro. Sokaknál csak a kábelezés több. Itthon, Magyarországon!!!!! Igaz, nem fórumoznak." - ELEX
Eskü, ez nekem megéri, hogy néhány napra, hétre, vagy akár többre eltiltsanak. ELEX, nézd meg! (Elegendő egyetlen felkiáltó jel.) Viktor leírta tökre érthetően, úgy hogy a legkevésbé sem bántó, mindenki számára érthetően elhelyezve a high endet és az ultra high endet. Erre jössz te, és igazi gyökér módjára beírod like-ba a fenti megjegyzést. Még tiszta szerencse, hogy a testvéred legkevésbé sem hasonlít rád, mert a Heed Audio különben nem is létezne. Amúgy ennek meg Alex az egyik legnagyobb rajongója mellesleg.
Maros Gábor
nemtom, te hol látod azt, amit ELEX - szerinted - írt, mert nálam csak az látszik, amit István már jelezett: egy ismeretségi kör, akiknek vannak ilyen cuccaik

Ok, kibontom.
wasiliy888 írta: ↑2026.06.11., csüt. 13:03"Meg a 100+ milliósokat. Elég sok van az ismeretségi körömben. Az csak 250000 Euro. Sokaknál csak a kábelezés több. Itthon, Magyarországon!!!!! Igaz, nem fórumoznak." - ELEX
Eskü, ez nekem megéri, hogy néhány napra, hétre, vagy akár többre eltiltsanak. ELEX, nézd meg! (Elegendő egyetlen felkiáltó jel.) Viktor leírta tökre érthetően, úgy hogy a legkevésbé sem bántó, mindenki számára érthetően elhelyezve a high endet és az ultra high endet. Erre jössz te, és igazi gyökér módjára beírod like-ba a fenti megjegyzést. Még tiszta szerencse, hogy a testvéred legkevésbé sem hasonlít rád, mert a Heed Audio különben nem is létezne. Amúgy ennek meg Alex az egyik legnagyobb rajongója mellesleg.
Maros Gábor

De, pont azt teszed, önös érdekből.

Nemrég ezt irtad: