Vinkler írta: ↑2026.07.02., csüt. 12:55
Na és azóta?
El kellett halasztanom július 19.-ére
A Mustanggal történt egy kis malőr, a szűk garázsomból való kiálláskor figyelmetlenségből beakadt a vezetőoldali tükör a garázskapukeret szélébe, és hát csak a reccsenést vettem észre, mert pont arra figyeltem, hogy ne akadjon bele a másik oldalon

A tükörnek csak kb 1,5 cm akadt be, de az elég volt, hogy a fényezett felső részen kívül vmindent cserélni kelljen - persze ebbe az us belejátszik, hogy mit lehet és mit nem külön rendelni a Fordtól. Az új eredeti "Made in USA" tükör a napokban érkezett meg, jövő hétfőn van szervizben időpontom a felszerelésére - amúgy munkadíjjal együtt "csak" 200KHUF-ból "megúszom" ezt a figyelmetlenséget. Igaz már vagy 50-szer álltam be és ki abba a szűk garázsba, mindig centizni kellett, és soha nem volt gond, de hát egyre régebb óta vagyok fiatal, úgy látszik, már ilyennek is meg kell történnie, hogy ne lankadjon az éberségem.
A barátommal jókat röhögtünk, hogy amikor felhívtam a zsámbéki tréningpályát, hogy "egy kicsit leamortizáltam az autómat" (igy, nem részleteztem), el kellene halasztani legalább egy hónappal a tréninget, akkor mit gondolhatttak... "Aha, igen, értjük.... jöjjön csak el a vezetési tréningre, várjuk július 19.-én"
Szerencsére a Volvo-val még semmi hasonlót nem műveltem, szóval az teheti a dolgát, játszhatja a mindennapi igáslovat... kopp-kopp.
(Nem volt csúcs eddig ez az év a Mustang tekintetében... előbb az akku+immobilizer történet miatt állt vagy 3 hónapot, most meg ezért áll már egy hónapja... de mindenből tanulok, most is csepegtető töltőn van, biztos ami biztos

és áramon kívül a pénz is folyik belé, már több mint 1 milla ment belé csak az idén

és a benzinköltséget nem is számolom bele, mert azt nem követem egyáltalán.)