A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nah egyelőre csak a sort és a láncot volt időm cserélni. A hátsó kereket azért kipucoltam, most ha lazán megforgatom a kezemben tartva, 2p 37mp-ig forgott. Annyira nem szar.
20260611_184601.jpg
Lánc le van kenve a zsíros trutyival? Akkor kend át egy kiß hígabb olajjal, jót tesz neki.
Persze. Átdörzsöltem egy ronggyal és szemenként kapott 1 csepp teflonos olajat.
Nah egyelőre csak a sort és a láncot volt időm cserélni. A hátsó kereket azért kipucoltam, most ha lazán megforgatom a kezemben tartva, 2p 37mp-ig forgott. Annyira nem szar.
20260611_184601.jpg
Gyönyörű az a tiszta sor meg lánc, szinte epekednek egy viaszfürdő után. De a rojtos bowdenvégért megy a fekete pont.
Jogos a fekete pont.
Az első is ilyen csúnyán néz ki múlt hét óta. Azok is cserélve lesznek, de nem volt időm.
20260611_184601.jpg
Lánc le van kenve a zsíros trutyival? Akkor kend át egy kiß hígabb olajjal, jót tesz neki.
20260611_184601.jpg
Gyönyörű az a tiszta sor meg lánc, szinte epekednek egy viaszfürdő után. De a rojtos bowdenvégért megy a fekete pont.
20260611_184601.jpg
Én ma lemostam. A láncot bekentem. Ennyi.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Nekem is jó a Tesco parkoló, találjátok ki, hogy mikor.
Természetesen nekem is megfelel az oroszlányi Tesco parkoló. A kocsi arra megy, amerre kormányozom.
11 órai indulás késő lenne? Meg tudom oldani előbb is az érkezést, ha szükséges, csak lenne még reggel némi intéznivaló.
Nekem is jó a Tesco parkoló, találjátok ki, hogy mikor.
Természetesen nekem is megfelel az oroszlányi Tesco parkoló. A kocsi arra megy, amerre kormányozom.
11 órai indulás késő lenne? Meg tudom oldani előbb is az érkezést, ha szükséges, csak lenne még reggel némi intéznivaló.
Sporttársak, sajnos közbejött egy temetés, amiről tegnap értesültem (éreztem, hogy nem érdemes időben bejelentkezni a ride-ra), így a szombat nekem nem jó.
Amiben a segítségetek kérem, hogy a ring sorozat pilisi állomása az alábbi útvonalon megy (46 km): Visegrád Nagyvillám sípálya-panomára út-Szentendre Szarvashegy-Dömör-kapu - Pilisszentlászló-Lepence-Visegrád-sípálya.
Milyen az aszfalt minősége? Országútival járható?
Járható.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Sporttársak, sajnos közbejött egy temetés, amiről tegnap értesültem (éreztem, hogy nem érdemes időben bejelentkezni a ride-ra), így a szombat nekem nem jó.
Amiben a segítségetek kérem, hogy a ring sorozat pilisi állomása az alábbi útvonalon megy (46 km): Visegrád Nagyvillám sípálya-panomára út-Szentendre Szarvashegy-Dömör-kapu - Pilisszentlászló-Lepence-Visegrád-sípálya.
Milyen az aszfalt minősége? Országútival járható?