Ha Heed DA dacod van 2.3-as kártyával és stabil letjátszót keresel, akkor én ezeket venném számításba:d.janos írta: ↑2026.07.23., csüt. 18:27Igen, jelenleg is csak futómű a Mini. Heed DA (2.3) vagy DACtilus (1.0) a dac, attól függ milyen kedvem van.tomrider írta: ↑2026.07.23., csüt. 11:38Nagy kérdés, hogy lehet-e csak futómű. 200k-ba egy minihez hasonló DAC-al rendelkező hálózati lejátszó (ami jobban szól mint a Mini), nem nagyon fér bele. Ami belefér, az nem fog jobban szólni, csak máshogy.d.janos írta: ↑2026.07.21., kedd 23:56Nem követtem az elmúlt időben, hol tart a minőség/szolgáltatás . 3 éve vettem egy Auralic Aries Mini-t lineáris táppal, ami hangban alatta van a Allo Digione Signature + RPI (lineáris táppal, nálam nem volt stabil, ezért maradtam csak az Auralic mellett).
Mit érdemes meghallgatni? Árban maradnék 200k körül használtban. Köszönöm.![]()
- Apple gép USB-n keresztül bekötve
- Wiim Ultra, vagy Pro, Pro Plus (ezekről elég sokat írt Mishow...
Wiim Ultra mellett szólhat az is, hogy én nem variálnék a tápokkal, kábelekkel nagyon. Rákötném coaxon keresztül a Heed DA-ra. Ha pedig egy másmilyen hangzást szeretnél, akkor a saját belső dacján keresztül.
Apple gép pedig szolgálhat még sok egyéb dologban is. Pl. munka vagy filmnézés, stb.