Ha az Auralic tetszik, akkor ennyiért már kaphatsz Femto modellt, ami garantáltan jobban szól a Mininél. Volt Mini és teszteltem az LE és a Femto kiviteleket is, mindet kedveltem, az előrelépés Mini -> Femto irányban egyértelmű. Ami megfontolandó, hogy ez egy régi technika, frissítés nincs rá, és hát a stream műfaja igen gyorsan fejlődik.d.janos írta: ↑2026.07.21., kedd 23:56Nem követtem az elmúlt időben, hol tart a minőség/szolgáltatás . 3 éve vettem egy Auralic Aries Mini-t lineáris táppal, ami hangban alatta van a Allo Digione Signature + RPI (lineáris táppal, nálam nem volt stabil, ezért maradtam csak az Auralic mellett).
Mit érdemes meghallgatni? Árban maradnék 200k körül használtban. Köszönöm.![]()
Ha jobban tetszik az Allo / Volumio / "Málna" vonal, akkor a Silent Angel készülékeket javaslom nézegetni. Ugyanerre épül, de minden tekintetben optimalizálva. Ennyiért már van Bremen (pont hirdetnek most egy újabb SL1 Plus modellt), vagy futóműnek a Münich.
Ha teljesen mást próbálnál, szintén hirdetnek most egy Arcam ST60-at, amit nem hallottam, de a tesztek alapján eggyel magasabb kategória.
Minden más esetben (Lindemann Bridge, Cambridge MXN) ennyi pénzért oldalra lépsz, bár valamennyi javulás biztosan lesz, de inkább csak más(abb) hangot kapsz.
+ ott van még a régi "rögeszmém" : a Wiim. Futóműnek sima PRO egy jó lineáris táppal és a maradék pénzből érdemes venni hozzá jó tápkábeleket, DC és AC vonalon is. A szoftvere nagyon stabil, a fejlesztése folyamatos, a hangja ennyiért szerintem nagyon jó.