Nos igen.Tctronic írta: ↑2026.06.10., szer. 20:20A teljes kábelezés beszerzési áron (amiben valami új, valami használt , sőt még DIY is van benne) kb 1M Ft körül van. Most hogy így leírtam a hasonlat valóban nem jó , szóval azt a részt töröljük a jegyzőkönyvbőlMrCollector írta: ↑2026.06.10., szer. 19:50.....
Csak puszta kíváncsiságból, nálad a high end alsó harmad mettől meddig tart forintosítva?![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
-
MrCollector
- Beköltözött

- Értékelés: 554
Re: Kábelezzünk
Ha kérdésed van: 20/3383456
-
MrCollector
- Beköltözött

Tudod ez egy érdekes dolog. Nyilván számít a vezető anyaga, de ez alapján kár bármilyen következtetést levonni.wasiliy888 írta: ↑2026.06.10., szer. 20:14Hát engem meg pont nem az ára érdekelne, hogyé vetted, hanem mibűl mi van? Táp, hangfalkanóc, ic, usb, egyéb...
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2902
A teljes kábelezés beszerzési áron (amiben valami új, valami használt , sőt még DIY is van benne) kb 1M Ft körül van. Most hogy így leírtam a hasonlat valóban nem jó , szóval azt a részt töröljük a jegyzőkönyvbőlMrCollector írta: ↑2026.06.10., szer. 19:50.....
Csak puszta kíváncsiságból, nálad a high end alsó harmad mettől meddig tart forintosítva?
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- wasiliy888
- Fórumlakó

- Értékelés: 306
Hát engem meg pont nem az ára érdekelne, hogyé vetted, hanem mibűl mi van? Táp, hangfalkanóc, ic, usb, egyéb...
DIY Cu-R tápkábelek v1(DAC), v2(PWR,SRC), ValhallA Raindrops
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-ValhallA AgPtRXFv2usb-AudioGD M11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed Sign.Rev.-DIY 2WVB20Lmk4
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-ValhallA AgPtRXFv2usb-AudioGD M11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed Sign.Rev.-DIY 2WVB20Lmk4
-
MrCollector
- Beköltözött

Csak puszta kíváncsiságból, nálad a high end alsó harmad mettől meddig tart forintosítva?Tctronic írta: ↑2026.06.10., szer. 18:29A saját kábelezésem egy High-end képzeletbeli árlistán kb az alsó egyharmadban foglal helyet. Valószínűleg tudnék előre lépni, de jelenleg már nincs hozzá energiám, hogy elkezdjek keresgélni. Ebben az is közre játszik, hogy alapvetően nem hiszek a drágább kábel a jobb mindenhatóságában. Volt anno több próbálkozás, de jobb esetben is inkább csak oldalra lépés volt mint előre, így egyenlőre le is tettem a keresgélésről. Biztosan lesz még fellángolás, de utoljára HDMI kábelben futottam egy kört kb egy éve.
Tápkábelek : kb 4-5 éve ugyanaz
Összekötő RCA : kb 6-8 éve ugyanaz
Hangfal kábel : kb 6-7 éve ugyanaz
USB : kb 3-4 éve ugyanaz
Szeretem a rendszeremet, tisztában vagyok a gyengeségeivel, de sokszor el tud varázsolni meg tud lepni a mai napig. És szerintem ez a lényeg.
- Tctronic
- Beköltözött

A saját kábelezésem egy High-end képzeletbeli árlistán kb az alsó egyharmadban foglal helyet. Valószínűleg tudnék előre lépni, de jelenleg már nincs hozzá energiám, hogy elkezdjek keresgélni. Ebben az is közre játszik, hogy alapvetően nem hiszek a drágább kábel a jobb mindenhatóságában. Volt anno több próbálkozás, de jobb esetben is inkább csak oldalra lépés volt mint előre, így egyenlőre le is tettem a keresgélésről. Biztosan lesz még fellángolás, de utoljára HDMI kábelben futottam egy kört kb egy éve.
Szeretem a rendszeremet, tisztában vagyok a gyengeségeivel, de sokszor el tud varázsolni meg tud lepni a mai napig. És szerintem ez a lényeg.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 736
Tctronic írta: ↑2026.06.10., szer. 08:45Szerintem jól leírtad a lényeget. Amíg az ember nem hall jobbat addig az aktuálissal is tök jól elvan. Hiszen eddig ez a legjobb. A keresgélés feladásának több oka lehet. Folyamatos kudarc (csak rosszabb lett a hang), ár gát (egy bizonyos ár fölé nem tud vagy hajlandó menni az ember). Egyszerűen csak megunja az ember a dolgot.Block írta: ↑2026.06.10., szer. 08:20Érdekes... Én jól megvagyok Kondo ezüst és Nordost Odin nélkül is. Nincs semmi hiányérzetem,...nem keresek már az apróban,...nem akarok próbálgatni sem.Szerintem jól szól a rendszerem,.(és nem ár érték arányra gondoltam) biztos velem van a hiba,...a fülemmel,....vagy a viszonyítási alapokkal. Lehet,ha meghallanám revi Avantgard vagy FAL rendszerét vagy SM és baráti köre valamelyik rendszerét egyből szétbontanám az enyémet és újrakezdeném a nulláról. Nem tudom,....lehet,hogy job is így,hogy nem kell a viszonyítási alapomat "mount everseti" magasságokba helyezni.
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10075
Térjetek vissza a kábelezéshez ebben a témában kérlek és az sem baj, ha nem OFF-oljátok szét!
Köszönöm!
Köszönöm!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Értelmezted ezt valahogy,...de az is nagyon relatív. Csak azt írtam,hogy azt nem hallottam. Amit viszont hallottam,az lehet,hogy jobb volt mind a két példánál . Vagy igen,...vagy nem. Nekem nincs kudarc élményem. :) Azt írtam le,hogy szerintem "emberi" pénzből összeraktam a rendszerem,...és nagyon sok olyan rendszernél szól "SZERINTEM" jobban,amelyikben csak a kábelezés többe került ,mint az enyém kompletten. Aztán hallottam olyat is,amelyik persze jobban szólt ,mert jó érzékkel volt összerakva az a drága rendszer,de értettem a miértjét. Nem próbáltam űberelni ,mert elégedett vagyok,....pedig az anyagi lehetőségem meg lenne rá.
Tctronic írta: ↑2026.06.10., szer. 08:45Szerintem jól leírtad a lényeget. Amíg az ember nem hall jobbat addig az aktuálissal is tök jól elvan. Hiszen eddig ez a legjobb. A keresgélés feladásának több oka lehet. Folyamatos kudarc (csak rosszabb lett a hang), ár gát (egy bizonyos ár fölé nem tud vagy hajlandó menni az ember). Egyszerűen csak megunja az ember a dolgot.Block írta: ↑2026.06.10., szer. 08:20Érdekes... Én jól megvagyok Kondo ezüst és Nordost Odin nélkül is. Nincs semmi hiányérzetem,...nem keresek már az apróban,...nem akarok próbálgatni sem.Szerintem jól szól a rendszerem,.(és nem ár érték arányra gondoltam) biztos velem van a hiba,...a fülemmel,....vagy a viszonyítási alapokkal. Lehet,ha meghallanám revi Avantgard vagy FAL rendszerét vagy SM és baráti köre valamelyik rendszerét egyből szétbontanám az enyémet és újrakezdeném a nulláról. Nem tudom,....lehet,hogy job is így,hogy nem kell a viszonyítási alapomat "mount everseti" magasságokba helyezni.
Értelmezted ezt valahogy,...de az is nagyon relatív. Csak azt írtam,hogy azt nem hallottam. Amit viszont hallottam,az lehet,hogy jobb volt mind a két példánál . Vagy igen,...vagy nem. Nekem nincs kudarc élményem. :) Azt írtam le,hogy szerintem "emberi" pénzből összeraktam a rendszerem,...és nagyon sok olyan rendszernél szól "SZERINTEM" jobban,amelyikben csak a kábelezés többe került ,mint az enyém kompletten. Aztán hallottam olyat is,amelyik persze jobban szólt ,mert jó érzékkel volt összerakva az a drága rendszer,de értettem a miértjét. Nem próbáltam űberelni ,mert elégedett vagyok,....pedig az anyagi lehetőségem meg lenne rá.
A bejegyzés első felével tökéletesen egyetértek. Ahhoz,hogy valaki egy high-end mércével mérten szolid árból jó setupot állítson össze,kell hogy legyen bizonyos "érzéke-affinitása" hozzá. Ha valakinek ez nincs meg drágán sem biztos,hogy jó eredményt tud felmutatni....dugdoshatja őket akármilyen drága kábellel.
A második felével is egyet értek,egy kitétellel. Nem érdemes a kapott egészet kihegyezni valamilyen összetevőre(mint pl. erősítő),mert csak a kapott végeredmény számit. És ez már visszautalás az előző mondatra....Ez egy sok összetevős történet,..mindennek passzolni kell mindenhez. Ugyanaz az erősítő szerepelhet egy drágább összeállításban rosszabbul ,míg egy olcsóbban akár jobban is....és akkor már meg is dőlt ,hogy a japán vagy a hazai erősítő jobb-e,...ki ezzel,ki azzal tud jobbat csinálni,....ki meg egyikkel sem.
A második felével is egyet értek,egy kitétellel. Nem érdemes a kapott egészet kihegyezni valamilyen összetevőre(mint pl. erősítő),mert csak a kapott végeredmény számit. És ez már visszautalás az előző mondatra....Ez egy sok összetevős történet,..mindennek passzolni kell mindenhez. Ugyanaz az erősítő szerepelhet egy drágább összeállításban rosszabbul ,míg egy olcsóbban akár jobban is....és akkor már meg is dőlt ,hogy a japán vagy a hazai erősítő jobb-e,...ki ezzel,ki azzal tud jobbat csinálni,....ki meg egyikkel sem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára revox 2026.06.10., szer. 09:31-kor.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Tradicionálisabb kábelgyártóknak megvan az az előnye,hogy ezen már átesett az elején, innen már tudatosabban tud finomítani. De valamikor, mind így kezdte.
de, ahogy @block jelezte, nem is akarja ezt megtudni (képletesen értve, szerintem jól értelmezem) és én ebben nem látok semmi kivetnivalót. Bőven lehet élni ezek nélkül ,de sajnos, akinek kell ez a szint, az vagy rákölt véres milkókat (inkább több tíz milkót) és DIY-erkedik és végülis lesz egy jó drótja vagy 50-70 millióból, amit megfelelő marketing nélkül magának gyártott csak le, soha meg nem térül. Végülis, olcsóbb lett, mint adni mondjuk 2 misit egy Kondo IC-ért (ami ma már nem is számít drágának. persze, ez kb listaár).
De az egész ott kezdődik, kell egy olyan géppark,amivel el lehet indulni. "Ez van, ezt szeretném elérni és utána, ha lehet, meglépni" Emberünk az Ongaku majd Kondo Fuji,majd M1000 MKII (legnagyobb előfok) + egyedi redeklésre gyártott Gaku OH, il ldobozok terén (sima dobozokat hagyjuk) Kondo Ruthy 4 (a legnagyobb), FAL Supreme, AA DUO Omega és AA TRIO és persze full Kondo KSL kábelrendszer után döntött úgy, hogy bénázásba kezd. Őszintén meglepődtem, mit sikerült összehoznia. Írd és mond, soha nem gondoltam volna, hogy a végerdeményt esetleg csak megközelíteni tudná amit elért. nabumm... jó,hogy erre nem fogadtam
de én tökéletesen el tudom fogadni, hogy erre nincs mindnekinek szüksége, valamikor úgy gondoltam, nekem sincs, és most is úgy gondolom, nincs szükségem a 10millás IC-re, de lehet kakukkolnék ha bekötném. nem tudom. De nekem az lőtávolon kívül esik, így nem fenyeget a veszély. És ebben semmi ellentmondás, hogy ezek a nagyon magas árak valahol gerjesztett árak, amit az ember nem tud mit tenni, csak elfogadni.
elég sarkos ezt bénázásnak nevezni, mert egyelőre a nyers paraméterek semmit nem mondanak egy vezetékből (pontosabban anyagból) készíthető kábel hangjáról. Aki meg ezt nem akarja megfizetni, maga nem tudja kipróbálni azt a 82 vezetéket, mert kb lövése sincs,honnan szerezze be. Elárulom, nem árulják a kácsában vagy az alin, itt a huzalgyártókat kell megkörnyékezni a speciális igénnyel(anyag,keresztmetszet,technológia, meg a fene tudja még mi). Az mellékes, hogy az se biztos,rendelkezik olyan pénzmaggal, hogy ezt megtehesse. Ehhez be kell tolni elég sok pénzt, mire a gép kikőp egy drótot, aminek a neve: "ez lesz az". Hallva a végeredményt, elég utópisztikus megfogalmazás a bénázás, de itt százmilliókkban mérik a komplett rendszert és tízmilliós léptékben alkudoznak, nyilván más kategória. Igaz,szombaton lehoztak egy IC-t, bedugtuk (az én harmatosabb rendszerembe), aztán nem éreztem bénának, pedig még a társai ott se voltak, csak 1 IC (ami szerencsére mutat némi homogenitási hajlamot a KSL ezüstökkel, így értékelhető, ha nem is 100%-osan a produkciója)Snipi írta: ↑2026.06.10., szer. 08:28Igen ez tökéletesen így van. Általában a vásárlónak a gyártó bénázásait kell megfizetni. Már aki erre hajlandó.revox írta: ↑2026.06.10., szer. 08:00De az éremnek van azért másik oldala is.
Egyik ismerős gyártásra adta a fejét. Elektronika, de tudja, sz egész hifi végülis "kábel" (ellenállásoj, tekercsek, kondenzátorok és persze kábelezé).
A saját kábelei fejlesztéséhez, 82, tehát 82!!! gyártótól kért be vezetéket (az még nem kábel) és ezekből váladztotta ki azt az egyet, amit. Ez lett mindennek a bázisa.
Amikor megvedzel tőle egy olcsónak nem mondhstó kábelt, azzal megfizeted annak 81 kábel árának a rádeső százalékát, ami a spájzban végezte. Mellesleg a kiválasztott (nyilván ezüst) kábel alapanyagának költsége kb megrúgja a Kondo KSL méterárát, használt árát holtbiztos.
Szóval kutatás-fejlesztés + alapanyag ára + legyártás + dugók = sokkoló árcédula. De jól szól.![]()
Tradicionálisabb kábelgyártóknak megvan az az előnye,hogy ezen már átesett az elején, innen már tudatosabban tud finomítani. De valamikor, mind így kezdte.
de, ahogy @block jelezte, nem is akarja ezt megtudni (képletesen értve, szerintem jól értelmezem) és én ebben nem látok semmi kivetnivalót. Bőven lehet élni ezek nélkül ,de sajnos, akinek kell ez a szint, az vagy rákölt véres milkókat (inkább több tíz milkót) és DIY-erkedik és végülis lesz egy jó drótja vagy 50-70 millióból, amit megfelelő marketing nélkül magának gyártott csak le, soha meg nem térül. Végülis, olcsóbb lett, mint adni mondjuk 2 misit egy Kondo IC-ért (ami ma már nem is számít drágának. persze, ez kb listaár).
De az egész ott kezdődik, kell egy olyan géppark,amivel el lehet indulni. "Ez van, ezt szeretném elérni és utána, ha lehet, meglépni" Emberünk az Ongaku majd Kondo Fuji,majd M1000 MKII (legnagyobb előfok) + egyedi redeklésre gyártott Gaku OH, il ldobozok terén (sima dobozokat hagyjuk) Kondo Ruthy 4 (a legnagyobb), FAL Supreme, AA DUO Omega és AA TRIO és persze full Kondo KSL kábelrendszer után döntött úgy, hogy bénázásba kezd. Őszintén meglepődtem, mit sikerült összehoznia. Írd és mond, soha nem gondoltam volna, hogy a végerdeményt esetleg csak megközelíteni tudná amit elért. nabumm... jó,hogy erre nem fogadtam
de én tökéletesen el tudom fogadni, hogy erre nincs mindnekinek szüksége, valamikor úgy gondoltam, nekem sincs, és most is úgy gondolom, nincs szükségem a 10millás IC-re, de lehet kakukkolnék ha bekötném. nem tudom. De nekem az lőtávolon kívül esik, így nem fenyeget a veszély. És ebben semmi ellentmondás, hogy ezek a nagyon magas árak valahol gerjesztett árak, amit az ember nem tud mit tenni, csak elfogadni.
halfnote.hu
halfnote.hu
- wasiliy888
- Fórumlakó

- Értékelés: 306
DIY Cu-R tápkábelek v1(DAC), v2(PWR,SRC), ValhallA Raindrops
- Tctronic
- Beköltözött

Szerintem jól leírtad a lényeget. Amíg az ember nem hall jobbat addig az aktuálissal is tök jól elvan. Hiszen eddig ez a legjobb. A keresgélés feladásának több oka lehet. Folyamatos kudarc (csak rosszabb lett a hang), ár gát (egy bizonyos ár fölé nem tud vagy hajlandó menni az ember). Egyszerűen csak megunja az ember a dolgot.Block írta: ↑2026.06.10., szer. 08:20Érdekes... Én jól megvagyok Kondo ezüst és Nordost Odin nélkül is. Nincs semmi hiányérzetem,...nem keresek már az apróban,...nem akarok próbálgatni sem.Szerintem jól szól a rendszerem,.(és nem ár érték arányra gondoltam) biztos velem van a hiba,...a fülemmel,....vagy a viszonyítási alapokkal. Lehet,ha meghallanám revi Avantgard vagy FAL rendszerét vagy SM és baráti köre valamelyik rendszerét egyből szétbontanám az enyémet és újrakezdeném a nulláról. Nem tudom,....lehet,hogy job is így,hogy nem kell a viszonyítási alapomat "mount everseti" magasságokba helyezni.
Igen ez tökéletesen így van. Általában a vásárlónak a gyártó bénázásait kell megfizetni. Már aki erre hajlandó.revox írta: ↑2026.06.10., szer. 08:00De az éremnek van azért másik oldala is.
Egyik ismerős gyártásra adta a fejét. Elektronika, de tudja, sz egész hifi végülis "kábel" (ellenállásoj, tekercsek, kondenzátorok és persze kábelezé).
A saját kábelei fejlesztéséhez, 82, tehát 82!!! gyártótól kért be vezetéket (az még nem kábel) és ezekből váladztotta ki azt az egyet, amit. Ez lett mindennek a bázisa.
Amikor megvedzel tőle egy olcsónak nem mondhstó kábelt, azzal megfizeted annak 81 kábel árának a rádeső százalékát, ami a spájzban végezte. Mellesleg a kiválasztott (nyilván ezüst) kábel alapanyagának költsége kb megrúgja a Kondo KSL méterárát, használt árát holtbiztos.
Szóval kutatás-fejlesztés + alapanyag ára + legyártás + dugók = sokkoló árcédula. De jól szól.
Érdekes... Én jól megvagyok Kondo ezüst és Nordost Odin nélkül is. Nincs semmi hiányérzetem,...nem keresek már az apróban,...nem akarok próbálgatni sem.Szerintem jól szól a rendszerem,.(és nem ár érték arányra gondoltam) biztos velem van a hiba,...a fülemmel,....vagy a viszonyítási alapokkal. Lehet,ha meghallanám revi Avantgard vagy FAL rendszerét vagy SM és baráti köre valamelyik rendszerét egyből szétbontanám az enyémet és újrakezdeném a nulláról. Nem tudom,....lehet,hogy job is így,hogy nem kell a viszonyítási alapomat "mount everseti" magasságokba helyezni.
De az éremnek van azért másik oldala is.
Szóval kutatás-fejlesztés + alapanyag ára + legyártás + dugók = sokkoló árcédula. De jól szól.
halfnote.hu
halfnote.hu
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1322
Ebben a vásárlók is hibásak. Gyakorlatilag bármi eladható nekik. Ha meg már bekerült a rossz "spirálba", nem akarja "elengedni".revox írta: ↑2026.06.10., szer. 07:04Mert a Kondo nem kábelgyártó. Csak ebben a buliban a kábelgyártók is akkora részt akarnak harapni a tortából, mint a többiek. Meg ki a fenének kell egy 2milkós IC, ha lehet venni 10-15ért is :)SoundMania írta: ↑2026.06.09., kedd 18:11
An, Kondo árai nem is olyan horrorisztikusak másokhoz képest legalábbis a Vz és a Ksl lp/lpz. Én nem tudok hasonló áron hasonló másikat mondani, csak sokkal drágábban.
Bár volt idő, amikor a Kondo a legdrágábbak egyike volt, pl az Ongaku a maga idejében a legdrágább erősítő, ezt a stratégiát a konkurencia jól eltanulta (Qvotrup üzletpolitikája gerjesztette) és bőven rá is fejelt. Ott tartunk, ma már ami nem 10-15ezer eurótól indul (van forgalmazó, akinél eh a limit a 60ezer eur*), nem eladható termék. Hájendnek olcsó, olcsónak drága (a filleres dolgokról tudomást se vesz a világ, vagyis meghatározó szerepet nem tud betölteni). A hang meg olyan, mint a férfiember: ha egy fokkal szebb az ördögnél, már OK :)
* nemzetközi piacot figyelembe véve es természetese /készülèk
És talán emiatt is mennek jól az olcsó kábelek, mert tényleg nehéz rányulni olcsón jóra, még drágán is.... És ha mégis megtalája olcsón a jót, (mert a nagy többség itt kezd az olcsókkal) akkor a fejlesztés nehéz, mert ha meghallgatja a "nemjó" drágát azt hallja alig jobb sokkal többért.... Aztán itt abba is marad sokszor a keresés.... Régen sokkal jobb volt. Volt pár jó, amit meg lehetett találni.. De ma szinte tűt keres az ember a szénakazalban.
Bár volt idő, amikor a Kondo a legdrágábbak egyike volt, pl az Ongaku a maga idejében a legdrágább erősítő, ezt a stratégiát a konkurencia jól eltanulta (Qvotrup üzletpolitikája gerjesztette) és bőven rá is fejelt. Ott tartunk, ma már ami nem 10-15ezer eurótól indul (van forgalmazó, akinél eh a limit a 60ezer eur*), nem eladható termék. Hájendnek olcsó, olcsónak drága (a filleres dolgokról tudomást se vesz a világ, vagyis meghatározó szerepet nem tud betölteni). A hang meg olyan, mint a férfiember: ha egy fokkal szebb az ördögnél, már OK :)
Mert a Kondo nem kábelgyártó. Csak ebben a buliban a kábelgyártók is akkora részt akarnak harapni a tortából, mint a többiek. Meg ki a fenének kell egy 2milkós IC, ha lehet venni 10-15ért is :)SoundMania írta: ↑2026.06.09., kedd 18:11
An, Kondo árai nem is olyan horrorisztikusak másokhoz képest legalábbis a Vz és a Ksl lp/lpz. Én nem tudok hasonló áron hasonló másikat mondani, csak sokkal drágábban.
halfnote.hu
halfnote.hu
De hall :)
(f.xm... benéztem az órát... 5:56kor 6:56ot láttam... nem csak süjet vagyok, vak is)
Azt nemtom :)SoundMania írta: ↑2026.06.09., kedd 18:08Bár PJM szerintem az infókat gyűjtette az AI-val és nem "meghallgattatta".
Mit mondana az AI a Vz vs Ksl lp cserére? :)
De hall :)
(f.xm... benéztem az órát... 5:56kor 6:56ot láttam... nem csak süjet vagyok, vak is)
halfnote.hu
halfnote.hu
A harmadik szintben az Odin 2 nem elírás ? 
[/quote]
De, az sajnos elírás, semmi keresnivalója ott.
Elnézést kérek mindenkitől és köszönöm Rock60, hogy felhívtad rá a figyelmem!
A harmadik szinten csak a Valhalla 2 létezik.
[/quote]
De, az sajnos elírás, semmi keresnivalója ott.
Elnézést kérek mindenkitől és köszönöm Rock60, hogy felhívtad rá a figyelmem!
A harmadik szinten csak a Valhalla 2 létezik.
- SoundMania
- Törzsgárda

An, Kondo árai nem is olyan horrorisztikusak másokhoz képest legalábbis a Vz és a Ksl lp/lpz. Én nem tudok hasonló áron hasonló másikat mondani, csak sokkal drágábban.Rock60 írta: ↑2026.06.09., kedd 17:49Elnézést, hogy kiragadtam a nagyon élvezetes élménybeszámoló szövegkörnyezetéből ezt a pár sort, de ezekre reagálnék.Amatőr61 írta: ↑2026.06.09., kedd 11:34
...Aztán következett a Norse 2 széria: Heimdall 2, Frey 2, Tyr 2 kábelekkel. Ezek közül az első kettőnek nem sikerült megugrania az én elvárásaimat, bár gyorsak és tiszták voltak, még mindig sterilen hangzottak, hiányzott belőlük a testesség.
Harmadik szint: Valhalla 2 és Odin 2. Itt már nem volt pardon !
Negyedik szint: Odin 2 és az Odin Gold - a zászlóshajók.
![]()
Nem ismerve annyira a márkát, gyorsan utánanéztem az áraknak. ( Nem az Alibabásnak.)
Felhívnám a figyelmét azoknak, akik érthető módon hüledeznek sokszor az AN horrorisztikus árain - magamat is beleértve persze - hogy 1.1-1.4 millióért is lehet venni olyan hangszórókábelt a fentiek szerint - Frey 2 - aminek nem sikerült megugornia a - szerintem alapvető - elvárásokat. " Steril, testetlen."
Pontosabban olyan kábelrendszert - aminek a teljes árát nem adtam össze - amiben csak a hsz kábel 1.1 - 1.4 millió Ft.
Ahol már jó a ballansz, ott a hsz. kábel 10 millió felett kezdődik.![]()
![]()
A harmadik szintben az Odin 2 nem elírás ?![]()
- SoundMania
- Törzsgárda

Bár PJM szerintem az infókat gyűjtette az AI-val és nem "meghallgattatta".
Mit mondana az AI a Vz vs Ksl lp cserére? :)
Elnézést, hogy kiragadtam a nagyon élvezetes élménybeszámoló szövegkörnyezetéből ezt a pár sort, de ezekre reagálnék.Amatőr61 írta: ↑2026.06.09., kedd 11:34
...Aztán következett a Norse 2 széria: Heimdall 2, Frey 2, Tyr 2 kábelekkel. Ezek közül az első kettőnek nem sikerült megugrania az én elvárásaimat, bár gyorsak és tiszták voltak, még mindig sterilen hangzottak, hiányzott belőlük a testesség.
Harmadik szint: Valhalla 2 és Odin 2. Itt már nem volt pardon !
Negyedik szint: Odin 2 és az Odin Gold - a zászlóshajók.
Nem ismerve annyira a márkát, gyorsan utánanéztem az áraknak. ( Nem az Alibabásnak.)
Felhívnám a figyelmét azoknak, akik érthető módon hüledeznek sokszor az AN horrorisztikus árain - magamat is beleértve persze - hogy 1.1-1.4 millióért is lehet venni olyan hangszórókábelt a fentiek szerint - Frey 2 - aminek nem sikerült megugornia a - szerintem alapvető - elvárásokat. " Steril, testetlen."
Pontosabban olyan kábelrendszert - aminek a teljes árát nem adtam össze - amiben csak a hsz kábel 1.1 - 1.4 millió Ft.
Ahol már jó a ballansz, ott a hsz. kábel 10 millió felett kezdődik.
A harmadik szintben az Odin 2 nem elírás ?