yura
asebestyen
Vinkler
AAttila
geza123
pärt
Valaki még?
Hány órakor induljunk? Talán ideálisabb lenne az oroszlányi Tesco parkolójában találkozni, ami kb 500m-re van Majktól, akkor nem kell murvára tenni a drága gumikat.

Erősen traumatizált az a szutyok, de már túl vagyok rajta.asebestyen írta: ↑2026.06.10., szer. 08:29
Múlik (persze nem csak).
Pärt láncát bekenjük a kedvenc Muc-Off olajával, aztán húz minket végig, mint a diesel mozdony.

Múlik (persze nem csak).

Szombaton nagyon fog menni a bicó…
, majd viszek gumipókot.
Kb. mindegy is. Nem egy könnyen feladós a pali, de vannak határok, amiket egyszerűen nem érdemes feszegetni.
itt komplett adagolót írnak. de a fotó az lehet valóban hülyeség :)

Szerintem a cikkbe illesztett fotó egy AI-al készült mém, a hír csak egy kulacsról szól. Mindenesetre úgy tűnik, a csávó szinte menden megtett métere potenciális mémalapanyag, ez a verseny sem volt kivétel.Rotox írta: ↑2026.06.09., kedd 10:20Bakker, ez a csávó (tudjátok, ő az az idióta, akit a kb 30-40 cm-es stucni, meg az imádkozó sáska pózban tekerésmiatt már korábban is többször kizártak) tényleg egy pszichopata.
https://velo.hu/a-francia-csendorseg-ra ... jarol.html
Ezt meg épp most olvastam róla:
"He was disqualified from the men's Madison final at the 2024 Summer Olympics after headbutting his Team GB rival Ollie Wood and knocking him off his bike."
punk, de biztos szeretik a versenyszervezőkRotox írta: ↑2026.06.09., kedd 10:20Bakker, ez a csávó (tudjátok, ő az az idióta, akit a kb 30-40 cm-es stucni, meg az imádkozó sáska pózban tekerésmiatt már korábban is többször kizártak) tényleg egy pszichopata.
https://velo.hu/a-francia-csendorseg-ra ... jarol.html
Ezt meg épp most olvastam róla:
"He was disqualified from the men's Madison final at the 2024 Summer Olympics after headbutting his Team GB rival Ollie Wood and knocking him off his bike."

Főleg a lejtőkön, mondjuk én ott se, mint tudjuk.
bizom benne

Teljesen igazad van. Illetve, ööö, izé...

"Cincérkormányos"revox írta: ↑2026.06.04., csüt. 16:26egyébként érdekesen alakulnak ezek az árak... Nemrég voltam egyesületi gyúlésen és néztem edzőbát,aki egyébként eléggé a régi technikát kedveli, beadta a derakát és a Pinarello ganS Campa kerót lecserélte egy fullos Cervelo-ra, de nem a cincérkormányos,hanem a hegymászóra. 2 milka volt cakk-pakk (patika). Valami versenycsapatoktól veszegetik. amit egyszer betoltam cervelos fotót,mikor kipróbáltam,az is bagóért jött valami versenyzőé volt. mondták kié,de csak Pogacart ismerem![]()
a jó csajokat se mindig az eszükért szeressükpärt írta: ↑2026.06.04., csüt. 15:19Ára szerencsére nem hiányzik, inkább az idáig magam felé támasztott elvárást sérti, ti. hogy nem halmozunk felesleges tárgyakat, márpedig azonos feladatra két eszköz felesleges.
Szerintem évek múlva sem lenne nehéz kiszállni belőle; rákerestem most AI-al, hogy mennyi volt az új ára, hát igen meglepődtem,nekem a töredékéért sikerült megvennem. Egyébként direkt olyat típust választottam, ami beleillik a mai trendekbe, egyrészt, mivel pont azokra voltam kíváncsi, másrészt meg hogy könnyű legyen eladni, ha úgy döntenék.
Tényleg öröm használni, de mindenképp fogok még ilyen pár naponta megejtett csereberéket csinálni, hogy leülepedjenek a tapasztalatok.
De egy biztos: ezeknél a csúcsgépeknél az zsé/élmény hányados csapnivaló, hobbicélra nagyon nem észszerű ilyesmit venni.

a "mintha lenne egy kis hiba" két hét múlva eleffánt lesz
szerintem meg ha töprengeni kell a bringa előnyein, akkor vége is a dolognak > pärt ways
mielőbb, amíg - mint revi is írja - kb. annyiért, amennyiért vetted, elmegy hegyen nehéz sebességről beszélni,mert változó,de síkon 40 fölött, de inkább 50-nél már jól érezhető difik vannak váz és váz között. meg,amikor meg kell rángatni (sok hirtelen kigyorsítás), de az inkább versenyzői attitűd.pärt írta: ↑2026.06.01., hétf. 21:45
Összefoglalva: bitang jó kis gép, de azon a szinten, ahol én karistolok, még nem nagyon érzem, hogy sok olyat nyújtana, amit a huszonéves vas nem. Ha harmatosat gurulok, biztos hogy nem a gép hibája - bár ez a régivel is így van.
De kétség kívül egy komoly és gyönyörű holmi, csak még nem tudom, marad-e.

Mostani állás szerint.asebestyen írta: ↑2026.05.26., kedd 09:00Majk - Velencei-tó - Majk ~84km & 800m szint outi kerékpáros túra - 2026. 06.13. szombat
yura
asebestyen
Vinkler
AAttila
geza123
pärt