Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Dactilus III + Q-PSU III

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
Lezárt
severance
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 217

Re: Heed Dactilus III + Q-PSU III

Hozzászólás Szerző: severance »

Elkelt: zárom és köszönöm a lehetőséget.

severance
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 217

Heed Dactilus III + Q-PSU III

Hozzászólás Szerző: severance »

Tisztelt Fórumtársak!

Rendszerátalakítás miatt meghirdetem gyűjteményem féltve őrzött darabjait:
- Heed Dactilus III: ez ténylegesen már a legutolsó változat, az elején "III"-mal, v1.1-es USB kártyával és v1.3-as DAC kártyával (a vevőnek ezt személyesen demonstrálni is tudom átadáskor). Az eredeti X-PSU40 kapcsolóüzemű tápja már nincs meg, igény esetén felár ellenében Heed S-PSU lineáris tápegységet, vagy az eredetinél műszakilag korrektebb (alacsony zajú, "medical" minősítésű), vadonatúj MeanWell kapcsolóüzemű tápegységet tudok biztosítani.
- Heed Q-PSU III: ténylegesen már a legutolsó változat, az elején "III"-mal, 3db tápkábellel adom (csak két készüléket lát el, az egyik tápkábelt ajándékba kaptam hozzá).

A készülékeket elsősorban így párban szeretném eladni, 160 ezer Forintot kérek értük. A tápegységeket csak a készülékekhez eladóak, külön nem: az S-PSU-t 20 ezer Forintért, a MeanWell-t speciális csatlakozóval szerelve vagy alkatrészként 10 ezer Forintért tudom átadni. Természetesen a megfelelő Windows-os USB drivert is tudom biztosítani (v4.11).
Megtekinthető és kipróbálható Budapesten a XVIII. kerületi Sárkány Center közelében, időben rugalmasan. Tel.: 0670/383-3518.
IMG_20260605_091220.jpg
IMG_20260605_091247.jpg
IMG_20260605_091617.jpg

Lezárt

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”