bocsi, 13

Teljesen igazad van. Illetve, ööö, izé...

"Cincérkormányos"revox írta: ↑2026.06.04., csüt. 16:26egyébként érdekesen alakulnak ezek az árak... Nemrég voltam egyesületi gyúlésen és néztem edzőbát,aki egyébként eléggé a régi technikát kedveli, beadta a derakát és a Pinarello ganS Campa kerót lecserélte egy fullos Cervelo-ra, de nem a cincérkormányos,hanem a hegymászóra. 2 milka volt cakk-pakk (patika). Valami versenycsapatoktól veszegetik. amit egyszer betoltam cervelos fotót,mikor kipróbáltam,az is bagóért jött valami versenyzőé volt. mondták kié,de csak Pogacart ismerem![]()
a jó csajokat se mindig az eszükért szeressükpärt írta: ↑2026.06.04., csüt. 15:19Ára szerencsére nem hiányzik, inkább az idáig magam felé támasztott elvárást sérti, ti. hogy nem halmozunk felesleges tárgyakat, márpedig azonos feladatra két eszköz felesleges.
Szerintem évek múlva sem lenne nehéz kiszállni belőle; rákerestem most AI-al, hogy mennyi volt az új ára, hát igen meglepődtem,nekem a töredékéért sikerült megvennem. Egyébként direkt olyat típust választottam, ami beleillik a mai trendekbe, egyrészt, mivel pont azokra voltam kíváncsi, másrészt meg hogy könnyű legyen eladni, ha úgy döntenék.
Tényleg öröm használni, de mindenképp fogok még ilyen pár naponta megejtett csereberéket csinálni, hogy leülepedjenek a tapasztalatok.
De egy biztos: ezeknél a csúcsgépeknél az zsé/élmény hányados csapnivaló, hobbicélra nagyon nem észszerű ilyesmit venni.

a "mintha lenne egy kis hiba" két hét múlva eleffánt lesz
szerintem meg ha töprengeni kell a bringa előnyein, akkor vége is a dolognak > pärt ways
mielőbb, amíg - mint revi is írja - kb. annyiért, amennyiért vetted, elmegy hegyen nehéz sebességről beszélni,mert változó,de síkon 40 fölött, de inkább 50-nél már jól érezhető difik vannak váz és váz között. meg,amikor meg kell rángatni (sok hirtelen kigyorsítás), de az inkább versenyzői attitűd.pärt írta: ↑2026.06.01., hétf. 21:45
Összefoglalva: bitang jó kis gép, de azon a szinten, ahol én karistolok, még nem nagyon érzem, hogy sok olyat nyújtana, amit a huszonéves vas nem. Ha harmatosat gurulok, biztos hogy nem a gép hibája - bár ez a régivel is így van.
De kétség kívül egy komoly és gyönyörű holmi, csak még nem tudom, marad-e.

Mostani állás szerint.asebestyen írta: ↑2026.05.26., kedd 09:00Majk - Velencei-tó - Majk ~84km & 800m szint outi kerékpáros túra - 2026. 06.13. szombat
yura
asebestyen
Vinkler
AAttila
geza123
pärt

Tegnap nekem is lemerült...pärt írta: ↑2026.06.01., hétf. 21:45
Ennek is meg kellett lenni: tegnap indulás után nem sokkal visszafordultam, mert lemerült a váltó aksija (nyugtassatok meg: ugye nem csak velem történt ilyen?). Úgyhogy a régi fatengelyes gépemmel újrakezdtem a menetet, amin valamikor októberben ültem utoljára. Pár méter után visszaszoktam. A beállítások szögek, hosszak azért kicsit eltérnek.
Amiben vitathatatlanul jobb az új gépem, az a tárcsafék. Kicsit meglepődtem, mikor először meghúztam a felnifékes karokat, kis idő kellett, mire átállt az agyam ennek az erejére (ha a régi alukerék lett volna benne, nem lett volna ekkora a különbség).
Az elektromos váltással elég felemásak az érzéseim. Őszintén nem értem, hobbiszinten mi nem elég jó egy normálisan beállított, rendesen karbantartott mechanikus rendszerben.
köszi a beszámolót, pärt kolléga

De jó annak, aki erős.

Rá sem keresekasebestyen írta: ↑2026.06.01., hétf. 11:39Az a folyamat, amelyben a projektet a világ elé tárták, próbálták az egészet minden szempontból főként eladhatóvá, esetleg elfogadhatóvá, stb. tenni, nah az volt az igazán gusztustalan. Mikor a menedzserek magyarázták ennek a sport értékét, közben látszott az idióta képükön, ahogy pörögnek a dollárjelek.Vinkler írta: ↑2026.06.01., hétf. 11:29Jah, olvastam én is. Elképesztő és rettenetes is egyben.asebestyen írta: ↑2026.06.01., hétf. 11:26Sport (?), ha nem is kerékpár...
Kitekintés:
Az „Enhanced Games” (A doppingolimpia) eredményei ...![]()

Az a folyamat, amelyben a projektet a világ elé tárták, próbálták az egészet minden szempontból főként eladhatóvá, esetleg elfogadhatóvá, stb. tenni, nah az volt az igazán gusztustalan. Mikor a menedzserek magyarázták ennek a sport értékét, közben látszott az idióta képükön, ahogy pörögnek a dollárjelek.Vinkler írta: ↑2026.06.01., hétf. 11:29Jah, olvastam én is. Elképesztő és rettenetes is egyben.asebestyen írta: ↑2026.06.01., hétf. 11:26Sport (?), ha nem is kerékpár...
Kitekintés:
Az „Enhanced Games” (A doppingolimpia) eredményei ...

Jah, olvastam én is. Elképesztő és rettenetes is egyben.asebestyen írta: ↑2026.06.01., hétf. 11:26Sport (?), ha nem is kerékpár...
Kitekintés:
Az „Enhanced Games” (A doppingolimpia) eredményei (Az egyik főtámogató Donald Trump Jr. )
2026 májusában Las Vegasban megrendezték az első olyan alternatív sporteseményt (Enhanced Games), ahol nyíltan engedélyezett volt a teljesítményfokozók használata. A statisztikák szerint a résztvevők 91%-a tesztoszteront, 79%-a növekedési hormont használt.
Díjazás: 250 ezer dollár a győzelemért, 1 millió dollár a világcsúcsért.
Az eredmények meglepően átlagosak lettek: Mindössze egyetlen egy világrekord dőlt meg a doppingoló sportolók által. Három versenyszámban (egy úszó- és két futószámban) olyan sportoló nyert, aki teljesen tisztán, doppingszerek nélkül állt rajthoz. A szakértők szerint a projekt szakmailag és nézettségben is óriási bukásnak bizonyult.
A következtetések leszűrését mindenki saját fantáziájára bízom.![]()