Hogyne számítana a véleményed, még ha elég sarkos is...asebestyen írta: ↑2026.05.27., szer. 21:30
Nah, ehhez pont azért szóltam hozzá, mert történetesen AN-L hangsugárzó kábelem is volt, meg abból készített tápkábeleim is voltak (egyszerre is) és hát ebben a kérdésben a Mániákus úrral értek egyet. Hogy az én véleményem nem számít, az teljesen OK. Egyébként volt QSSC interconnectem is, az pl nem volt rossz. Nem akartalak tényekkel megzavarni, de ha sikerült, elnézést!![]()
![]()
AN alsó kategóriás dacom is volt 2, felejthetőek könnyedén, de nem voltak rosszak, csak jók se. És volt AZ2-m ami a világtörténelem legrosszabb hangsugárzóinak egyike véleményem szerint, illetve az egész AZ sorozat. Hallottam más rendszerekben is, ahol a tulajok oda voltak érte, számomra mindenhol pusztító volt, de ez nem ide tartozik. AZ E doboz iszonyat hifi és mint hifi tud jó lenni, legalábbis bizonyos elvárásokat elég jól ki tud elégíteni.![]()
Én nem látok itt tényeket, csak az bizonyosodott be, hogy izlések és pofonok és hogy útálod az AN-t.
Az E iszonyat hifi ??? Ahogy Te installálnád, lehet, hogy az.
Én utoljára gyári Ongaku-val és Voyd Reference-el, M7, stb. hallottam, és egy pillanatra sem ez a jelző jutott az eszembe. ( És, kb senkinek, aki hallotta.)
Igaz, nem volt a falra tolva...