Na végre volt egy kis időm és lefotóztam. Amúgy azóta is be van kötve és hallgatom szóval itt a kérdőjel hogy igazából mi legyen. Valószínűleg ha valaki elviszi, keresek egy Bridge-et és rákötöm az EAR-t, plusz veszek egy füleserősítőt. (nem túl logikus döntés, annyira nem is engedtem emiatt az árból az eddigi érdelődőknek...)
Plusz jó hír, ha úgy jobban érdekel valakit, az osztrák apróból is megveheti 2000 Euróért. (mondjuk úgy drágább... :-)) :-)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lindemann Source I
Re: Lindemann Source I
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)
Re: Lindemann Source I
Most megint visszakötöttem, kicsit élvezem a kényelmet. Lehet alkudozni, hozzám is úgy került. Hamarosan megy az osztrák apróba, mert egyenlőre itt csak mély sötét csend honol... :-(
Tidal=>Macmini=>KondoKSLUSB=>CoreAudioTranszport=>KSLdigiIC=>EARAcute3=>SAEC1980=>Almarro A205=>SAEC SPC700=>Audio Note AN-E/D vagy lapitopi =>SAEC USB =>Surricata =>KSLdigiIC=>QuadCDP99=>SAEC1980=>FAL Supreme-S integrált 47Lab erősítővel :-)
Lindemann Source I
Az van, visszakerestem, 9 éve hallgatom az EAR Acute Dacomat, már többször félre tettem, mert jött valami jobb hang. Volt hogy meg is hirdettem, azután meg végül mégis maradt...
Most is ez van, nem férek el tőle az íróasztalomon, megörülök hogy a Lindemann kicsi kompakt egyszerű, piszok jól szól. Aztán hiába a nagyobb felbontás-tér-színpad, elkezd hiányozni az EAR sajátos (analógosnak mondott) hangocskája. Viszacsere, molyolás az almával, hogy lehessen végre távirányítani monitor nélkül a telómmal aztán úgy néz ki marad is.
Innen vettem pár hete:
viewtopic.php?f=31&t=228885&p=3009693&h ... n#p3009693
Átvehető Győrben, az állapota és az irányára változatlan. (a Soundcare talpakat közben leszedtem róla, nálam Vibracsikon állt, de természetesen azokat vissza is ragasztom)
650 ezer Forint
Most is ez van, nem férek el tőle az íróasztalomon, megörülök hogy a Lindemann kicsi kompakt egyszerű, piszok jól szól. Aztán hiába a nagyobb felbontás-tér-színpad, elkezd hiányozni az EAR sajátos (analógosnak mondott) hangocskája. Viszacsere, molyolás az almával, hogy lehessen végre távirányítani monitor nélkül a telómmal aztán úgy néz ki marad is.
Innen vettem pár hete:
viewtopic.php?f=31&t=228885&p=3009693&h ... n#p3009693
Átvehető Győrben, az állapota és az irányára változatlan. (a Soundcare talpakat közben leszedtem róla, nálam Vibracsikon állt, de természetesen azokat vissza is ragasztom)
650 ezer Forint