Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Belga hifi kereskedő

Elsősorban a nem hifivel kapcsolatos kérdések / dolgok helye
arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 831

Re: Belga hifi kereskedő

Hozzászólás Szerző: arzachel »

Ez a figura viszont egy holland csaló aki VDH hanszedőkkel kereskedik.Simán átvert.

Wiebe Harmen Harry Weidema
Burgemeester de Hoopstraat 14
9641 AZ Veendam
The Netherlands

Tel. + 31 598 630575
Fax. +31 598 630575
Mob. +31 6 46415579
Email: [email protected]
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 964

Hozzászólás Szerző: tottyi »

En rendeltem toluk egy Primare eloerositot 1800 euroert es egy heten belul itt volt, a komunikacio is rendbn ment mikor kertem elotte plusz kepeket. Az erosito azota is mukodik bar a taviranyitoja bajoskodik kicsit. :)
A rendeles datuma 2023.10.16.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3729

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

huszti-zsolt írta:
2026.04.29., szer. 09:38

Az internet sajnos egyre több olyan "kereskedőt" kínál, akivel kapcsolatban csak azt mondhatom, hogy óvakodjon a vásárló tőlük. Ezt a konkrét nevet ugyan nem ismerem, de ránézve az oldalra, hát... gondolkodik.gif
Miért akar valaki egy ilyen címről vásárolni? Ja, az ár.... Aztán mi lesz a termék későbbi sorsa? Garancia? Szerviz?
Mivel a rendelésem csupán alkatrészre vonatkozott, ebben a garancia kevésbé kockázatos tényező.

Az érdeklődésem válasz nélkül maradása után kerestem a gyanúra utaló jeleket. Ebben két dolog számomra egyértelmű lett. Nincs olvasható vásárlói visszajelzés a termékek kapcsán, sem annak vevő kiszolgálása minőségéről. Ez manapság már megszokott reklám és bizalom erősítő dolog, nagyon sokan élnek ennek nyilvános megjelenítésével. Akkor is, ha tudjuk, a nagyon kritikus véleményeket nem teszik közzé. De az is lehet gyanú, ha láthatóan művi, nem valós és kizárólag pozitív vásárló véleményeket tesznek közzé.

A másik gyanúra okot adó jelenség, nem mutatja a saját készlete mennyiségét (ez alkatrészeknél köztelezően elvárható) és a termékei szállítási(?) átfutási idejét kivétel nélkül azonosan egy hétben adja meg, miközben ez teljességgel kizárt, pláne a világ több pontjáról származó termékekről van szó. Sőt, itt még az is tényező, hogy egy gyártó/disztribútor előírhat minimális szállítási összeget/mennyiséget is egy-egy rendelésnél.

Nekem van még egy bizalmi faktor is abban, hogy a kereskedő saját készletén éppen hiányzó termék a disztribútornál lehívható-e. Mert ha nem, akkor jelentősen nőhet a szállítási idő, esetleg még több ok miatt az ár is változhat. Ezen tételek árát nem kéri be azonnal a webshopján keresztül rendelő felhasználótól, csak azután, ha leköthető fixen az ár és szállítási átfutási idő és ez megfelel a vevőnek is.

Ezzel együtt, nekem még az utóbbi 25évben egyszer sem volt külföldről rendelt akármilyen termékkel kapcsolatban reklamációm, pláne pénz veszteségem. Még garanciális ügyem sem. Talán most sem lesz, de akkor is bosszantó. Az viszont biztos, többet innen soha, semmit.

huszti-zsolt
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 3046

Hozzászólás Szerző: huszti-zsolt »

istvan01 írta:
2026.04.29., szer. 07:33
van-e valakinek tapasztalata ezzel a hifi kereskedővel, Belgium/Antwerpen. Nagyon széles a webshopon mutatott termékpalettája. Azonban semmit nem mutat készleten, pár exdemo készülék kivételével. Az összes többit egy hetes határidő szállítással kínálja. Valódi kereskedőnek tűnik. Nekem 4hónappal ezelőtt kifizetett 510EUR-os WBT alkatrész rendelésem ragadt be náluk, tehát semmi extra. Kommunikálni szinte képtelenség velük, amire panaszkodtak más fórumokon is velük kapcsolatban. Érdeklődtem a szállítás várható idejéről, késés okairól, de semmi válasz nem jött. Nekem úgy tűnik, nem tudnak szállítani, ezért visszamondtam a rendelést és kértem a számlámra visszautalást. De még ez sem mozdult meg.

Nekem úgy tűnik, gyenge a fizetőképessége, ezért a nagykereskedő/gyártók sem szolgálják ki, csak előre fizetéssel.
https://www.technologyfactory.eu/en/
Az internet sajnos egyre több olyan "kereskedőt" kínál, akivel kapcsolatban csak azt mondhatom, hogy óvakodjon a vásárló tőlük. Ezt a konkrét nevet ugyan nem ismerem, de ránézve az oldalra, hát... gondolkodik.gif
Miért akar valaki egy ilyen címről vásárolni? Ja, az ár.... Aztán mi lesz a termék későbbi sorsa? Garancia? Szerviz?

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3729

Belga hifi kereskedő

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

van-e valakinek tapasztalata ezzel a hifi kereskedővel, Belgium/Antwerpen. Nagyon széles a webshopon mutatott termékpalettája. Azonban semmit nem mutat készleten, pár exdemo készülék kivételével. Az összes többit egy hetes határidő szállítással kínálja. Valódi kereskedőnek tűnik. Nekem 4hónappal ezelőtt kifizetett 510EUR-os WBT alkatrész rendelésem ragadt be náluk, tehát semmi extra. Kommunikálni szinte képtelenség velük, amire panaszkodtak más fórumokon is velük kapcsolatban. Érdeklődtem a szállítás várható idejéről, késés okairól, de semmi válasz nem jött. Nekem úgy tűnik, nem tudnak szállítani, ezért visszamondtam a rendelést és kértem a számlámra visszautalást. De még ez sem mozdult meg.

Nekem úgy tűnik, gyenge a fizetőképessége, ezért a nagykereskedő/gyártók sem szolgálják ki, csak előre fizetéssel.
https://www.technologyfactory.eu/en/

Válasz küldése

Vissza: “Gyors kérdések helye, minden, amit máshol nem tudsz megkérdezni”