Talán mérni kellene, nem érezni! :)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MM és MC pickup-ok
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1328
-
frici78
- Nincs visszaút

- Értékelés: 9
Re: MM és MC pickup-ok
Elég csodálatosan szól, szóval nem érzem így.
Kalandjaim eddig:
Forrás: Fiio Q5, Topping DX7 Pro, HA Muto X, Limetree Network, AN CD2, EarMen Angel, Systemdek IIX/900
Amp: MF M2si, Hegel H190, AN OTO SE Sig.
Hangsugárzó: QA Q3020, FA F500, AN-E/SPx
Fejhallgató: AKG K3003, Sennheiser HD 660S, Beyerdynamic T5p (2nd Gen.)
Forrás: Fiio Q5, Topping DX7 Pro, HA Muto X, Limetree Network, AN CD2, EarMen Angel, Systemdek IIX/900
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 754
- Kapcsolat:
Nem cserélni kéne már? Mennyi km (lemez) lehet benne?frici78 írta: ↑2026.04.27., hétf. 14:52A WD40 nyilván vicc volt...
Köszi b4xter, volt itthon Thorens féle lötyi (gondolom ugyanúgy valami alkohol van benne), azzal megtisztogattam, fényesebb tisztább lett! Amúgy a kép csalóka, egy koszos, forrasztáshoz használt nagyítólencsén keresztül lőttem, nem ideális megvilágításban.
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
-
frici78
- Nincs visszaút

A WD40 nyilván vicc volt...
Köszi b4xter, volt itthon Thorens féle lötyi (gondolom ugyanúgy valami alkohol van benne), azzal megtisztogattam, fényesebb tisztább lett! Amúgy a kép csalóka, egy koszos, forrasztáshoz használt nagyítólencsén keresztül lőttem, nem ideális megvilágításban.
Kalandjaim eddig:
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 754
- Kapcsolat:
Teflonos WD40. Az jól kenzoli73 írta: ↑2026.04.27., hétf. 12:36Csak tudnám honnan jut eszébe valakinek ilyen esetben a WD-40?frici78 írta: ↑2026.04.26., vas. 23:26Tanácsot kérnék, gyakorló fémipari szakemberek előnyben! A csatolt képen elvileg egy Audio Note IQ3 titánium tűszár látható. Miért fekete és nem fényes fémszínű? Ha csak kosz, mivel tisztíthatom? Nem mertem nekiállni WD40-nel, nincs idevágó tapasztalatom.
_DSC3925_LR14.jpg![]()
Ez a világ egyik legnagyobb átverése, mert kb. semmire sem való! Hifivel meg pláne semmilyen formában sem összeegyeztethető!
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Ez a világ egyik legnagyobb átverése, mert kb. semmire sem való! Hifivel meg pláne semmilyen formában sem összeegyeztethető!
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3441
Csak tudnám honnan jut eszébe valakinek ilyen esetben a WD-40?frici78 írta: ↑2026.04.26., vas. 23:26Tanácsot kérnék, gyakorló fémipari szakemberek előnyben! A csatolt képen elvileg egy Audio Note IQ3 titánium tűszár látható. Miért fekete és nem fényes fémszínű? Ha csak kosz, mivel tisztíthatom? Nem mertem nekiállni WD40-nel, nincs idevágó tapasztalatom.
_DSC3925_LR14.jpg
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
A tűszár nem mocskos, hanem minden Audio Note titán szár ilyen színű
a jóval drágább MC-k is by Mészáros János.
Az olcsóbb alumínium csillog fémesen ___
a jóval drágább MC-k is by Mészáros János.
Az olcsóbb alumínium csillog fémesen ___
- b4xter
- Nincs visszaút

- Értékelés: 106
Ez a hangszedő (bocsánat az erős kifejezés miatt) igencsak mocskos. WD-40 helyett inkább ezt javaslom. Nem csak egy alkalommal, hanem rendszeresen. Hogy a tűszár eredeti színét visszahozza-e, azt nem tudom, de valószínűleg az a legkisebb probléma :)
frici78 írta: ↑2026.04.26., vas. 23:26Tanácsot kérnék, gyakorló fémipari szakemberek előnyben! A csatolt képen elvileg egy Audio Note IQ3 titánium tűszár látható. Miért fekete és nem fényes fémszínű? Ha csak kosz, mivel tisztíthatom? Nem mertem nekiállni WD40-nel, nincs idevágó tapasztalatom.
_DSC3925_LR14.jpg
-
frici78
- Nincs visszaút

Tanácsot kérnék, gyakorló fémipari szakemberek előnyben! A csatolt képen elvileg egy Audio Note IQ3 titánium tűszár látható. Miért fekete és nem fényes fémszínű? Ha csak kosz, mivel tisztíthatom? Nem mertem nekiállni WD40-nel, nincs idevágó tapasztalatom.
Kalandjaim eddig:
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2903
Nos,sikerült kb 35 év elteltével,ismét szert tennem egy ilyenre
...Shure VST III (a VST V,és az Ultra 300/400/500 sorozatok "kistesója")...nem keverendő a Shure V15/III-sal,beryllium tűszár,HE tűprofil,hangzásban valahol a 44-7/SC35 és V15/V sorozatok keveréke... meg van benne a 44-7/SC35 sorozatok közvetlensége,de nem az a talán már túl "bársonyos" magastartománya (engem már szinte idegesitett ez a paramétere a V15/V-snek,el is adogattam ezeket már egy jó pár éve
)

- Csatolmányok
-
- IMG_6058[1].JPG (74.4 KiB) Megtekintve 1213 alkalommal
-
- IMG_6056.JPG (74.2 KiB) Megtekintve 1213 alkalommal
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
Elnézést a rövid közbevetésért a topikban: továbbra is aktuális nálam egy kölcsön MC-t (1 hétvége, step-up nélküli), kizárólag tesztre. Köszi, ha tud valaki segíteni!
Mivel nincs vásárlási szándékom, ezért István értékesítésre szánt darabjait nem szeretném igénybe venni. Jószándékát ezúton is köszönöm!
Mivel nincs vásárlási szándékom, ezért István értékesítésre szánt darabjait nem szeretném igénybe venni. Jószándékát ezúton is köszönöm!
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- Pointe
- V.I.P.

- Értékelés: 491
- Kapcsolat:
Szia, a tesztprogramunkból bármelyik hangszedőt elviheted (Budapest XIII).Voyager írta: ↑2026.03.13., pén. 08:48Sajnos jelenleg nincs itthon MC-m, a fokozat viszont javítás/finomhangolás alatt van, mérni tudok, de szeretném valós terheléssel és valós jel mellett is korrektül ellenőrizni. Ha valaki tud nélkülözni akár egy lestrapált / nem túl értékes / akár kopott tűvel / tartalék MC-t erre a célra, nagyon megköszönném.
Bármikor el tudsz érte jönni.
Mivel a jövő héten nem vagyok itthon, 21-ig nyugodtan nálad lehet.
A listánk MC-hangszedőkből:
Denon DL103 – 129.990 ft
Denon DL110 – 129.990 ft HOMC
Audio-Technica OC9XEN – 159.990 ft
Ortofon MC Quintet Red – 159.990 ft
Ortofon MC Quintet Blue – 239.990 ft
Sumiko Blue Point 3 – 245.990 ft HOMC
Audio-Technica OC9X ML – 259.990 ft
Audio-Technica AT33PTG/II - 259.990 ft
Audio-Technica AT33XMLB – 359.990 ft
Sumiko Songbird – 399.990 ft HOMC
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
Kedves Hobbitársak!
MC phono előerősítőt szeretnék tesztelni, és ehhez keresnék (1-2 napra) kölcsön alacsony kimenetű hangszedőt, lehetőleg olyat, amihez nem kell trafó (tehát step-up nélkül).
Sajnos jelenleg nincs itthon MC-m, a fokozat viszont javítás/finomhangolás alatt van, mérni tudok, de szeretném valós terheléssel és valós jel mellett is korrektül ellenőrizni. Ha valaki tud nélkülözni akár egy lestrapált / nem túl értékes / akár kopott tűvel / tartalék MC-t erre a célra, nagyon megköszönném.
Oda-vissza postát/automatát természetesen állom (esetleg utazok is érte), és természetesen egy kis ajándékkal is megköszönöm a segítséget. Privátban elértek, minden részletet megbeszélünk.
Köszönöm szépen előre is!
MC phono előerősítőt szeretnék tesztelni, és ehhez keresnék (1-2 napra) kölcsön alacsony kimenetű hangszedőt, lehetőleg olyat, amihez nem kell trafó (tehát step-up nélkül).
Sajnos jelenleg nincs itthon MC-m, a fokozat viszont javítás/finomhangolás alatt van, mérni tudok, de szeretném valós terheléssel és valós jel mellett is korrektül ellenőrizni. Ha valaki tud nélkülözni akár egy lestrapált / nem túl értékes / akár kopott tűvel / tartalék MC-t erre a célra, nagyon megköszönném.
Oda-vissza postát/automatát természetesen állom (esetleg utazok is érte), és természetesen egy kis ajándékkal is megköszönöm a segítséget. Privátban elértek, minden részletet megbeszélünk.
Köszönöm szépen előre is!
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
- dixie-chicken
- V.I.P.

olyan 40-se volt nagyon jó cimbimnek is,és ahogy irod,VDH tűprofil volt benne,aztán lecserélte,hirtelen felindulásbol,az akkor megjelenő Ortofon MC 20 Super-re amelyben,szintén VDH tűprofil volt..mint kiderült,az nem volt nyerő,még egy T-30-sal sem...revox írta: ↑2026.03.06., pén. 11:58a 1012 is GX-II elnevezésű tűprofillal fut,ami lehet hasonlót jelent. mindenestre pont leírtad,milyen egy 1012 GX. nekem is van,csak most kölcsönbe, jó picskupdixie-chicken írta: ↑2026.03.06., pén. 11:02én Goldring 1022sre utalást találtam,csak FG II tűprofilvan benne...olyan a hangja,ahogyan irtam,meglapően jó a ritmikája,van mélytartomány,de nem hangsúlyos,nem hivja fel magára a figyelmet,de ad egy megfelelő fundamentumot a zenei folyamatoknak...DeProtector írta: ↑2026.03.05., csüt. 19:51
Linn fórumok szerint egy Goldring 1012 átirat, de sosem hallottam (mármint az Adikt-ot). Tényleg olyan hangra?
1042-re már nem emlékszem,de nekem ez a 1012 GX égett be.
volt valamikor egy 1040-esem (nem elírás, 40-es),amiben vdH tű volt és szignózva is volt. az szintén jó volt
Technics SL1300G,Shelter 901/III,Shure VST III,Shure M97HE,Shure M97ED,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,ProJect Tube Box DS3,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

volt valamikor egy 1040-esem (nem elírás, 40-es),amiben vdH tű volt és szignózva is volt. az szintén jó volt
a 1012 is GX-II elnevezésű tűprofillal fut,ami lehet hasonlót jelent. mindenestre pont leírtad,milyen egy 1012 GX. nekem is van,csak most kölcsönbe, jó picskupdixie-chicken írta: ↑2026.03.06., pén. 11:02én Goldring 1022sre utalást találtam,csak FG II tűprofilvan benne...olyan a hangja,ahogyan irtam,meglapően jó a ritmikája,van mélytartomány,de nem hangsúlyos,nem hivja fel magára a figyelmet,de ad egy megfelelő fundamentumot a zenei folyamatoknak...DeProtector írta: ↑2026.03.05., csüt. 19:51Linn fórumok szerint egy Goldring 1012 átirat, de sosem hallottam (mármint az Adikt-ot). Tényleg olyan hangra?dixie-chicken írta: ↑2026.02.27., pén. 16:06..khm...egy páran gyorsan keresni fognak egy keresztet,meg fokhagymát,a képek alapján
---ez igen ééérdekees párositás
Linn Adikt egy Technics SL1300Gben
![]()
ritmikailag nagyon rendben van,testesebb középtartomány,és felső mélytartomány,nem az a pepecslgetéses hang![]()
![]()
![]()
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- dixie-chicken
- V.I.P.

én Goldring 1022sre utalást találtam,csak FG II tűprofilvan benne...olyan a hangja,ahogyan irtam,meglapően jó a ritmikája,van mélytartomány,de nem hangsúlyos,nem hivja fel magára a figyelmet,de ad egy megfelelő fundamentumot a zenei folyamatoknak...eleinte kicsit zavart a "kétoldalú hang" ami a hangszorókbol érkezett (fiókbol volt kivéve,bejáratott példány),de egy pár óra újrajáratás után,már levált a zene a hangszorókrol,térlepképzése is előkerült,és meglepően jó zenélt...régebben volt tesztelésen Goldring 1042-es,az olyan elvékonyodó hangú,minden részletet a pofádba toló vlmi volt (lehet hogy csak az SME III nem tetszett neki,nem tudom?)...az Adikt nem olyan mint a 1042-es,legalább is nekem..DeProtector írta: ↑2026.03.05., csüt. 19:51Linn fórumok szerint egy Goldring 1012 átirat, de sosem hallottam (mármint az Adikt-ot). Tényleg olyan hangra?dixie-chicken írta: ↑2026.02.27., pén. 16:06..khm...egy páran gyorsan keresni fognak egy keresztet,meg fokhagymát,a képek alapján
![]()
ritmikailag nagyon rendben van,testesebb középtartomány,és felső mélytartomány,nem az a pepecslgetéses hang![]()
![]()
![]()
- DeProtector
- Fórumlakó

- Értékelés: 280
Linn fórumok szerint egy Goldring 1012 átirat, de sosem hallottam (mármint az Adikt-ot). Tényleg olyan hangra?dixie-chicken írta: ↑2026.02.27., pén. 16:06..khm...egy páran gyorsan keresni fognak egy keresztet,meg fokhagymát,a képek alapján
![]()
![]()
![]()
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
- dixie-chicken
- V.I.P.

..khm
...egy páran gyorsan keresni fognak egy keresztet,meg fokhagymát,a képek alapján
ritmikailag nagyon rendben van,testesebb középtartomány,és felső mélytartomány,nem az a pepecslgetéses hang

ritmikailag nagyon rendben van,testesebb középtartomány,és felső mélytartomány,nem az a pepecslgetéses hang
- Csatolmányok
-
- IMG_6024.JPG (101.8 KiB) Megtekintve 1573 alkalommal
-
- IMG_6023.JPG (92.32 KiB) Megtekintve 1573 alkalommal
-
- IMG_6022.JPG (92.97 KiB) Megtekintve 1573 alkalommal
Pisti tudja mi volt, de nagy böhöm kecó volt :) talán Budántollact írta: ↑2026.02.18., szer. 15:56Ez volt az a budai villában? Azon én is ott voltam!revox írta: ↑2026.02.16., hétf. 15:41Ez jó buli volt és az ötlet se volt rossz, hogy hazai gyártók portékája lett közszemlére téve. Óránkénti váltásban mentek a DJ-k két szobában,... nagy ötlet volt. Én viszonylag finomra is fogtam a bulit, de Para-Kovács benyitott egy Corpus Christivel,aztán odaszólt, menjünk cigizni![]()
Stewie, sose feledem ezt a bulit... itt valami visszajött az EX-HES hangulatból, sőt... Talán a szabadság még nagyobb volt![]()
![]()
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Ez volt az a budai villában? Azon én is ott voltam!revox írta: ↑2026.02.16., hétf. 15:41Ez jó buli volt és az ötlet se volt rossz, hogy hazai gyártók portékája lett közszemlére téve. Óránkénti váltásban mentek a DJ-k két szobában,... nagy ötlet volt. Én viszonylag finomra is fogtam a bulit, de Para-Kovács benyitott egy Corpus Christivel,aztán odaszólt, menjünk cigizni![]()
Stewie, sose feledem ezt a bulit... itt valami visszajött az EX-HES hangulatból, sőt... Talán a szabadság még nagyobb volt![]()
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Ennyire behatóan nem volt lehetőségem megismerni, de a betétanya nyilván kb végtelen csavarozgatást tenne lehetòvé, ez jogosalto írta: ↑2026.02.16., hétf. 16:50Nem is igazából az unipivot megoldással volt a bajom (bár én sokkal jobban szeretem a masszívabb megoldásokat, mint ezt az egyetlen ponton minden irányban billegő izét, aminek persze vannak kétségtelen előnyei is), hanem az olcsó, spórolós megoldásokkal, mint azzal a viszonylag puha plexiből készült tartószerkezettel, amit ha jól látom a mostani TT4-ben is használnak, a mellékelt képen látható. Ebbe egyszerűen fúrtak egy menetes furatot, és abba volt behajtva a csavar. Gyakorlatilag egyszer volt szerelhető, mert a furat menete hamar tönkrement. Sokkal jobb lett volna, ha plexibe stabilan beragasztanak egy fém dübelt, és abba megy a csavar. Egy munkafázissal több, de sokkal időtállóbb megoldás.revox írta: ↑2026.02.16., hétf. 15:53nekem ez a kar, a saját pivotom (RS Lab A1) után maga volt a menyországEgy ideig jártam is Pisti nyakára,mikor lehet már megvenni külön,de olyan ára volt, majdnem elérte a komplett lemezjátszóét, nem volt gazdaságos. Gondolkodtam, veszek egyet kompletten, de aztán valahogy elhalványult ez a dolog. ma van két uni pivotom és két normál karom. Az elsőtől eltekintve a másodikban semmi hátrányát nem látom a pivottkodásnak, de az pl képes ugyanoda visszatenni a tűt,ahonnan fel vettem, bár ez inkább egy DJ-nek érdekes.
edwards-audio-tt4-plattenspieler-65189.jpg
halfnote.hu
halfnote.hu
Nem is igazából az unipivot megoldással volt a bajom (bár én sokkal jobban szeretem a masszívabb megoldásokat, mint ezt az egyetlen ponton minden irányban billegő izét, aminek persze vannak kétségtelen előnyei is), hanem az olcsó, spórolós megoldásokkal, mint azzal a viszonylag puha plexiből készült tartószerkezettel, amit ha jól látom a mostani TT4-ben is használnak, a mellékelt képen látható. Ebbe egyszerűen fúrtak egy menetes furatot, és abba volt behajtva a csavar. Gyakorlatilag egyszer volt szerelhető, mert a furat menete hamar tönkrement. Sokkal jobb lett volna, ha plexibe stabilan beragasztanak egy fém dübelt, és abba megy a csavar. Egy munkafázissal több, de sokkal időtállóbb megoldás.revox írta: ↑2026.02.16., hétf. 15:53nekem ez a kar, a saját pivotom (RS Lab A1) után maga volt a menyországEgy ideig jártam is Pisti nyakára,mikor lehet már megvenni külön,de olyan ára volt, majdnem elérte a komplett lemezjátszóét, nem volt gazdaságos. Gondolkodtam, veszek egyet kompletten, de aztán valahogy elhalványult ez a dolog. ma van két uni pivotom és két normál karom. Az elsőtől eltekintve a másodikban semmi hátrányát nem látom a pivottkodásnak, de az pl képes ugyanoda visszatenni a tűt,ahonnan fel vettem, bár ez inkább egy DJ-nek érdekes.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Egy ideig jártam is Pisti nyakára,mikor lehet már megvenni külön,de olyan ára volt, majdnem elérte a komplett lemezjátszóét, nem volt gazdaságos. Gondolkodtam, veszek egyet kompletten, de aztán valahogy elhalványult ez a dolog. ma van két uni pivotom és két normál karom. Az elsőtől eltekintve a másodikban semmi hátrányát nem látom a pivottkodásnak, de az pl képes ugyanoda visszatenni a tűt,ahonnan fel vettem, bár ez inkább egy DJ-nek érdekes.
nekem ez a kar, a saját pivotom (RS Lab A1) után maga volt a menyország
halfnote.hu
halfnote.hu
Stewie, sose feledem ezt a bulit... itt valami visszajött az EX-HES hangulatból, sőt... Talán a szabadság még nagyobb volt
Ez jó buli volt és az ötlet se volt rossz, hogy hazai gyártók portékája lett közszemlére téve. Óránkénti váltásban mentek a DJ-k két szobában,... nagy ötlet volt. Én viszonylag finomra is fogtam a bulit, de Para-Kovács benyitott egy Corpus Christivel,aztán odaszólt, menjünk cigizni
Stewie, sose feledem ezt a bulit... itt valami visszajött az EX-HES hangulatból, sőt... Talán a szabadság még nagyobb volt
halfnote.hu
halfnote.hu
Nekem is volt ilyenem, szintén piros
BARTIMEX AUDIO Honlap