5-en vagyunk, 6 tészta van…
(Ehetsz te pizzát?)

5-en vagyunk, 6 tészta van…

Nem egy ördöglakat, mindenképpen javaslom!

20.

Hagymalekvárral még sosem próbáltam. Itt az ideje egy kis fejlesztésnek

Meg alap a sajt, meg a hagyma, méginkább a hagymalekvár.
kopaszbarack írta: ↑2026.03.23., hétf. 22:06https://igazioliva.hu/Block írta: ↑2026.03.15., vas. 15:01Futólag volt szó itt a jobb minőségű extraszűz oliva olajról.....Vasti írta: ↑2025.09.22., hétf. 22:58
Egy jó olívaolaj naggyon komoly :-)
Én nem tudtam, hogy amiről eddig azt hittem, hogy olívaolaj, az nem igazán az... ;-)
De egy rokonnak a lánya vett egy kis házat arrafelé (Toscana) , és szoktak hozni ezt-azt, a múltkor pl. egy üveg valamit, ami nem hasonlított a bolti olívaolajokra, de kiderült, hogy az ;-) ISTENI! Ezt tényleg tunkolná az ember valami jófajta kenyérrel, amíg el nem fogy, vagy csak úgy meginná ;-)
Ebben járatosak tudnának nekem ajánlani valamilyen prémium minőségű márkát,...és hogy itthon (Pest megyében) hol lehet beszerezni? Köszi.....
Ha nem mész el ide "hülyén" fogsz meghalni olivából...persze nem komolyan!
Itt ha érdeklödsz előre, akár kostolás is lehetséges, de az biztos, hogy ha elmész, más lesz a véleményed utána az oliváról!
A honlapon is érdemes elidőzni, mert az "olajválasztóban" leírja az alapokat, mit is szeretnél Te igazán!

https://igazioliva.hu/Block írta: ↑2026.03.15., vas. 15:01Futólag volt szó itt a jobb minőségű extraszűz oliva olajról.....Vasti írta: ↑2025.09.22., hétf. 22:58Egy jó olívaolaj naggyon komoly :-)
Én nem tudtam, hogy amiről eddig azt hittem, hogy olívaolaj, az nem igazán az... ;-)
De egy rokonnak a lánya vett egy kis házat arrafelé (Toscana) , és szoktak hozni ezt-azt, a múltkor pl. egy üveg valamit, ami nem hasonlított a bolti olívaolajokra, de kiderült, hogy az ;-) ISTENI! Ezt tényleg tunkolná az ember valami jófajta kenyérrel, amíg el nem fogy, vagy csak úgy meginná ;-)
Ebben járatosak tudnának nekem ajánlani valamilyen prémium minőségű márkát,...és hogy itthon (Pest megyében) hol lehet beszerezni? Köszi.....
Futólag volt szó itt a jobb minőségű extraszűz oliva olajról.....Vasti írta: ↑2025.09.22., hétf. 22:58Egy jó olívaolaj naggyon komoly :-)

Igyekszem így szervezni a dolgokat, de persze nem mindig sikerül ;-)

Ne hagy főzni! Szeretsz, tudsz, tehát főzz te. Win-win, és még a családi békének is jót tesz :)

Itthon a lakásban tuti nem állnék neki, szerintem egy hétig sem szellőztetnénk ki ;-)
Sok nő így van ezzel... Nem érdekli, fárasztja, utál főzni. Bezzeg régen ;-)
Szerencsére az enyém sem - igaz, az utóbbi kb. 10 évben teljesen leépítettem a dolgot, van egy erősítő, egy rádió és egy hálózatos lejátszó, ennyi. De régen volt, hogy még szerintem is túl sok kacat volt otthon, de úgy csinált, mintha nem zavarná, sőt ;-)