Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Quad 34 előerősítő
Re: Quad 34 előerősítő
Teljes kihasználatlanság, kár lenne csak polcon tartani ezt a jó kis előfokot. Ajánlatokat is megfontolok.
Utoljára ARC ugrasztotta előre 2026.08.06., csüt. 17:03-kor.
120e Ft.
A 306-os esetében, ahogy egyeztettem az eladóval, mindkettő megvalósult. A hangfalcsatlakozók is cserélve lettek, illetve kondenzátorok, elkenállások, cseréje is megtörtént a Dada ajánlásával. Az eladó az Audio Serum volt Ljubljanaban. Nem kérdeztem ki végezte el a szerelést. Tetejét levéve korrekt , igényes munkát végzett.
A 34-es esetében, lehet én azok közé tartozom, aki sokkal jobbnak hallja a 44-est. Igaz egy teljes felújításon esett át. Új rca csatlakozók, hangerő potméter, kondik, ellenállások, ezüst kábelezés.
A zene realisztikusabb, húsos hangszer hangokkal a 34-hez képest.
A dada felujitassal is foglalkozott meg upgraddel is, erdemes lenne tisztazni melyikrol van itt szo, es mikor vegeztek.
34vs44 erdekes amit irsz mert altalaban pont ellenkezoen hallja az emberek tobbsege.
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
Up!
Ami miatt eladóvá vált, sikerült beszereznem egy Quad 44-es előfokot. Igaz kicsit viharverten, de miután kapott egy jó kis upgradet a 34-es hangját jóval túl szárnyalta. Így már nem kerül vissza a rendszerbe.
Mindez nem jelenti azt, hogy a 34-es nem szól jól, mert egy igazi kis mindenevő. Minden zenei stílusban megállja a helyét.
Az MM phono fokozat is jól muzsikál, ami manapság az Lp-k népszerűsége miatt jól jöhet.
Ami még hab a tortán, hogy a szeretett zenéink, amik cseszett rosszul szólnak alap beállításon és inkább kidobnád az ablakon,ezzel az erősítővel tudod finomítani, korrigálni a hiányosságokat és végig tudod hallgatni a kedvenc albumaidat.
Minőségi tápkábelt, összekötőket meghálálja.
Én YBA Heritage integrált erősítővel teszteltem bypass módban,
A phono-ját Rega 2 lemezjátszóval, arc vt60 végfokkal hallgattuk.
Az árán a hangja erősen túlmutat.
Iá.120e.ft.
Amennyiben érdekes lehet, nem rég Szlovéniából beszereztem egy 306-os végfokot is, amiben elvégezték a DADA módosításokat is. Megfelelő ajánlat esetén együtt is vihető.
Külön a végfok 170ezer Ft.
Ami miatt eladóvá vált, sikerült beszereznem egy Quad 44-es előfokot. Igaz kicsit viharverten, de miután kapott egy jó kis upgradet a 34-es hangját jóval túl szárnyalta. Így már nem kerül vissza a rendszerbe.
Mindez nem jelenti azt, hogy a 34-es nem szól jól, mert egy igazi kis mindenevő. Minden zenei stílusban megállja a helyét.
Az MM phono fokozat is jól muzsikál, ami manapság az Lp-k népszerűsége miatt jól jöhet.
Ami még hab a tortán, hogy a szeretett zenéink, amik cseszett rosszul szólnak alap beállításon és inkább kidobnád az ablakon,ezzel az erősítővel tudod finomítani, korrigálni a hiányosságokat és végig tudod hallgatni a kedvenc albumaidat.
Minőségi tápkábelt, összekötőket meghálálja.
Én YBA Heritage integrált erősítővel teszteltem bypass módban,
A phono-ját Rega 2 lemezjátszóval, arc vt60 végfokkal hallgattuk.
Az árán a hangja erősen túlmutat.
Iá.120e.ft.
Amennyiben érdekes lehet, nem rég Szlovéniából beszereztem egy 306-os végfokot is, amiben elvégezték a DADA módosításokat is. Megfelelő ajánlat esetén együtt is vihető.
Külön a végfok 170ezer Ft.
Köszönöm az újranyitást.
Pár képet még csatoltam.
iá. 120e. Ft.
Pár képet még csatoltam.
iá. 120e. Ft.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6684
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Egyenlőre marad..
Up! 120e. Ft.
Kondik cserélve benne, már így került hozzám. A (DADA) ajánlásával. Potik tökéletesek nem recsegnek.
Kondik cserélve benne, már így került hozzám. A (DADA) ajánlásával. Potik tökéletesek nem recsegnek.
Quad 34 előerősítő
Eladóvá válhat ez a kicsi, de nagyszerű előfok.
Itt a fórumon vásároltam a 306-os végfokával.
Az eladás csöves előfokra váltás miatt történik.
A nagyszerűsége a sokrétű állítási lehetőségében rejlik. Nem a highend világát tükrözi, de ízelítőt ad belőle és remekül tolmácsolja a zenét. Phono fokozat is van benne, de én felszámoltam a lemezjátszó szekciómat és így nem teszteltem.
Az előzmények:
viewtopic.php?f=32&t=199545&p=2852212&h ... d#p2852212
Esztétikailag nem változott, apró karcok, kopások vannak rajta.
Az árát tekintve kicsit bajban vagyok, de figyelembe véve külföldi árakat és a hazai piacot
130ezer Ft. lenne.
Az erősítő Komárom Esztergom megyében van.
Budapesti átvétel megoldható.
Köszönöm hogy elolvastad!
Itt a fórumon vásároltam a 306-os végfokával.
Az eladás csöves előfokra váltás miatt történik.
A nagyszerűsége a sokrétű állítási lehetőségében rejlik. Nem a highend világát tükrözi, de ízelítőt ad belőle és remekül tolmácsolja a zenét. Phono fokozat is van benne, de én felszámoltam a lemezjátszó szekciómat és így nem teszteltem.
Az előzmények:
viewtopic.php?f=32&t=199545&p=2852212&h ... d#p2852212
Esztétikailag nem változott, apró karcok, kopások vannak rajta.
Az árát tekintve kicsit bajban vagyok, de figyelembe véve külföldi árakat és a hazai piacot
130ezer Ft. lenne.
Az erősítő Komárom Esztergom megyében van.
Budapesti átvétel megoldható.
Köszönöm hogy elolvastad!