kopaszbarack írta: ↑2026.04.09., csüt. 08:44
Kicsi LaGrange
Magam részéről nem bánom, hogy Zsolték beállnak ebbe a piaci trendbe, hogy mindent egybe építenek (egy gyűrű mindenek felett az mindent visz

), igaz itt még hiányzik dac+stream kombo, de már ott a fény az alagút végen! Anno imádtam a "moduláris" (kis dobozok) rendszer variálhatóságát és mint térpsztika is jól mutatott együtt 4 darab dobozka (si2, x2, pas, da), egy idő után sok(k)nak éltem meg! 4 tápkábel, 4 készülék kapcsolgatása egyiket a készüléken másikon távirányítóval plusz audio pc, a 7-es elosztó már nem volt elég a hifinek. Lehet mert öregszem, de úgy nekiállni a zenézésnek, mint pilóták a felszállásnak már nem az én világom! Nagyon örültem amikor Zsolt az AudioMe podcastban belengette a LaGrange-ba stream kártyát, de ha ez a Super integrated "összeáll" lehet egy barátibb árazású válsztás lesz. Nem azért írtam ezeket mert bármi minőségbeli kifogásom lenne a Heed készülékekkel, sőt, meghatározó lépcsőfok a tapasztalási élményeimben és teljesen természetesnek tudom elfogadni azt is, ha mások épp a modularitás miatt favorizálják az Obelisk egységeket, de ez az újdonság már a létezésével is annyira izgalmasnak hangzik, hogy kiírtam magamból a gondolataim! Hajrá Heed Audio!
Megértem hogy sok készülék több macera,de vannak ott olyan gyöngyszemek,amikből pazar hangot lehet kapni.
Pl a pm monoblokkok,amik lényegében thesis omegák,és ha ezek elött egy jó előfok van,hát az a hang igen jól tud esni.
Nekem is tetszik a lagrange,a super integrált is,és ezek ugyan nem voltak még nálam,de ami jó az jó alapon én egyelőre maradok a kis dobozoknál,macera ide,vagy oda.
De valóban egyszerűbb a képlet egy vagy két készülékkel,és a hangsugárzókkal,ez vitathatatlan.A streaming most úgy látom mindenek elött van,és ha nem lenne annyi cd lemezem amik már alig férnek,biztosan ez irányba nézelődnék én is.Jó,kényelmes,és még egyszerű is,megértem hogy sokan ezt választják már.