Ha csinálsz képet, ne tartogasd magadnak
(régi kép, nem AI vagy PS)

Az összes 911-be beleférek, de csak a 993-tól kényelmesen. A Boxster és a Cayman felejtős.AAttila írta: ↑2026.03.22., vas. 08:37Nekem az eredeti jobban bejön a tükőrképtől.![]()
Pont néhány napja láttam egy öregebb porkét. Nagyon szép állapotú (Ch rendszámmal) volt. Az az igazi zöld. Gyönyörű volt. De. Az jutott eszembe,hogy Vinkler,Te ezekbe a régi, még nem "felfújt" kasztnikba beférsz egyáltalán? Mármint tudod "kényelmesen", Magadra állítva vezetni?
Nekem az eredeti jobban bejön a tükőrképtől.

El kell keserítselek, Hockenheim a legközelebbi helyszín, ahol top-fuel dragstereket láthatsz élőben.tamagaba írta: ↑2026.03.20., pén. 20:21Nagyon autós szélsőség, inkább autó-technikai sport. El kéne mennem még egy ilyen rendezvényre - füldugóval persze :)
Szerintem oltári jól néznek ki. Magyar benzinvérü hölgy írása - Bumbi
Németország másik fele a helyszin Luxemburg irányában, Stuttgart után - messze van sajna. Közelebb top-fuel-osok nem hiszem, hogy lesznek
https://totalcar.hu/magazin/negy-masodp ... ring-drag/

Ja, úgy könnyebbVinkler írta: ↑2026.03.09., hétf. 19:22Én élőben szoktam a Hungaroringen játszani. 1:56 a legjobb idő.tamagaba írta: ↑2026.03.09., hétf. 18:33Assetto Corsa Competizione PS5-ön, T-GTII kormánnyal Pro beállítások és 1.58-nál nem tudok lejjebb menni a HunRingen - Huracan GT3 Evo. 1,50-nek örülnék, nem akarok alá benézni. De az a 8 mp erős lesz. A kocsi jó, a beállítások is, a vezetéstechnikán bukom az időt
A Nordschleife-t akarom még betanulni, más pálya nem nagyon érdekel, az is kemény lesz
Játszik valaki ilyennel?![]()

Én élőben szoktam a Hungaroringen játszani. 1:56 a legjobb idő.tamagaba írta: ↑2026.03.09., hétf. 18:33Assetto Corsa Competizione PS5-ön, T-GTII kormánnyal Pro beállítások és 1.58-nál nem tudok lejjebb menni a HunRingen - Huracan GT3 Evo. 1,50-nek örülnék, nem akarok alá benézni. De az a 8 mp erős lesz. A kocsi jó, a beállítások is, a vezetéstechnikán bukom az időt
A Nordschleife-t akarom még betanulni, más pálya nem nagyon érdekel, az is kemény lesz
Játszik valaki ilyennel?

Szerintem a valaha készült legszebb merci a 126-os kupé.

Ez a Merci rulez!

Ha hátsó kerekes és orrnehéz a motor miatt, az sem jó pl. Lada - nem kell nagy motornak lenni. Aztán az usa izomautók is elég suták tudnak lenni, hiába hátsókerekes. Az a kérdés, hogy van kibalanszirozva. Egy komoly versenyző egy egyszerű elsőhajtásos autót is szépen tud vezetni dinamikusan, hogy jó nézni. Kőbevésett szabály nincs. A legjobb a négy egyedi villanymotor lesz, középen akksipakkalSnipi írta: ↑2026.03.02., hétf. 10:12Szeretnék kérdezni olyantól aki ért is hozzá. Én nem.
Egyszer már egy hozzáértő barátomat kérdeztem, el is magyarázta, de nem értettem.
Szóval arról lenne szó (most hosszas mesébe nem kezdenék), hogy miért van az, hogy csak első kerék meghajtású autót nem lehet kb. 400 lóerőnél erősebbet csinálni. Ez még akkor merült fel bennem, anno amikor a szép emlékű WTCC sorozat ment, és ott volt téma, hogy ez már 400 ló, és első kerék meghajtásban ez már húha ... meg is szűnt (sajnos) a sorozat lett helyette TCR (béke poraira) és az már "csak" 350 lóerő volt, és mondták, hogy na ez jobb (főleg sokkal olcsóbb)
Ha valaki ezt konyhanyelven, hogy a paraszt is értse el tudná magyarázni ...

Nem

Utcára, utcai gumival nincs túl sok értelme 400+ Le első keréken, nincs hozzá elég tapadás, hogy kihasználd a teljesítményt. Ennek ellenére sokan csinálnak(tuning) ilyen autót, de menetteljesítményekben nem realizálódik a többlet teljesítmény, sőt, a stabilitás még romlik is.Snipi írta: ↑2026.03.02., hétf. 10:12Szeretnék kérdezni olyantól aki ért is hozzá. Én nem.
Egyszer már egy hozzáértő barátomat kérdeztem, el is magyarázta, de nem értettem.
Szóval arról lenne szó (most hosszas mesébe nem kezdenék), hogy miért van az, hogy csak első kerék meghajtású autót nem lehet kb. 400 lóerőnél erősebbet csinálni. Ez még akkor merült fel bennem, anno amikor a szép emlékű WTCC sorozat ment, és ott volt téma, hogy ez már 400 ló, és első kerék meghajtásban ez már húha ... meg is szűnt (sajnos) a sorozat lett helyette TCR (béke poraira) és az már "csak" 350 lóerő volt, és mondták, hogy na ez jobb (főleg sokkal olcsóbb)
Ha valaki ezt konyhanyelven, hogy a paraszt is értse el tudná magyarázni ...

Ha az autó intenzíven gyorsul, akkor ugye az eleje megemelkedik, így az első kerék tapadása csökken. Minél jobban gyorsít az ember, annál inkabb ugye. Szük kanyarban ráadásul el is tud emelkedni az egyik első kerék, így még nehezebb átvinni a tapadást megfelelően, hogy az erő az útra kerüljön.