Tolem nyomathatod a 4mm2 villanybolti csodat, nem zavar.Plagueis írta: ↑2026.03.07., szomb. 20:48Nem tudom kinek írtál,de ha nekem olvass vissza kicsit, és rögtön megérted a "háttérinformációt" !wittao írta: ↑2026.03.07., szomb. 20:27Most nem azert, de amikor valaki kabelezesnel azt mondja egyik kabel mashogy “szol” a rendszereben, mint a masik, akkor sokan bizonyitas utan csortetnek.
Most eleg sok markans tagado kijelentest tettel, miert nem szamit a taposveny kabele (nekem 6db taposvenyem van behuzva eltero kabelekkel es az allitasodnak pontosan az ellenkezojet tapasztalom). Esetleg a “szerinted”-en tul van valami hatterinformaciod, amirol mi nem hallottunk idaig?
6db tápösvény, különböző kábelekkel,lehet ezért tapasztalod az ellenkezőjét a fizikának?![]()
Azt varnam, hogy leird miert ugyanolyan, mint mondjuk egy Oyaide Black Mamba 2, kb. 4.4mm2 kabelbol allo ugyanolyan osveny.
Miert nem szamit a vezetek tisztasaga, keresztmetszete, ha legalabb 4mm2, sodrott vagy tomor, OFC vagy UP-OCC vagy valami sokadik csillivilli, esetleg ezust, rez, platina akarmi?
Mi alapjan jelented ki megdonthetetlenul es hivatkozol a fizikara, hogy ezek a fent felsorolt dolgok nem szamitanak?