Persze.
Holnap összeszedem az én részemet.
Ha eszembe jut
Persze.

Nem érzitek cikinek zenéről beszélgetni egy hifis fórumon?!

A zene része engem is érdekelne. Lehet tudni mit hallgattatok?

Tényleg klassz volt.andarson írta: ↑2026.06.29., hétf. 21:41Tegnapi nap folyamán én is megfüleltem supravox fórumtárs JBL dobozait... ami különösen jó volt, a hang mellett, az a közös zenei ízlésörültem hogy sort keríthettem a hangsugik fülelésére
![]()

Tegnapi nap folyamán én is megfüleltem supravox fórumtárs JBL dobozait... ami különösen jó volt, a hang mellett, az a közös zenei ízlés

Igen.Alex_Aston írta: ↑2026.04.25., szomb. 19:45Volt szerencsém ma megfülelni a dobozokat.
Kár, hogy nem vittem szotyit, mert jól meg lehetett volna köpködni. Ezért lecserélni a korábbi dobozokat...?
Csak viccelek![]()
Érthető, miért váltott megint Supravox, bár leírni pár sorban nehéz lenne.
Az biztos, hogy ehhez, ott, abban a helyiségben, nem kell (feltétlen) mélyláda rásegítés. Jóféle JBL-es hangzás, de érezhetően komolyabb, mint amit máshol az L100 Classic esetében hallottam. Sokkal nagyvonalúbb annál a hangja, erőteljesebb, és sokkal mélyebbre megy. Mindemellett nagyon részletező, de nem fárasztó a hangja (közel 3 órát zenéltünk, de nem volt kicsit sem kellemetlen).
Én úgy éreztem, hogy ha a korábbi ATC-hez, vagy Odeonhoz kellene hasonlítani, én nehezen tudnék verdiktet mondani, hisz csak pár órát füleltem, és elég nagy távlatokban egymástól, de talán az ATC-hez közelebb áll a hangzás világa.
Én bármelyik korábbival is együtt tudtam volna élni, de ez tényleg ott, azzal a rendszerrel, abban a helyiségben talán jobb, mindkét elődnél.
Szia

Szerintem rendben vannak!

Kiváncsi lennék én is ezekre a mai komolyabbnak tekinthető JBL dobozkákra...irigykedem

Volt szerencsém ma megfülelni a dobozokat.

Akkor a JBL jobban tetszik neked mint az Odeon es az ATC?
Hát még most ismerkedünk de nagyon nagyon bejön.
Az korban sokkal régebbi.

Elődöket viszonylag sokat hallottam, de ebből a szériából ha jól emlékszem talán kettőt. Nem divatosak manapság ezek, ahogy elnézem, pedig a hangjuk továbbra is jó.