Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Genelec
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 950
Re: Genelec
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Viszont ha ezen múlik, nálam sose lesz jó hang, mert 1 korty alkoholt sem iszok. Stop, most jövök rá, drága kábelem sincs. Igaz drága hifi cuccaim sincsenek.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8055
Nah, ennyi, sör kell a jó hanghoz ezek szerint, nem drága kábel.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- tottyi
- Hazajáró lélek

Az mar nem irtam oda, hogy beszelgettunk a 7380-rol de nem hiszem, hogy vesz hozza mint ahogy en vennek. :) NIncs meg bennuk az a mely de hihetetlenul jol szol. Jo, söröztunk kozben, lehet az is hozzatett az elmenyhez. :) Nekem csak a tapkabelek tobbe kerulnek. :(asebestyen írta: ↑Tegnap, 14:52És hány Hz-ig megy le a 1032C?tottyi írta: ↑Tegnap, 14:11Megint voltam havernal akinek Genelec 1032C-je van. En nem tudom de ott abban a nagy szobaban amiben van 6 ajto egy kisablak, tv, ulogarnitura, olyan nagyon jol szol az a Genelec, hogy azt nem hiszem el. En lehet cserelnek vele az en rendszeremmel a lakasommal. Ami kicsit zavarao szamomra az a tobb magas mint nalam de lehet a GLM ezt is renbe tenne.
Igy subwoofer nelkul is hihetetlen milyen basszusok vannak benne.
Genelec 1032C - 4000,- €uro
Primare Pre 32 / MM30 - 1800,- €uro (hasznalt)
Es 3 euros xlr kabelok + 3 euros tapkabelek.
Bluetooth-al osszekotott Tidal. - 4.70,- €uro havonta
Ennyi az egesz rendszer, jo meg massziv vas allvanyok, de meg azok is szepek.
Le sem merem irni az en rendszerem mennyi volt ehez kepest.![]()
![]()
![]()
![]()
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- asebestyen
- V.I.P.

És hány Hz-ig megy le a 1032C?tottyi írta: ↑Tegnap, 14:11Megint voltam havernal akinek Genelec 1032C-je van. En nem tudom de ott abban a nagy szobaban amiben van 6 ajto egy kisablak, tv, ulogarnitura, olyan nagyon jol szol az a Genelec, hogy azt nem hiszem el. En lehet cserelnek vele az en rendszeremmel a lakasommal. Ami kicsit zavarao szamomra az a tobb magas mint nalam de lehet a GLM ezt is renbe tenne.
Le sem merem irni az en rendszerem mennyi volt ehez kepest.
- tottyi
- Hazajáró lélek

Megint voltam havernal akinek Genelec 1032C-je van. En nem tudom de ott abban a nagy szobaban amiben van 6 ajto egy kisablak, tv, ulogarnitura, olyan nagyon jol szol az a Genelec, hogy azt nem hiszem el. En lehet cserelnek vele az en rendszeremmel a lakasommal. Ami kicsit zavarao szamomra az a tobb magas mint nalam de lehet a GLM ezt is renbe tenne.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11370
- Kapcsolat:
Szerintem nagyon ritkán és kevés ember hallja zenehallgatás közben a különbséget, hogy egy hangsugárzó 18 vagy 23 Hz-ig "megy le", tehát ezen nem érdemes rugózni, trükkös hangolással könnyen meg lehet vezetni a legtöbb hallgatót. A pontos, gyors és részletes basszushang már egy jobb kapaszkodó, de ehhez megfelelő környezet is szükséges. A legtöbb lakószobában a basszus produkciót nagyon erősen befolyásolja az akusztika, szerencsétlen esetben leginkább a szoba hatását hallod, nem a hangsugárzó képességeit. Ha az ilyen szobában (hallgatási pontban) mért átviteli görbéket összeveted a hangsugárzó laboratóriumi (süketszobai) méréseivel, az alsó oktávokban nem sok közük lesz egymáshoz.tottyi írta: ↑2026.03.05., csüt. 08:48En ugy ertem a "jobb" hangot a melyben, hogy melyebbre megy Hz-ben es erzetben is, tisztabban es reszletesebben szolnak a melyek es tomegben is tobb. Nalam pl a kabelek amik ezt a reszletesseget es tisztasagot kihoztak az ATC-bol. Komolyan elgondolkodtam ezen az X4-en. Meg majd kerdezgetek rola par dolgot de azt mar szemelyesen mert ez itt off.
A Luxor hangsugárzókkal kapcsolatos kérdéseidet inkább a Luxor topikban tedd fel, ott szívesen válaszolok rájuk.
- tottyi
- Hazajáró lélek

De itt mar nincs mit fejleszteni mert kesz!asebestyen írta: ↑2026.03.05., csüt. 10:10tottyi írta: ↑2026.03.05., csüt. 08:48
En ugy ertem a "jobb" hangot a melyben, hogy melyebbre megy Hz-ben es erzetben is, tisztabban es reszletesebben szolnak a melyek es tomegben is tobb. Nalam pl a kabelek amik ezt a reszletesseget es tisztasagot kihoztak az ATC-bol. Komolyan elgondolkodtam ezen az X4-en. Meg majd kerdezgetek rola par dolgot de azt mar szemelyesen mert ez itt off.![]()
A komolyan elkezdtél agyalni nem egyenlő a komolyan elgondolkozással. Az agyalás teljesen haszontalan (saját tapasztalat is), csak belepörget marhaságokba.
A kíváncsiságodat / fejlődési vágyadat irányítsd más területre, a mostani rendszeredet élvezd ki. Onnan nagyon nehéz objektíve jobbra lépni, csak más lesz, más kompromisszumokkal, és bőven benne van, hogy sikerül akár egy jó nagyot is hátra lépni, bármire is váltasz. A Te hangsugárzóid nagyon komoly szakmai tudással / elismertséggel rendelkező szakemberek igényeit is maximálisan kielégíti. Esetleg ezen érdemes elgondolkoznod. :)
Most ott tartok, hogy Toyotat szeretnek venni, megvan az uj hobortom.
A komolyan elkezdtél agyalni nem egyenlő a komolyan elgondolkozással. Az agyalás teljesen haszontalan (saját tapasztalat is), csak belepörget marhaságokba.
A kíváncsiságodat / fejlődési vágyadat irányítsd más területre, a mostani rendszeredet élvezd ki. Onnan nagyon nehéz objektíve jobbra lépni, csak más lesz, más kompromisszumokkal, és bőven benne van, hogy sikerül akár egy jó nagyot is hátra lépni, bármire is váltasz. A Te hangsugárzóid nagyon komoly szakmai tudással / elismertséggel rendelkező szakemberek igényeit is maximálisan kielégíti. Esetleg ezen érdemes elgondolkoznod. :)
- asebestyen
- V.I.P.

tottyi írta: ↑2026.03.05., csüt. 08:48
En ugy ertem a "jobb" hangot a melyben, hogy melyebbre megy Hz-ben es erzetben is, tisztabban es reszletesebben szolnak a melyek es tomegben is tobb. Nalam pl a kabelek amik ezt a reszletesseget es tisztasagot kihoztak az ATC-bol. Komolyan elgondolkodtam ezen az X4-en. Meg majd kerdezgetek rola par dolgot de azt mar szemelyesen mert ez itt off.
- tottyi
- Hazajáró lélek

Meg annyit ehez a kombohoz Genelec 8361+W371, hogy a W371 szub 23Hz-tol indul (23 Hz - 500 Hz (-6 dB)) amig egy hagyomanyos Genelec szub pl a 7380A az meg 16Hz-tol (16 Hz - 100 Hz (-6 dB)). Talan erdemesebb ez utobbit valasztani es azt elhelyezni valahol a szobaban. Joval olcsobb is meg melyebbre is megy.
Talan azt a W371-et masra talaltak ki.
Annyi biztos, hogy mar mashogy epitkeznek. :) Eladtak mar egyparan az ATC-et, talan megsem annyira nagy szam.
Talan azt a W371-et masra talaltak ki.
Annyi biztos, hogy mar mashogy epitkeznek. :) Eladtak mar egyparan az ATC-et, talan megsem annyira nagy szam.
- tottyi
- Hazajáró lélek

En ugy ertem a "jobb" hangot a melyben, hogy melyebbre megy Hz-ben es erzetben is, tisztabban es reszletesebben szolnak a melyek es tomegben is tobb. Nalam pl a kabelek amik ezt a reszletesseget es tisztasagot kihoztak az ATC-bol. Komolyan elgondolkodtam ezen az X4-en. Meg majd kerdezgetek rola par dolgot de azt mar szemelyesen mert ez itt off.Luxor Audio írta: ↑2026.02.28., szomb. 20:56Te is sejted szerintem, hogy a kérdés megválaszolásához tisztázni kellene, mit jelent a JOBB. Ezen a minőségi szinten már az is csoda, ha néhány percben, vagy 20-30 mondatban le lehet írni a benyomásokat, erre szerencsére született is néhány példa a Luxor Audio topikjaiban. Egyetlen szóval megválaszolni, hogy melyik a JOBB, szerintem lehetetlen. Én szívesen leírom, hogy jobb a Luxor x4 az én elvárásaim és a műszaki tartalom alapján, de ez kizárólag rám érvényes privát vélemény, Te simán juthatsz másra, egy harmadik személy meg majd vitatkozik valamelyikünkkel és így tovább...
Amúgy azt gondolom, hogy a Genelec mostanában látható útkeresése kevésbé hatékony hangminőség tekintetében az egykori 10xx sorozathoz képest, de ez is csak egy vélemény, aminek dacára üzletileg jól működik a vállalat, tehát a termékeik sikeresek.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9859
Azért ezt a Genelec 8361+W371 kombót, nem biztos, hogy szívesen nézegetném a nappalimban, dehát a szépség is szubjektív, meg amúgy sem oda tervezték.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- asebestyen
- V.I.P.

Ezt kifejtenéd picit? Mit jelent a mostanában és mire gondolsz útkeresés ügyben?Luxor Audio írta: ↑2026.02.28., szomb. 20:56Amúgy azt gondolom, hogy a Genelec mostanában látható útkeresése kevésbé hatékony hangminőség tekintetében az egykori 10xx sorozathoz képest, de ez is csak egy vélemény, aminek dacára üzletileg jól működik a vállalat, tehát a termékeik sikeresek.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11370
- Kapcsolat:
Te is sejted szerintem, hogy a kérdés megválaszolásához tisztázni kellene, mit jelent a JOBB. Ezen a minőségi szinten már az is csoda, ha néhány percben, vagy 20-30 mondatban le lehet írni a benyomásokat, erre szerencsére született is néhány példa a Luxor Audio topikjaiban. Egyetlen szóval megválaszolni, hogy melyik a JOBB, szerintem lehetetlen. Én szívesen leírom, hogy jobb a Luxor x4 az én elvárásaim és a műszaki tartalom alapján, de ez kizárólag rám érvényes privát vélemény, Te simán juthatsz másra, egy harmadik személy meg majd vitatkozik valamelyikünkkel és így tovább...
Amúgy azt gondolom, hogy a Genelec mostanában látható útkeresése kevésbé hatékony hangminőség tekintetében az egykori 10xx sorozathoz képest, de ez is csak egy vélemény, aminek dacára üzletileg jól működik a vállalat, tehát a termékeik sikeresek.
-
Muri
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 12
Szia, nem azt mondtam, hogy jobb az X4, mint a Genelec 8361+W371, hanem hogy hasonlóak hangminőségben és karakterben, viszont az X4 árban a töredéke a Genelec kombónak, ezért ár/értékben veri azt szerintem.tottyi írta: ↑2026.02.27., pén. 18:18Szia, tenyleg a Genelec kombotol jobb az X4? Nekem azelott az volt igy hallatlabnan az almaim komboja. En a basszusra illetve melyhangokra lennek kivancsi, hogy milyennek talaltad a Genelec-et es utana az X4-et.Muri írta: ↑2026.02.26., csüt. 17:06....
A hosszú teszt végén a konklúzióm, hogy ár-érték viszonylatban az X4-eseknél nem ismerek jobbat jelenleg, ami ennyire részletező, kellemes hangú, és dinamikus még a mélyek vonatkozásában is. Öröm volt hallgatni, szinte megszakítás nélkül reggeltől estig minden nap. Hallgattam rajta mindent, még olyanokat is, amiket korábban nem igazán (pl Hans Zimmer filmzenéit), és kíváncsi voltam arra is, hogy mennyire lesz fárasztó a hangja hosszú távon, mennyivel rosszabb rajta gyenge felvételeket hallgatni, milyen a különféle elhelyezések esetében, vagy a különféle presetjein. És tetszett, amit hallottam, mert sok pozitív meglepetéssel szolgált gyakran hallgatott felvételeimen is. Külön örültem annak, hogy sose vált a hang tolakodóvá, még a számomra különösen kritikus "s" és "sz" hangoknál sem. Az X4 hasonlóan szépen feltárja a felvételen lévő apró részleteket, finomságokat, mint például a stúdiókban referenciának számító Genelec 8361 a W371-es mélynyomóval kiegészítve, ugyanakkor a Genelec kombó összárának töredékéért…
....
Azert ez eleg komoly igy egyben: https://www.genelec.com/music-studio/83 ... reo-system
IMG_0144.jpeg
Nekem tetszett a Genelec kombó, viszont mivel az számomra kb 10 perc alatt kiderült, hogy önmagában a 8361 nem tetszik, csak a W371-essel együtt, amivel viszont az együttes ár már bőven 10 millió felett van, ezért folytattam a keresést, hátha nem kell ennyit beruházni vagy találok szebbet-jobbat hasonló pénzért.
Mivel más körülmények között hallgattam a kettőt, a Genelec kombót egy hangstúdióban kb 2 órát, az X4-et pedig otthon egy hétig, és a kettő között eltelt kb 4 hét, így nem teljesen egzakt az összehasonlítás, de amikor megkaptam az X4-eseket, akkor rögtön a Genelec kombó jutott eszembe a hangja alapján.
Szinte biztos vagyok benne, hogy a Genelec mélynyomóinak fizikai kialakítása (konkrétan például hogy hátul is van egy hangszórója) miatt jobban semlegesíthetőek az elhelyezésből és a szoba akusztikájából fakadó problémák, mint az X4 esetében, és valószínűleg még precízebb a mélybasszusa, de sajnos kipróbálni otthon a Genelec kombót sajnos nem tudtam, így ez csak feltételezés. Nyilván más egy nappali akusztikája, mégha akusztikailag kezelt is, mint egy erre kialakított hangstúdióé, úgyhogy itthon valószínűleg a Genelec se tudta volna ugyanazt mélyben, mint amit ott hallottam, de nekem nem volt hiányérzetem vagy problémám az X4 mélyeivel kapcsolatban így sem, hogy már megtapasztaltam a Genelec hangstúdióbeli tudását...
- tottyi
- Hazajáró lélek

Szia, tenyleg a Genelec kombotol jobb az X4? Nekem azelott az volt igy hallatlabnan az almaim komboja. En a basszusra illetve melyhangokra lennek kivancsi, hogy milyennek talaltad a Genelec-et es utana az X4-et.Muri írta: ↑2026.02.26., csüt. 17:06Február első felében egy hétig volt alkalmam tesztelni az X4 hangfalakat a saját otthonomban, melynek eredményeképp rögtön rendeltem is belőle egy párral. Mivel talán másoknak is hasznosak a tapasztalataim, gondoltam megosztom én is itt a fórumon.
Eredetileg csupán a szobám akusztikai bemérése ügyében kerestem meg Papp Lászlót, nem is tudtam, hogy hangfalakat is gyárt. A mérés után már távozóban említette meg, hogy nemrég fejezték be két új aktív hangfaluk több éves fejlesztését, és meghallgatást is tartanak. Mivel hónapok óta hangfal keresésben voltam, és az elmúlt hónapokban meghallgattam sok nagy nevű, akár 10 millió forint feletti hangfal csodát is (például B&W 801 D4 Signature, Focal Diva Mezza, Genelec 8361+W371, KEF LS60, Kii Three BXT, stb), de egyik sem tudott meggyőzni, mert még a legjobbakból is hiányoltam azt a jelenlétérzetet, melyet legendásnak mondható Shahinian Diapason omnidirekcionális hangfalaimtól megszoktam. Szkeptikus voltam ugyan, hogy pont egy általam addig nem ismert hazai kis műhely direkt sugárzású hangfala lehet számomra a befutó, pláne ennyire kedvező árszinten, de azért a kíváncsiságom győzött. Bejelentkeztem hát a meghallgatásra, és jó hosszan ott is ragadtam…
Tetszett a hang, de nem voltam még teljesen meggyőzve, mert térélményben az X4 sem hozta ott azt, amit vártam. Ugyanakkor Papp László állította, hogy egy jobb akusztikájú térben az X4 teljesítményével térélményben sem lesz gondom. Így jutottunk végül arra, hogy kipróbálhatom az otthonomban hosszabban, hogy mit is tud az X4-es. Egy hét tesztelés után azt kell, hogy mondjam, igaza lett, bár nem teljesen úgy, ahogy vártam.
A hosszú teszt végén a konklúzióm, hogy ár-érték viszonylatban az X4-eseknél nem ismerek jobbat jelenleg, ami ennyire részletező, kellemes hangú, és dinamikus még a mélyek vonatkozásában is. Öröm volt hallgatni, szinte megszakítás nélkül reggeltől estig minden nap. Hallgattam rajta mindent, még olyanokat is, amiket korábban nem igazán (pl Hans Zimmer filmzenéit), és kíváncsi voltam arra is, hogy mennyire lesz fárasztó a hangja hosszú távon, mennyivel rosszabb rajta gyenge felvételeket hallgatni, milyen a különféle elhelyezések esetében, vagy a különféle presetjein. És tetszett, amit hallottam, mert sok pozitív meglepetéssel szolgált gyakran hallgatott felvételeimen is. Külön örültem annak, hogy sose vált a hang tolakodóvá, még a számomra különösen kritikus "s" és "sz" hangoknál sem. Az X4 hasonlóan szépen feltárja a felvételen lévő apró részleteket, finomságokat, mint például a stúdiókban referenciának számító Genelec 8361 a W371-es mélynyomóval kiegészítve, ugyanakkor a Genelec kombó összárának töredékéért…
A térélmény tekintetében érdekes volt megtapasztalni, hogy mennyire más az X4 és az omnidirekcionális hangfalak tere, amiket eddig hallgattam. A Shahinian Diapason-om vagy egy szintén kölcsönkapott Heed Envoy Mk2 a minden irányba szórt hanggal teret varázsol az énekes mögé is, így jobban úgy tűnik, mintha konkrétan ott énekelnének a szobámban, az X4 viszont precízebben feltár minden apró részletet, így azt is, hogy valójában az énekes egy stúdióban énekelt a mikrofonba (és konkrétan mennyire közelről), amikor a felvételt készítették…
Úgy jellemezném, hogy az omnidirekcionálisok tere életszerűbbnek tud hatni az extra szobai visszaverődésekkel, de az X4 ezzel szemben sokkal többet megmutat abból, ami ott valójában elhangozhatott, így innen nézve meg ő a valóságosabb.
Gondolkodtam rajta, hogy mi fontosabb a számomra, de mivel az X4 oly sok mindenben jobb volt, miatta hajlandó lettem lemondani az omnidirekcionálisok egyedi jelenlétérzetéről.
Hogy van-e olyan hangfal, aminél nem kellett volna ezt a kis kompromisszumot megkötnöm, mert ez a két eltérő irány, a stúdió hangfalak szuper részletgazdagsága és az omnidirekcionálisok valószerű jelenlétérzete jobban egyben van, mint az X4 esetében? Nem vagyok benne biztos, de el tudom képzelni, hogy van ilyen. (Például egy MBL 101E MkII talán ilyen lehet egy megfelelő akusztikájú szobában.) Ugyanakkor még ha van is ilyen számomra ideálisnak tűnő optimum, a gyanúm szerint azt a kis pluszt megkapni összességében tizenvalahány millióval minimum többe kerülne. És akkor még mindig kérdés, hogy megérne-e ez annyit...
Amit biztosan tudok, hogy az X4-gyel élvezet volt ez az egy hét, és már nagyon várom hogy megjöjjön a sajátom!
Azert ez eleg komoly igy egyben: https://www.genelec.com/music-studio/83 ... reo-system
- BLX
- Törzsvendég

- Értékelés: 1068
Remélem találsz egy szép Genelec subot!asebestyen írta: ↑2026.02.18., szer. 08:29A 7050/7350-es szubokban 8"-os driver van, a 7070/7370-ben meg 12"-os. Lehetne előnye a 2db 50-es szubnak az 1 db 70-es szubbal szemben, de a 7070 a 1031-ekhez gyárilag ajánlott és az már kipróbáltan is jó. Hátránya, hogy azért elég nagy a fizikai kiterjedése, ezért nem olyan könnyű elhelyezni nálam, a 2 kisebbet könnyebb lenne. Különben szub(ok) nélkül is nagyon jó, ha örökre így marad, az se baj. :) Hifiből nem tudom hányszorosa pénz kéne, hogy megközelítse, amit ezek tudnak, de sokszorosa.BLX írta: ↑2026.02.17., kedd 19:387050B esetleg? https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und ... 1910549163
Megvan a gyári csomagolása, hátha eltudja küldeni. Messzebb van 7070A is, ami nem rég volt szervizben és annak is megvan a csomagolása (nagy fa láda). Hátha elküldi. https://www.tori.fi/recommerce/forsale/ ... 11194?ci=4 Lehet vazze kolléga tud tippeket adni skandináv hifi vásárlás és shipping témában. Ha majd meglesz én nagyon szívesen meghallgatnám.![]()
A linkeket köszönöm. A willhaben-t folyamatosan követem, illetve a szokásos hifi piactereket, de én a közelből szeretnék venni és csak nagyon szép és jó állapotút.![]()
![]()
Voltak nekem is subos próbálkozásaim, de végül elengedtem. Bár a 1029A+1091A subbal viszont zseniális, csak már kicsit régiek... Sokan meglepőnének, ha kipróbálnának otthon, megfelelően elhelyezve egy ilyen kis alap 8030-at vagy 1031-et.
A linkeket köszönöm. A willhaben-t folyamatosan követem, illetve a szokásos hifi piactereket, de én a közelből szeretnék venni és csak nagyon szép és jó állapotút.
- asebestyen
- V.I.P.

A 7050/7350-es szubokban 8"-os driver van, a 7070/7370-ben meg 12"-os. Lehetne előnye a 2db 50-es szubnak az 1 db 70-es szubbal szemben, de a 7070 a 1031-ekhez gyárilag ajánlott és az már kipróbáltan is jó. Hátránya, hogy azért elég nagy a fizikai kiterjedése, ezért nem olyan könnyű elhelyezni nálam, a 2 kisebbet könnyebb lenne. Különben szub(ok) nélkül is nagyon jó, ha örökre így marad, az se baj. :) Hifiből nem tudom hányszorosa pénz kéne, hogy megközelítse, amit ezek tudnak, de sokszorosa.BLX írta: ↑2026.02.17., kedd 19:387050B esetleg? https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und ... 1910549163
Megvan a gyári csomagolása, hátha eltudja küldeni. Messzebb van 7070A is, ami nem rég volt szervizben és annak is megvan a csomagolása (nagy fa láda). Hátha elküldi. https://www.tori.fi/recommerce/forsale/ ... 11194?ci=4 Lehet vazze kolléga tud tippeket adni skandináv hifi vásárlás és shipping témában. Ha majd meglesz én nagyon szívesen meghallgatnám.![]()
A linkeket köszönöm. A willhaben-t folyamatosan követem, illetve a szokásos hifi piactereket, de én a közelből szeretnék venni és csak nagyon szép és jó állapotút.
- asebestyen
- V.I.P.

Ebből a magyar házimozi rendszerből eladó most a 2db 7071-es szub. Ha valaki fejlesztene 7070-ről, a 7070-esre vevő lennék. 
- tottyi
- Hazajáró lélek

Tudom, hogy nem ram gondoltal es azt is, hogy nem a sub melyek kellenek neked mert mas zeneket hallgatsz, csak huztam az agyad.asebestyen írta: ↑2026.02.11., szer. 09:19Nem Rád gondoltam. :) Úgy általában a hifis vajákolásra.![]()
A mély hangok pontosan olyan fontosak, mint a többi, ami nem mély.![]()
![]()
A szub a magas(abb) hangnyomás mellett is tiszta közepek miatt kéne nekem, nem azért, mert hú de mélyebbre kéne menni vagy mert több mélyet szeretnék. Önmagukban a 1031-ek is akkorát szólnak, hogy döbbenet és elég komoly hangnyomásig tiszta és arányos marad.
Csak kicsit kivancsi voltam az okra.
A mély hangok pontosan olyan fontosak, mint a többi, ami nem mély.
A szub a magas(abb) hangnyomás mellett is tiszta közepek miatt kéne nekem, nem azért, mert hú de mélyebbre kéne menni vagy mert több mélyet szeretnék. Önmagukban a 1031-ek is akkorát szólnak, hogy döbbenet és elég komoly hangnyomásig tiszta és arányos marad.
- asebestyen
- V.I.P.

Nem Rád gondoltam. :) Úgy általában a hifis vajákolásra.
A mély hangok pontosan olyan fontosak, mint a többi, ami nem mély.
- tottyi
- Hazajáró lélek

En mar csak tudom mennyire fontos a melyhang. Koszonom az elismerest. Tenyleg nem az olajgyarba dolgozom.asebestyen írta: ↑2026.02.10., kedd 17:15Tapasztalt Fórumtárs szerint ezek kellenek hozzá. Ő nem a snakeoil gyárban marketing vagy termelési igazgató.tottyi írta: ↑2026.02.10., kedd 16:16Na ugye, hogy kell az a mély. De maximalisan 95 nm-es szobaba ajanljak a 1031A-val.asebestyen írta: ↑2026.02.10., kedd 15:44Keresek szép állapotú, megkímélt Genelec 7070A subwoofert saját részre. Tud...![]()
![]()
![]()
- asebestyen
- V.I.P.

Tapasztalt Fórumtárs szerint ezek kellenek hozzá. Ő nem a snakeoil gyárban marketing vagy termelési igazgató.tottyi írta: ↑2026.02.10., kedd 16:16Na ugye, hogy kell az a mély. De maximalisan 95 nm-es szobaba ajanljak a 1031A-val.asebestyen írta: ↑2026.02.10., kedd 15:44Keresek szép állapotú, megkímélt Genelec 7070A subwoofert saját részre. Tud...![]()
- tottyi
- Hazajáró lélek

Na ugye, hogy kell az a mély. De maximalisan 95 nm-es szobaba ajanljak a 1031A-val.asebestyen írta: ↑2026.02.10., kedd 15:44Keresek szép állapotú, megkímélt Genelec 7070A subwoofert saját részre. Tud...
- tottyi
- Hazajáró lélek

Mar irtam, hogy havernak szereztem ezt a Genelec 1032C-et. Amiota megvan neki azota mas fajta zeneket hallgat es azt is teljes hangerovel amit tud a Genelec, az a piros dioda mar villog, mondtam tovabb ne tekerje a hangerot. Ezt ha tudom mas hangfalat szereztem volna neki. Azelott mulatos zeneket is hallgatott de most attert a pop zenekre. Mire nem kepes egy jo audio rendszer. :)
Es most neztem a Genelec oldalan kijott egy uj hangfaljuk a 8380A. Eleg nagyra sikeredett ez a hangfal es jo parameterekkel de viszont ahogy nezte darabja 10 ezer euro korul van, meg dragabb mint a 150 ATC-em volt. :( Erdekessege, hogy a kozepsugarzo egyben van a magassugarzoval.
https://www.genelec.com/8380a
Es most neztem a Genelec oldalan kijott egy uj hangfaljuk a 8380A. Eleg nagyra sikeredett ez a hangfal es jo parameterekkel de viszont ahogy nezte darabja 10 ezer euro korul van, meg dragabb mint a 150 ATC-em volt. :( Erdekessege, hogy a kozepsugarzo egyben van a magassugarzoval.
https://www.genelec.com/8380a