Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Copland CTA 301 és CTA 504 elő-végfok eladó
- peterson
- V.I.P.

- Értékelés: 844
Re: Copland CTA 301 és CTA 504 elő-végfok eladó
Köszönöm a lehetőséget, már egy szimpatikus fórumtársnál zenél tovább!
- peterson
- V.I.P.

Erről el is felejtkeztem...
Továbbra is eladó a korábbi feltételekkel!
Továbbra is eladó a korábbi feltételekkel!
Kitűnő hangú készülékek korrekt áron! Nem is értem miért vannak ezek még eladó sorban.
Ha valakit a 2*50 watt teljesítmény tartana vissza, ez a mai trendektől eltérő erősen konzervatív gyártói mérési adat, emlékeim szerint a statikusokat is simán falhoz állította az ereje...
Ha valakit a 2*50 watt teljesítmény tartana vissza, ez a mai trendektől eltérő erősen konzervatív gyártói mérési adat, emlékeim szerint a statikusokat is simán falhoz állította az ereje...
- peterson
- V.I.P.

Képek szerinti karcmentes állapotú, nagyon jó hangu erősítő eladó!
Csak pihen a polcon, ami alapvetően nem lenne baj, mert szép is, de inkább okozzon örömet másnak!
Egyetlen hibája, hogy nem távirányítható! Viszont kiváló megépítés, kiváló MM phono, mesteri design és nem utolsó sorban árán túlmutató hang!
Csak pihen a polcon, ami alapvetően nem lenne baj, mert szép is, de inkább okozzon örömet másnak!
Egyetlen hibája, hogy nem távirányítható! Viszont kiváló megépítés, kiváló MM phono, mesteri design és nem utolsó sorban árán túlmutató hang!
- peterson
- V.I.P.

Még mindig eladó ez a kiváló páros!
Ésszerű ajánlatokat meghallgatok, beszámítás a csak a leírtakra.
Nagyon csodálkozom, hogy ezt az elő-végfok párost még nem vitte el senki!
Többször is volt szerencsém meghallgatni egy nagyon nívós rendszerben, felépítése az Audio Research készülékekre emlékeztet, és bizony a hangja is nagyon hasonló!
A készülékek hibátlan műszaki és ritkán látható esztétikai állapotban vannak.
Aki csöves erősítő vásárlását fontolgatja, mindenképpen nevezzen be egy meghallgatásra. Kiváló akusztikai környezetben (dedikált zenehallgató helyiség) maradandó élményben lesz része, garantáltan!
Többször is volt szerencsém meghallgatni egy nagyon nívós rendszerben, felépítése az Audio Research készülékekre emlékeztet, és bizony a hangja is nagyon hasonló!
A készülékek hibátlan műszaki és ritkán látható esztétikai állapotban vannak.
Aki csöves erősítő vásárlását fontolgatja, mindenképpen nevezzen be egy meghallgatásra. Kiváló akusztikai környezetben (dedikált zenehallgató helyiség) maradandó élményben lesz része, garantáltan!
- peterson
- V.I.P.

Még mindig eladó ez a kiváló páros!
- peterson
- V.I.P.

Képek szerinti karcmentes állapotú, nagyon jó hangu erősítő eladó!
Csak pihen a polcon, ami alapvetően nem lenne baj, mert szép is, de inkább okozzon örömet másnak mostantól!
Csak pihen a polcon, ami alapvetően nem lenne baj, mert szép is, de inkább okozzon örömet másnak mostantól!
- peterson
- V.I.P.

Legyen újra előtérben, hátha valaki elszánja magát erre a kiváló párosra!
- peterson
- V.I.P.

Ez "csak" egy jó ár-érték arányú audiophile termék, időtálló design-al és időtálló technikával.
Ja, és dohányzás mentes, háziállat mentes és (kis)gyerek mentes környezetből...
Meghallgatás a fentiek szerint még mindig kötelező!
- peterson
- V.I.P.

A csökkentett ár marad, s az Eversolo beszámtás is él!
Boldog Új Évet!
Boldog Új Évet!
- peterson
- V.I.P.

December 31-ig adok egy komolyabb kedvezményt! Legyen addig 650e Ft. Meghallgatás "kötelező", Boldog Karácsonyt!
- peterson
- V.I.P.

Csökkentem az árat 730.000,-Ft-ra!
"Értelmes" ajánlatokat meghallgatok, illetve Eversolo DMP-A6 Gen 1 beszámtás lehetséges.
"Értelmes" ajánlatokat meghallgatok, illetve Eversolo DMP-A6 Gen 1 beszámtás lehetséges.
- peterson
- V.I.P.

Copland CTA 301 és CTA 504 elő-végfok eladó
Sziasztok!
Eladó egy tökéletes esztétikai és műszaki állapotban lévő Copland elő-végfok páros.
Kb. 13 éve van a tulajdonomban, több hangsugárzóval is kiválóan együttműködött, hiba nélkül tette a dolgát. A phono fokozata MM hangszedőkhöz illeszkedik, és elég jó hangú, az olcsóbb phonóknál simán jobb, cső cserékkel „hangolható”. A végfok 2*50 W leírás szerint, de Takács Jenő 55W teljesítményt mért anno. Ez majd mindent meghajt.
Jelenleg TAD Svetlana 6550 Winged C csövek vannak benne, nekem ezzel tetszett a legjobban. (Mikor annak idején kerestem csöves erősítőt egy Ayon Spirit volt a cél, de nem volt eladó. Sok csövest meghallgattam és ez nagyon hasonló hangkarakterű, életteli, dinamikus, basszusban is elég feszes hangú erősítő, nemhiába maradt eddig…)
Csak személyes átvétellel, Győrben eladó! Illene meghallgatni, és 2db nem kicsi és nem könnyű doboz a pakk! Meghallgatáshoz hangsugárzót, forrást , kábeleket lehet hozni, ha az én rendszerem nem lenne megfelelő.
Csak egyben eladó, beszámítás most nem lehetséges, ára 760.000,- Ft.
Érdeklődni itt privátban vagy e-mail-en lehet.
Eladó egy tökéletes esztétikai és műszaki állapotban lévő Copland elő-végfok páros.
Kb. 13 éve van a tulajdonomban, több hangsugárzóval is kiválóan együttműködött, hiba nélkül tette a dolgát. A phono fokozata MM hangszedőkhöz illeszkedik, és elég jó hangú, az olcsóbb phonóknál simán jobb, cső cserékkel „hangolható”. A végfok 2*50 W leírás szerint, de Takács Jenő 55W teljesítményt mért anno. Ez majd mindent meghajt.
Jelenleg TAD Svetlana 6550 Winged C csövek vannak benne, nekem ezzel tetszett a legjobban. (Mikor annak idején kerestem csöves erősítőt egy Ayon Spirit volt a cél, de nem volt eladó. Sok csövest meghallgattam és ez nagyon hasonló hangkarakterű, életteli, dinamikus, basszusban is elég feszes hangú erősítő, nemhiába maradt eddig…)
Csak személyes átvétellel, Győrben eladó! Illene meghallgatni, és 2db nem kicsi és nem könnyű doboz a pakk! Meghallgatáshoz hangsugárzót, forrást , kábeleket lehet hozni, ha az én rendszerem nem lenne megfelelő.
Csak egyben eladó, beszámítás most nem lehetséges, ára 760.000,- Ft.
Érdeklődni itt privátban vagy e-mail-en lehet.