Nem értek egyet az uccsó mondattal. Aki kütyüzni szeret, kütyüzzön, aki kábeleket cserélgetni, hajrá, aki meg zenét hallgatni nosza! Ismerek pl. nagyon kedves rendes és okos embert (nagyon jó barátom) ő például cserélgetni szeret. Nincs ezzel semmi baj. De pl. szegény apám meg bütykölni (erősítőt, tunert, vagy ami éppen adódott csak legyen benne "tranyó" vagy csőAlex_Aston írta: ↑2026.02.25., szer. 15:45Szerintem amikor több.milliós cucc ennyire nem jó, akkor inkabb a fejekben lehet a baj, vagy az elvárások mások, esetleg az akusztika valami borzasztó.
Kábelektől csodát várni akkor sem érdemes, ahogy vakolattal sem lehet főfalat helyettesíteni.
Ideje lenne már az ilyen embereknek zenét hallgatni inkább a kábelezés és kütyüzés helyett.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Re: Kábelezzünk
Ugye nem baj, ha nem érdekel, hogy szerinted melyik posztom tök felesleges.
Amúgy szerintem, az alábbiak jogos kérdések:
" Mi van akkor ha teszek az előfok elé is egy párat és utána a végfokok elé is? Vagy ha kettőt egymásba csatlakoztatok és úgy duplázok? Akkor megduplázódik a hatás? Mi van akkor ha az eszközből az egyiket mondjuk a jobb csatornán az előfok elé teszem, a másikat a bal csatornán meg az előfok után? Ugyanaz lesz hatás mintha ugyanoda tenném mindkettőt? Mi történik akkor ha van egy full szimmetrikus kimenetű forrásom és egy szintén full szimmetrikus bemenetű végfokom a láncban?
Ez a kütyü felborítja-e a szimmetrikusságot? Felborítja-e akkor a rendszeremben a hangzás egyensúlyát, amennyiben full ezüst szimmetrikus kábelezést használok és ebben meg feltételezhetően réz a drót?"
Az interneten egy posztot találtam, amiben maga a gyártó próbálja megmagyarázni mit csinál a kütyü. Ebből nem tudok a kérdéseimre választ kapni. Úgy tűnik nemcsak én vagyok kiváncsi arra, hogy mit csinál az eszköz, de az idézett fórum tulajdonosa is, és hát nem úgy tűnik, hogy kapott rá választ.
https://www.whatsbestforum.com/threads/ ... st-1100523
Akik nem beszélnek angolul, azoknak itt a hevenyészett AI-al készített fordítás:
"A rövid válasz az, hogy a Time Corrector valóban módosítja a jel időbeli viselkedését, de nem a klasszikus értelemben vett késleltetés, fázisforgatás vagy bármilyen hagyományos időmanipuláció formájában, és nem oly módon, ahogy egy digitális vagy jelfeldolgozási modell sugallná.
Sokáig volt egy személyes gyanúm – ismételt hallgatási tapasztalatok alapján, nem pedig elméletből kiindulva –, miszerint a hallás és a pszichoakusztika bizonyos időtartománybeli mechanizmusai sokkal érzékenyebbek, mint amit a hagyományos audio mérések általában tükröznek. Az évek során ezt az intuíciómat számos független kutatási eredmény is megerősítette, különösen az időkoherencia és az észlelt természetesség közötti kapcsolat vonatkozásában.
Ezen megértés alapján terveztem meg egy teljesen passzív eszközt, egyedi, célra szabott alkatrészek felhasználásával, azzal a céllal, hogy helyreállítsa azokat az időbeli kapcsolatokat, amelyek a valós rendszerekben az alkatrészek kölcsönhatása miatt hajlamosak elcsúszni. A szándék nem az volt, hogy „megváltoztassa” a hangot, hanem hogy visszaállítsa azt az időbeli rendet, amely a gyakorlati jelláncokban részben elveszik.
Fontos megjegyezni, hogy a hagyományos alapmérésekkel – frekvencia átvitel, torzítás, jelút – az eszköz nem mutat mérhető beavatkozást. Nem alkalmaz EQ-t, DSP-t vagy klasszikus fáziskorrekciót.
A hatása abban nyilvánul meg, ahogy az egész rendszer időbeli viselkedése átrendeződik, és ahogy ezt az átrendeződést a hallgató észleli.
Szándékosan nem megyek bele részletekbe a „hogyan” kapcsán. Nem titkolózásból, hanem mert bármilyen leegyszerűsített magyarázat valószínűleg félrevezető lenne. Ezen a ponton őszintébbnek tartom, ha hagyom, hogy a valódi felhasználói tapasztalatok beszéljenek – ahogy Emperyan már tette itt.
Audio Precision mérés a Time Correctorral a jelfolyamban
A mérés azt mutatja, hogy a Time Corrector nem változtatja meg a frekvencia átvitelt és nem hoz be mérhető torzítást.
Ez szándékos: nem EQ, nem DSP, és nem hagyományos fázis- vagy késleltetés-korrekció, ezért a hatása nem tükröződik a standard alapmérésekben."
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3991
Szerintem amikor több.milliós cucc ennyire nem jó, akkor inkabb a fejekben lehet a baj, vagy az elvárások mások, esetleg az akusztika valami borzasztó.
Kábelektől csodát várni akkor sem érdemes, ahogy vakolattal sem lehet főfalat helyettesíteni.
Ideje lenne már az ilyen embereknek zenét hallgatni inkább a kábelezés és kütyüzés helyett.
Csak a Marantz! :-D
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9859
Úgy látom megint kezd "elmászni" a téma. Kérek mindenki, hogy szorítkozzon a témának megfeleő kommunikációra.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
asebestyen írta: ↑2026.02.25., szer. 13:42revox írta: ↑2026.02.25., szer. 12:57de akkor végülis, bedobtál egy tök felesleges posztot,amit elég sokan félre fognak "értelmezni", légy nyugodt...
de ez a kevesebb,... majd mesélek, mit műveltek itt, miként egyszerűsítitek le az egész hifis hóbelevancot. Mára megérett az eredménye. Ami engem nem is nagyon zavarna,ha nem lapátolni kellene utánatok a szemetet. Voltam pár embernél, mert a rendszere nemigazán hozta,amit vártak és a nyomok mindig ide vezettek vissza. A megmondóemberek okosságait követve álltak elő olyan rendszerek, hogy majdnem sírva fakadtam és majdnem bemondtam,hogy reménytelen, hozzá se nyúlok. De legalább van/volt bennük kihívásVégülis, akár meg is köszönhetném
![]()
ennek az egyik táptalaja a kábeles topic is, de lehet kerekedne a szemem,ha olyan helyekre is benéznék,ami engem nem érdekel (pl a digitális formátumosokba). Nyugi, nem fogok![]()
![]()
.
youtu.be/XupbgstAvJw
ide felsorolhatnál még néhány usert
ezt most ingyen kaptátok -szerényen
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
.
youtu.be/XupbgstAvJw
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8055
revox írta: ↑2026.02.25., szer. 12:57de akkor végülis, bedobtál egy tök felesleges posztot,amit elég sokan félre fognak "értelmezni", légy nyugodt...
de ez a kevesebb,... majd mesélek, mit műveltek itt, miként egyszerűsítitek le az egész hifis hóbelevancot. Mára megérett az eredménye. Ami engem nem is nagyon zavarna,ha nem lapátolni kellene utánatok a szemetet. Voltam pár embernél, mert a rendszere nemigazán hozta,amit vártak és a nyomok mindig ide vezettek vissza. A megmondóemberek okosságait követve álltak elő olyan rendszerek, hogy majdnem sírva fakadtam és majdnem bemondtam,hogy reménytelen, hozzá se nyúlok. De legalább van/volt bennük kihívásVégülis, akár meg is köszönhetném
![]()
ennek az egyik táptalaja a kábeles topic is, de lehet kerekedne a szemem,ha olyan helyekre is benéznék,ami engem nem érdekel (pl a digitális formátumosokba). Nyugi, nem fogok![]()
.
youtu.be/XupbgstAvJw
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
ó anyám
nem érdekes

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
tunerman írta: ↑2026.02.25., szer. 12:42
LizardWizzard áramírány-csatoló
viewtopic.php?p=2577754#p2577754
halfnote.hu
halfnote.hu
de akkor végülis, bedobtál egy tök felesleges posztot,amit elég sokan félre fognak "értelmezni", légy nyugodt...
de ez a kevesebb,... majd mesélek, mit műveltek itt, miként egyszerűsítitek le az egész hifis hóbelevancot. Mára megérett az eredménye. Ami engem nem is nagyon zavarna,ha nem lapátolni kellene utánatok a szemetet. Voltam pár embernél, mert a rendszere nemigazán hozta,amit vártak és a nyomok mindig ide vezettek vissza. A megmondóemberek okosságait követve álltak elő olyan rendszerek, hogy majdnem sírva fakadtam és majdnem bemondtam,hogy reménytelen, hozzá se nyúlok. De legalább van/volt bennük kihívás
ennek az egyik táptalaja a kábeles topic is, de lehet kerekedne a szemem,ha olyan helyekre is benéznék,ami engem nem érdekel (pl a digitális formátumosokba). Nyugi, nem fogok
halfnote.hu
halfnote.hu
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3169
revox írta: ↑2026.02.25., szer. 12:14Farkas Péter amikor csinált valami hasonlót, bő 20 éve,lehet már több, itthon a high end shown körberöhögte a szakértő köszönség (szerintem jól szólt a rendszerük és ezt boldogan adtam közre az akkori hificity ringjében, a profik nyugalmával várva a pofonokat). Aztán angliában innovációs díjat nyert, de az akkori vendégeink között volt többnyire a middland audio X-change ( érdemes rájuk nézni, miket forgalmaznak https://www.midlandaudiox-change.co.uk/ de már ez foghíjasabb,akkor még Audip Note is volt náluk és ezek holdudvara), akiknek a Budapest HES nagyon tetszett és a saját honlapjukon megjelenített beszámolóban külön megemlítettek Péter erősítőjét (nem srooltak fel mindent, csak max 3-4 rendszert emeltek ki, ezt is).fülelek írta: ↑2026.02.25., szer. 11:43Ilyet már Farkas Péter is csinált anno, nincs benne sok hókusz-pókusz. A bullshit információból is ki lehet találni, hogy működik. Az ár meg azoknak van kitalálva, akik megveszik a mindenfelé sugárzó kevlárcső hangszóróit kb.80-160ezer(!) dollárért. Egyébként van már hasonló hatású cucc, Bybee Quantum Purifiers, még itt is árulják DIYereknek, de van hangsugárzó gyártó, aki beszereli a saját cuccába. https://partsconnexion.com/bybee-quantum-purifiers/tunerman írta: ↑2026.02.24., kedd 08:05Az FB-n már forró téma, legyen itt is az.![]()
https://www.monoandstereo.com/bayz-audi ... dshKoaQZGw
Bay Zolié másképp működik, de a Houdini hatás a lényeg![]()
LizardWizzard áramírány-csatoló
viewtopic.php?p=2577754#p2577754
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Farkas Péter amikor csinált valami hasonlót, bő 20 éve,lehet már több, itthon a high end shown körberöhögte a szakértő köszönség (szerintem jól szólt a rendszerük és ezt boldogan adtam közre az akkori hificity ringjében, a profik nyugalmával várva a pofonokat). Aztán angliában innovációs díjat nyert, de az akkori vendégeink között volt többnyire a middland audio X-change ( érdemes rájuk nézni, miket forgalmaznak https://www.midlandaudiox-change.co.uk/ de már ez foghíjasabb,akkor még Audip Note is volt náluk és ezek holdudvara), akiknek a Budapest HES nagyon tetszett és a saját honlapjukon megjelenített beszámolóban külön megemlítettek Péter erősítőjét (nem srooltak fel mindent, csak max 3-4 rendszert emeltek ki, ezt is).fülelek írta: ↑2026.02.25., szer. 11:43Ilyet már Farkas Péter is csinált anno, nincs benne sok hókusz-pókusz. A bullshit információból is ki lehet találni, hogy működik. Az ár meg azoknak van kitalálva, akik megveszik a mindenfelé sugárzó kevlárcső hangszóróit kb.80-160ezer(!) dollárért. Egyébként van már hasonló hatású cucc, Bybee Quantum Purifiers, még itt is árulják DIYereknek, de van hangsugárzó gyártó, aki beszereli a saját cuccába. https://partsconnexion.com/bybee-quantum-purifiers/tunerman írta: ↑2026.02.24., kedd 08:05Az FB-n már forró téma, legyen itt is az.![]()
Bay Zolié másképp működik, de a Houdini hatás a lényeg![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
szerinted.
neked meséljek, hogy alakul ki a párhuzamos gondolat a fejekben a marketing minősítése után magáról a termékről?
"felecsdel"
halfnote.hu
halfnote.hu
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5319
Ilyet már Farkas Péter is csinált anno, nincs benne sok hókusz-pókusz. A bullshit információból is ki lehet találni, hogy működik. Az ár meg azoknak van kitalálva, akik megveszik a mindenfelé sugárzó kevlárcső hangszóróit kb.80-160ezer(!) dollárért. Egyébként van már hasonló hatású cucc, Bybee Quantum Purifiers, még itt is árulják DIYereknek, de van hangsugárzó gyártó, aki beszereli a saját cuccába. https://partsconnexion.com/bybee-quantum-purifiers/tunerman írta: ↑2026.02.24., kedd 08:05Az FB-n már forró téma, legyen itt is az.![]()
Bay Zolié másképp működik, de a Houdini hatás a lényeg
és azt is megírtad neki, hogy már előre lebullshitezted nyilvánosan? nagy játékos vagykaef2 írta: ↑2026.02.25., szer. 10:41A Facebookon ezt írtam BZ vejének:istvan01 írta: ↑2026.02.25., szer. 07:10Érdekes és másnak is megfontolandó tanulsága van az ehhez hasonló, kábelbe iktatott plusz "csoda kütyüknek". Egy bizonyos szint felett előáll az a helyzet, hogy ha beiktatunk egy eszközt két készülék IC, DC, AC stb kábelébe, akkor meg fog jelenni minimum kettő plusz csatlakozó, azok anyagával, felületminőségével, szerelése hatásával. De lesz még egy plusz anyag, az a kábelezés, ami a csatlakozókhoz köti azt a valami jelformáló eszközt. Azt vettem észre saját kísérleteimmel is, hogy ha van belül egy pozitív hatásúnak szánt eszköz a két csatakozó között, akkor annak hatása keveredik, nagyon sok esetben elfedi vagy neglidálódik a mellette lévő input-output csatlakozók, szerelés, vezetékek saját hangjától. Ez nálam a kevesebb lehet jobb irányt igazolja ismét.
Bay Zoli szűrője, lehet csinál valamit, baromi sok millióFt ellenében. Ha ez bizonyíthatóan hatásos kategóriának megfelelő rendszerben, akkor ezt sokkal hatékonyabb lenne nem külső kábelek közé iktatni, hanem készüléken belülre építeni. Azonban van két hatalmas hátránya ennek a megoldásnak.
1/ Készülék gyártók sokkal kevesebbet fizetnének érte.
2/ kiesik a kábelcserélgető hifisták generálta nagy piaci érdeklődés
Persze nem kizárt mindkét formában piacra kerülhet ez is.
Ennek részben ellent mond, hogy a hasonló beiktatott LessLoss Firewall eszközei sem nagyon jelennek meg készüléken belül. Vagyis nem tudunk róla, ha mégis, akkor említésre sem méltó?
"Feltennék néhány gyakorlati és rendszertechnikai viselkedést firtató kérdést. Ha nem baj.
Ezt a kütyüt, vagy a DAC és a végfok, vagy az előfok és a végfok közé érdemes elhelyezni, ha jól értelmezem. Nekem van szabályozható kimenetű DAC-om (négyféle is) és van szimmetrikus be - és kimenettel is rendelkező előfokom is, a szintén szimmetrikus bemenetű aktív hangsugárzók előtt. Mi van akkor ha teszek az előfok elé is egy párat és utána a végfokok elé is? Vagy ha kettőt egymásba csatlakoztatok és úgy duplázok? Akkor megduplázódik a hatás?
Mi van akkor ha az eszközből az egyiket mondjuk a jobb csatornán az előfok elé teszem, a másikat a bal csatornán meg az előfok után? Ugyanaz lesz hatás mintha ugyanoda tenném mindkettőt?
Mi történik akkor ha van egy full szimmetrikus kimenetű forrásom és egy szintén full szimmetrikus bemenetű végfokom a láncban? Ez a kütyü felborítja-e a szimmetrikusságot?
Felborítja-e akkor a rendszeremben a hangzás egyensúlyát, amennyiben full ezüst szimmetrikus kábelezést használok és ebben meg feltételezhetően réz a drót?
Ha kapnék két párat a kütyüből, szívesen meghallgatnám és meg is írom a véleményemet, megpróbálva választ keresni a feltett kérdésekre, sőt el is viszem, ha nálam beválik olyan rendszerekbe, amiknek a tulajai, ha bejön nekik biztosan megveszik az amúgy sok tízmilliós rendszereikbe, jutalékot nem kérek érte. Természetesen bármilyen szigorú NDA-t aláírok. Küldjetek két párat és indulhat a buli. A véleményemet közzéteszem a blogomon, magyarul és angolul is."
Várom a választ a fiúktól.
halfnote.hu
halfnote.hu
A Facebookon ezt írtam BZ vejének:istvan01 írta: ↑2026.02.25., szer. 07:10Érdekes és másnak is megfontolandó tanulsága van az ehhez hasonló, kábelbe iktatott plusz "csoda kütyüknek". Egy bizonyos szint felett előáll az a helyzet, hogy ha beiktatunk egy eszközt két készülék IC, DC, AC stb kábelébe, akkor meg fog jelenni minimum kettő plusz csatlakozó, azok anyagával, felületminőségével, szerelése hatásával. De lesz még egy plusz anyag, az a kábelezés, ami a csatlakozókhoz köti azt a valami jelformáló eszközt. Azt vettem észre saját kísérleteimmel is, hogy ha van belül egy pozitív hatásúnak szánt eszköz a két csatakozó között, akkor annak hatása keveredik, nagyon sok esetben elfedi vagy neglidálódik a mellette lévő input-output csatlakozók, szerelés, vezetékek saját hangjától. Ez nálam a kevesebb lehet jobb irányt igazolja ismét.
Bay Zoli szűrője, lehet csinál valamit, baromi sok millióFt ellenében. Ha ez bizonyíthatóan hatásos kategóriának megfelelő rendszerben, akkor ezt sokkal hatékonyabb lenne nem külső kábelek közé iktatni, hanem készüléken belülre építeni. Azonban van két hatalmas hátránya ennek a megoldásnak.
Ennek részben ellent mond, hogy a hasonló beiktatott LessLoss Firewall eszközei sem nagyon jelennek meg készüléken belül. Vagyis nem tudunk róla, ha mégis, akkor említésre sem méltó?
"Feltennék néhány gyakorlati és rendszertechnikai viselkedést firtató kérdést. Ha nem baj.
Ezt a kütyüt, vagy a DAC és a végfok, vagy az előfok és a végfok közé érdemes elhelyezni, ha jól értelmezem. Nekem van szabályozható kimenetű DAC-om (négyféle is) és van szimmetrikus be - és kimenettel is rendelkező előfokom is, a szintén szimmetrikus bemenetű aktív hangsugárzók előtt. Mi van akkor ha teszek az előfok elé is egy párat és utána a végfokok elé is? Vagy ha kettőt egymásba csatlakoztatok és úgy duplázok? Akkor megduplázódik a hatás?
Mi van akkor ha az eszközből az egyiket mondjuk a jobb csatornán az előfok elé teszem, a másikat a bal csatornán meg az előfok után? Ugyanaz lesz hatás mintha ugyanoda tenném mindkettőt?
Mi történik akkor ha van egy full szimmetrikus kimenetű forrásom és egy szintén full szimmetrikus bemenetű végfokom a láncban? Ez a kütyü felborítja-e a szimmetrikusságot?
Felborítja-e akkor a rendszeremben a hangzás egyensúlyát, amennyiben full ezüst szimmetrikus kábelezést használok és ebben meg feltételezhetően réz a drót?
Ha kapnék két párat a kütyüből, szívesen meghallgatnám és meg is írom a véleményemet, megpróbálva választ keresni a feltett kérdésekre, sőt el is viszem, ha nálam beválik olyan rendszerekbe, amiknek a tulajai, ha bejön nekik biztosan megveszik az amúgy sok tízmilliós rendszereikbe, jutalékot nem kérek érte. Természetesen bármilyen szigorú NDA-t aláírok. Küldjetek két párat és indulhat a buli. A véleményemet közzéteszem a blogomon, magyarul és angolul is."
Várom a választ a fiúktól.
Gyerekek! Egy dolgot kellene megjegyezni: Egy egészséges kétkedés legyen mindenkiben, főleg olyan dolgokkal kapcsolatosan, ami homályos és néha maga a gyártó se tudja halálpontosan, mi történik. Szeretjük érteni a dolgokat és működésüket, de addig, míg ki nem próbáltunk valamit, addig nem tudhatjuk, mi a fene is történik ha...
Ez a Bayz valami csinál e értelmes dolgot? Sose fogjuk megtudni, míg ki nem próbáljuk. Bullshitszagú reklámszöveg a leírás? Akár a Takei sané (közhelyekkel tele, amit mindenki elmond a hifijéről, még ha fele se igaz,akkor is, ill vannak azért ezeknek a jellemzőknek fokozatai, csak aki épp a sajátjánál jár, azt gondolja, itt a vége).
Szoktam mondani, "mindig a másként gondolkodók vitték előre a világot". És ha belegondolsz, ez így van, különben még kőbaltánk se lenne. Merj másként gondolkodni. aki csak a bevett tanokat szajkózza, az nem a kreatív elme megnyilvánulása, csak magolásé. Nálam egyes... egye-fe ne, meg ne bukjon, de max kettes, de csak azért, haladjon, aztán hátha más pályára téved, ahol többet ki lehet belőle hozni.
Ez a Bayz valami csinál e értelmes dolgot? Sose fogjuk megtudni, míg ki nem próbáljuk. Bullshitszagú reklámszöveg a leírás? Akár a Takei sané (közhelyekkel tele, amit mindenki elmond a hifijéről, még ha fele se igaz,akkor is, ill vannak azért ezeknek a jellemzőknek fokozatai, csak aki épp a sajátjánál jár, azt gondolja, itt a vége).
Szoktam mondani, "mindig a másként gondolkodók vitték előre a világot". És ha belegondolsz, ez így van, különben még kőbaltánk se lenne. Merj másként gondolkodni. aki csak a bevett tanokat szajkózza, az nem a kreatív elme megnyilvánulása, csak magolásé. Nálam egyes... egye-fe ne, meg ne bukjon, de max kettes, de csak azért, haladjon, aztán hátha más pályára téved, ahol többet ki lehet belőle hozni.
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8055
Kb, mint azokkal a nyomorult hifi biszbaszokkal, de értékeljétek, hogy ez ingyen van.xilop írta: ↑2026.02.25., szer. 09:12Az óriás filozófikus okfejtéseddel nem jutottunk előbbre![]()
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Az óriás filozófikus okfejtéseddel nem jutottunk előbbreblackfriar írta: ↑2026.02.25., szer. 07:39Semmi gond, nem is vártuk tőled, hogy megértsd a dolgot.revox írta: ↑2026.02.24., kedd 21:26Akkor miért nem gyűjtesz bélyeget? (a haveroddal együtt). Tudom,2x3 cm papír, egy kis festék, rászáradt enyv, aztán lehet milliókat kérnek érteblackfriar írta: ↑2026.02.24., kedd 16:49És persze ne feledjük, ez az egész hókuszpók a hifi nagyrészére is igaz, akármennyire is fáj.
Hogy miért igaz ez ? Mert ez a faj erre képes.![]()
Nagy bölcsességek röpködnek itt a "faj"tádtól![]()
- white-tiger
- Fórumlakó

- Értékelés: 109
-
blackfriar
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 49
Semmi gond, nem is vártuk tőled, hogy megértsd a dolgot.revox írta: ↑2026.02.24., kedd 21:26Akkor miért nem gyűjtesz bélyeget? (a haveroddal együtt). Tudom,2x3 cm papír, egy kis festék, rászáradt enyv, aztán lehet milliókat kérnek érteblackfriar írta: ↑2026.02.24., kedd 16:49És persze ne feledjük, ez az egész hókuszpók a hifi nagyrészére is igaz, akármennyire is fáj.
Hogy miért igaz ez ? Mert ez a faj erre képes.![]()
Nagy bölcsességek röpködnek itt a "faj"tádtól![]()
Érdekes és másnak is megfontolandó tanulsága van az ehhez hasonló, kábelbe iktatott plusz "csoda kütyüknek". Egy bizonyos szint felett előáll az a helyzet, hogy ha beiktatunk egy eszközt két készülék IC, DC, AC stb kábelébe, akkor meg fog jelenni minimum kettő plusz csatlakozó, azok anyagával, felületminőségével, szerelése hatásával. De lesz még egy plusz anyag, az a kábelezés, ami a csatlakozókhoz köti azt a valami jelformáló eszközt. Azt vettem észre saját kísérleteimmel is, hogy ha van belül egy pozitív hatásúnak szánt eszköz a két csatakozó között, akkor annak hatása keveredik, nagyon sok esetben elfedi vagy neglidálódik a mellette lévő input-output csatlakozók, szerelés, vezetékek saját hangjától. Ez nálam a kevesebb lehet jobb irányt igazolja ismét.
Akkor miért nem gyűjtesz bélyeget? (a haveroddal együtt). Tudom,2x3 cm papír, egy kis festék, rászáradt enyv, aztán lehet milliókat kérnek érteblackfriar írta: ↑2026.02.24., kedd 16:49És persze ne feledjük, ez az egész hókuszpók a hifi nagyrészére is igaz, akármennyire is fáj.
Hogy miért igaz ez ? Mert ez a faj erre képes.
Nagy bölcsességek röpködnek itt a "faj"tádtól
halfnote.hu
halfnote.hu