vessetek meg, én sose próbáltam ki ezeket a hirtelenjött drótokat. se CAT-ot,se MIG-et, semmit. Néhol hallottam szólni, az elég is volt, de elég hamar beláttam,hogy nem fogok jobbat csinálni, mint a gyártók. eleinte vdHull olcsó,aztán véletlen került hozzám beszámításba (kupeckedtem sokat régen, suli meletti ösztöndíjkiegéászítés) egy szett AN-D, aztán mem votl abban semmi csillivilli, de jó volt hallgatni. Sokan mem tudják,de az internetes hififórumok hajnalán (index), én voltam az egyik legnagyobb elleNOTEista. Sok rosszat hallottam a Merlinről, ami egyből unszimpatikussá tette őket. Aztán ez a kis drót meg jól pofánvert.
mostanában keresgetek olcsó drótokat, játszok velük, de főleg azért, hogy tudjak ajánlani embereknek,ha megkérdezik, mit vegyenek gombokért. Nemrég én is próbáltam az AVantgarde rendszert bedrótozni olcsón, miután kiszedtem belőle a Kondo ezüstöket. Egy darabig ment is, de aztán baxta az agyam és a végén réz Kondokkal teleraktam, néhol ezüst, így most békében vagyok azzal is. de ez pl nem rossz vétel, egy darabog ezzel ment. a szubok tápja még most is ilyenből van (kölcsön vannak adva a Kondo réztápok, de nem is érzem,hogy hiányozna):
https://www.ebay.com/itm/175322871212
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu