20-25 éve hozzám is került egy Mogami hangfalkébel. lövésems e volt,mi az,de nem volt rossz. Supertweeterhez használtam,ott jobbnak bizonyult,mint a Townshend saját drótja. de ezt próbálni kell.pjm írta: ↑2026.02.18., szer. 09:23revox írta: ↑2026.02.17., kedd 13:36belementem a játékba. elkezdte tolni a zenét és bárki kipróbálhatja, melyik tetszik neki legjobban. ha játszani akarsz, ne olvasd tovább, de beteszem OFF-ba, ne nyisd meg. Amint ment egy kört(minden kábel megszólalt legalább egyszer), még nem tudom, mi-micsoda,pjm írta: ↑2026.02.17., kedd 08:29https://www.youtube.com/watch?v=M76A6pETdww
Ezt most itt hagyom, mindenki azt tesz vele amit akar. Ez azért jó, mert a kábelszkeptikusok azt mondhatják, na látod, ő is megmondta, nincs szignfikáns különbség, a kábelesek azt, hogy látod, még mérhető is volt.![]()
várom, mire voksoltam :)
A vicc az, hogy én is az elsőre voksoltam, és az a Mogami. Nem véletlenül tartom én itthon. Egy kellemes kis kábel belépő szinten.
egyébként a videó nem merítette ki a lehetőségeket,mert főleg DIY kábelekkel apellált, de arra jó,hogy meglássuk, mindig a rendszerbe legkevésbé torzat kell választani.