Lebuktál. A Fekete Lenitöl jöttünk lefele és láttunk egy Kia Soult. Mondtam is asszonynak, ott megy #pärt
felvitted autóval, fotó, aztán go home
Lebuktál. A Fekete Lenitöl jöttünk lefele és láttunk egy Kia Soult. Mondtam is asszonynak, ott megy #pärt

Meglátjuk, egyelőre nagyon elégedett vagyok vele.

Különben is, ez is csak egy PS fotó. Volt egy pár évvel ezelőtti képed és csak kicserélted rajta a bicót
Látod milyen régen nem tekertél? Azt is elfelejtetted, hogy bicót, hajtás oldalról fotózunkpärt írta: ↑2026.02.14., szomb. 15:07Ej, de erőszakos vagy, így pihenni sem tudok. Csak most, csak neked meggurultam az idei elsőt.asebestyen írta: ↑2026.02.14., szomb. 10:14Ma Pärt is felpumpálta a Trek tpu belsőjét, feltette az egyik 2022-ben waxolt láncot és mindjárt indul.![]()
![]()
IMG20260214133121.jpg

Ej, de erőszakos vagy, így pihenni sem tudok. Csak most, csak neked meggurultam az idei elsőt.asebestyen írta: ↑2026.02.14., szomb. 10:14Ma Pärt is felpumpálta a Trek tpu belsőjét, feltette az egyik 2022-ben waxolt láncot és mindjárt indul.![]()
![]()

Nekem is tetszett, szereztem is egy rakat Vittoriát, aztán egy télen lenullázódott néhány. De ez nem törvényszerü, de pl a Corsa szingónak halála volt a szelep és környéke. Nekem is ott haltak ki. Amúgy szerettem,jól gurult.pärt írta: ↑2026.02.13., pén. 22:06Az a jó zsíros alfődi ájer olyan sűrű, hogy a latexet is összeszottyasztja. Errefelé a kristálytiszta, hűvös hegyi levegőn eláll akármeddig.![]()
De tényleg sokat bírnak a latexek, az első szériám kiváltképp jó eresztés volt. Vagy 7-8 évig biztosan bent voltak. De valószínűleg már végképp áttállok a TPU-ra (bár még nagyon friss, de idáig elégedett vagyok vele).
Nekem ez volt az első szingó. Ez 15ig megy pl. Ez akkkr a Tufo felsőpolcos volt. Fel is zoltam 14-re, de úgy se ment. Később azért kiderült, hogy ebben erősen ludas volt a Mr Wheel kerék is. Persze, külön pumpa kellett hozzá, mert a normál pumpák 9 bar körül elfogynak. Inkább eltörik, vagy lerobban a szelepről, de nem megy tovább.Vinkler írta: ↑2026.02.13., pén. 21:52Most megnéztem mit használtam.revox írta: ↑2026.02.12., csüt. 23:33Az a peremes. A szingó nem robbantja le a peremet. A Tufonak volt 14 baros gumija is. Ezek általában 10-12, de van, ami 14-15 baros volt. A Vittoria Corsa Evo emlékeim szerint 15ös volt. De ez érdekes volt,mert egy kiskaliberü Tufo, 8 baron jobban felütött, mint egy felsőpolcos 12-n.Vinkler írta: ↑2026.02.12., csüt. 22:37
Nekem szerencsére nincs bowdenem, a rugót meg nem kímélem…![]()
Akkor én bajban vagyok, mert 5,5 baron használom, szóval minden tekerés után felfújom és tekerés előtt leengedem. Logikus.![]()
Mondjuk 12 bar az a golden era-ban is sokk volt, ha jól emelékszem a karbon kerekemet max 8-ig lehet terhelni.
Az 5,5-es gumi oldalfala jobban ki van téve a repedésnek, de szerintem hamarabb lekopik, mint kirepedne![]()
12 bar-osra nem emlékszem. Ez is alsó polcos, de nagyon szerettem.
IMG_0491.jpeg

Az a jó zsíros alfődi ájer olyan sűrű, hogy a latexet is összeszottyasztja. Errefelé a kristálytiszta, hűvös hegyi levegőn eláll akármeddig.

Most megnéztem mit használtam.revox írta: ↑2026.02.12., csüt. 23:33Az a peremes. A szingó nem robbantja le a peremet. A Tufonak volt 14 baros gumija is. Ezek általában 10-12, de van, ami 14-15 baros volt. A Vittoria Corsa Evo emlékeim szerint 15ös volt. De ez érdekes volt,mert egy kiskaliberü Tufo, 8 baron jobban felütött, mint egy felsőpolcos 12-n.Vinkler írta: ↑2026.02.12., csüt. 22:37Nekem szerencsére nincs bowdenem, a rugót meg nem kímélem…![]()
Akkor én bajban vagyok, mert 5,5 baron használom, szóval minden tekerés után felfújom és tekerés előtt leengedem. Logikus.![]()
Mondjuk 12 bar az a golden era-ban is sokk volt, ha jól emelékszem a karbon kerekemet max 8-ig lehet terhelni.
Az 5,5-es gumi oldalfala jobban ki van téve a repedésnek, de szerintem hamarabb lekopik, mint kirepedne![]()

Mi az a szingó?revox írta: ↑2026.02.13., pén. 19:18Kell neked latexel flancolnipärt írta: ↑2026.02.12., csüt. 23:53Nekem a latex miatt baromi gyakran kéne fújogatni, de mivel kb. fél évig nem használom, könnyen elfelejtkezem róla, és előbb-utóbb mindig leülnek a kerekek a felnikre.Ronda látvány, de nem vagyok benne biztos, hogy valóban annyira káros, mint amennyire mindenhol hangsúlyozzák, hogy az. Én legalábbis még nem érzékeltem semmi szörnyűséget.
A Conti Black Chili keveréke egyébként egy-két év alatt százéves varánusszá öregszik, tele van apró repedésekkel, de azért még szépen elgurulgat.
Majd jól összeragad, mint nekem a Corsaban, aztán dobhattam kiigaz, nálad akkor csak a belső kuka. Szingóban zsebbenyúlósabb a kukázás.
Kell neked latexel flancolnipärt írta: ↑2026.02.12., csüt. 23:53Nekem a latex miatt baromi gyakran kéne fújogatni, de mivel kb. fél évig nem használom, könnyen elfelejtkezem róla, és előbb-utóbb mindig leülnek a kerekek a felnikre.Ronda látvány, de nem vagyok benne biztos, hogy valóban annyira káros, mint amennyire mindenhol hangsúlyozzák, hogy az. Én legalábbis még nem érzékeltem semmi szörnyűséget.
A Conti Black Chili keveréke egyébként egy-két év alatt százéves varánusszá öregszik, tele van apró repedésekkel, de azért még szépen elgurulgat.