Szerintem a 'jobban esik a zenehallgatás', ezt azt jelzi, hogy bizonyos torzítások / eltérések/ mittudoménmik kisebbek, mint a másiknál, ami amúgy 'jobban szól'.Snipi írta: ↑2026.01.26., hétf. 11:25
Mondok cifrábbat is : a hétvégén végre volt időm is és kedvem is két rendszerem összehasonlításához. (Nem nagyon szoktam ilyen hülyeséget csinálni, most is inkább "tanulás" miatt csináltam.)
A rendszer elemei mindegy, nem ez a lényeg, nevezzük "A" és "B" rendszernek.
A lényeg : egyértelműen az "A" rendszer szól jobban (tér, levegő, sávszélek, felbontás minden) és szebben (sír a hegedű) is. Nekem valamiért (fene tudja miért) mégis a "B" hangja tetszik jobban, azzal valahogy jobban esik a zenehallgatás. (Lehet, hogy a jövő hétvégén másképp lesz ... ??? )
Arról nem is beszélek, hogy a fő tesztmódszert még ki se próbáltam mostanában ... (tudom, tudom csúnya dolog, és nincs ilyen ilyen fogadalmam, de az utóbbi időben nagyon keveset iszokszégyenkezek is emiatt ... )
Nagyon gyakori eset a komponens-továbblépési-erőlködések esetén. A drágábbik, amely minden szokott paraméterében jobb, mégsem tudja a hosszú távú élvezetes zenehallgatást megvalósítani.