Ezek az emberek zeneszerető kicsit/közepesen hifisták, a blogot olvassák, nagyon messzi-földi magyar is akad nem egy és nem kettő, az avx-et ugyanúgy böngészik, mint nagyon sokan még, leginkább, úgy látom, 'vendég' státuszban. Eszükbe sem jut ide beírni, a trollok közé, hogy szétszedjék őket, nekik erre hidd el, semmi szükségük nincs, így semmiféle kommunikációra veled vagy az avx semelyik tagjával ezen a felületen nem lesznek hajlandók, ezt én borítékolom, tényleg semmi kedvem írni arról, hogy miért, hogy miket kérdeztek tőlem, rólatok, milyen felhanggal.Alex_Aston írta: ↑2026.01.15., csüt. 17:47Nekem egy kérdésem lenne, a nélkül, hogy bármelyik oldalon is állást foglalnék.
Ezek a tömegek hol voltak, miért nem kontráztak, amikor látták, hogy számukra kedves embert támadnak? Miért utólag, a bajszuk alatt morognak?
Vagyis akkor kettő kérdés lett![]()
Ha valaki nem vállalja fel magát, az később se sunnyogjon, és zúgolódjon. Vagy álljon ki amikor kell, és vállalja a véleményét, vagy maradjon csendben mindörökre, mert bizony akkor kell szólni, amikor lett volna lehetőség, és akár segíthetett volna az adott dologban.
Ez szerintem úgy általában igaz mindenre az élet területén.
Igen, tényleg kell ide bátorság valamennyi, beírni...
Még annyi, hogy a blog kapcsán megtanultam, hogy a leírt szövegek, vélemények, reagálások, viselkedések húznak maguk mögött egy jó vastag uszályt, amelyet a névtelen "megfigyelők' hada alkot, a csak-olvasók, a legtöbbjét én sem ismerem, de ők is emberek, van véleményük nekik is, vannak barátaik, tovább mesélik a sztorikat, el nem hinnétek, hogy ez a viselkedésetek mekkora hullámverést csapott, énszerintem, ha a Holdról nem is látszott, de Indonéziából biztosan.
Hát... nem vagyok különösebben woodoo-hívő, de a fentebb találóan nevezett 'sakálok' helyében nem lennék most...