Rock60 írta: ↑2026.01.13., kedd 23:29
revox írta: ↑2026.01.13., kedd 22:35
Ezt nézegete., de eu-ból jobb lenne. Nem is az áfa, csak a xarakodás. Bár a D24mm furatot a lardeyzkára nem értrm,de lehet a fotó csalóka. M23x1 menet van rajta, itt meg D24 furatot írbak... passz...
A 24 - es lukba kell becsúsztatni a szóban forgó készséget, nem ?
Azon belül van a 23 - as menet...
Aztán, lehet, hogy rosszul gondolom, így beálmosodva...
Az fix, hogy íg, gondolják, csak a fotó nem úgy néz ki, mint ahol a falvastagság 0,5mm. De lehet a menetprofil miatt tünik vastagabb falu "csőnek".
Ezzel valsz elég lenne a kartartót csak kb leesztergáltatni. Ha nincs adjuster, halálpontosan kell leszedni, ami vagy sikerül, vagy nem (legutóbb mondtam,nem baj, ha nem halálpontos, de ezt úgy éftettem, 1-2 tized mindegy. Na,lett vagy 2mm-el kisebb

ott nem volt gond, mert állítható kar volt,de ezt K pontosan kellene leszedni és akkor még a PU magassága be sincs kalkulálva, mennyire térhet el attól, amit a rega beleálmodott.
Goldring GR2-t lenne tuti lemérni. Abban Goldring 1012GXvolt gyárilag szerelve,én is azt rakok bele. Bár, elvileg ezek az elliptikus tűk kevésbé háklisak a karmagasságra,gyakorlatilag a Hana EL és a 47Lab MC Bee is érzékeny.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu