Technikára biztos nagyon jó, a belső is szép - Recaro ülések
De könyörgöm a kaszni dizájnt adják már ki egy olasznak, mert g.. ronda. Teljes öttettelenség (nem a GT3-asra gondolok, az pálya kocsi)

Technikára biztos nagyon jó, a belső is szép - Recaro ülések
Ha lenne helyem.... már nem lenne....Alex_Aston írta: ↑2026.01.18., vas. 10:31Legyen egy kicsit földhöz ragadtabb is, bár ez sem egy tucat autó, nem sok készült belőle.![]()

Nekem mindig is tetszett, bár végül sosem vettem. Maradt a Delta.Alex_Aston írta: ↑2026.01.18., vas. 10:31Legyen egy kicsit földhöz ragadtabb is, bár ez sem egy tucat autó, nem sok készült belőle.![]()

Amerikában kapható a GR. Gondolom azért.

1988-tól, azért volt belőle pár gen. Mondjuk aminek ez elődje a 3.6, az csak az 1 gen. Nem volt kiforrott még.

Ezt simán el tudnám fogadni, eszméletlen jól néz ki, és gondolom eszméletlen jól is megy, meg már-már majdnem olyan szép, mint egy Mustang
Volt ilyenem és az eggyel korábbi 3.6L-es verzió is.
Valóban...bár a GR GT-t még legalább 1 évig fejlesztik,addig legalább lehet reménykedni...

Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e ebből bármi sorozatgyártásban. Európa még a GR Corollát sem kapta meg.

Ez hogy a fenébe ilyen egyszerü? A másik oldalon mi van?

Jaja, ha jobban megnézi az ember nem is bonyolult. Csak kicseréli a láncokat, azt jóvan
De legalább hozzáférhető...

Nem aszfaltra való, de egyébként elbírja mivel kicsi a tengelytáv és 0.7-1báron van a kerék nyomás. Csak kár a jó cross gumikért. De van rá ultracross kerék szettem ha száraz a föld azzal nem lenne rossz vele betonon menni de nem szoktam erőltetni csak amíg kijutok az erdészeti és mezőgazdasági traktor utakra. Szerencsére itt baranyaba van bőven

Aha, akkor evvel aszfaltra nem nagyon megyünk (pláne nyáron)

Kapcsolható hátsó vagy összkerék difik mindig zárva

Ennek milyen hajtása van?