Kimostad...?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
'A' rendszer
Itt volt némi változás azontúl, hogy kifehéredtek még össze is mentek
1.6 jobban illik ide, minden más változatlan. A hang még jobb lett, hifibogár eltaposva.
'B' rendszer
Hifis szempontból a lényeg: Sonofer SF2 zárt frontok Musical Fidelity Elektra E10-ről hajtva.
Fejhallgató vonalon az 'A' rendszerhez hangban passzoló Musical Fidelity xcan v3 + Dan Clark Noire X. Pazar együtt a duó!
Hifibogár itt is kinyírva. :)
Itt volt némi változás azontúl, hogy kifehéredtek még össze is mentek

1.6 jobban illik ide, minden más változatlan. A hang még jobb lett, hifibogár eltaposva.
'B' rendszer
Hifis szempontból a lényeg: Sonofer SF2 zárt frontok Musical Fidelity Elektra E10-ről hajtva.
Fejhallgató vonalon az 'A' rendszerhez hangban passzoló Musical Fidelity xcan v3 + Dan Clark Noire X. Pazar együtt a duó!
Hifibogár itt is kinyírva. :)
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Valahol írtak róla. Próbálták megfejteni, mit is csinálhat. Orvosi sztetoszkóppal lehetett valami zajt hallani, de nem a zenét.
Szoktam trécselni Takei sannal, meg volt már, amiben próbált segíteni. De ennek a működését, mivel nem kommunikálja, azt gondolom illetlenség lenne megkérdezni bár engem is érdekelne).
Az extrém magas impedanci jellemző a supwrtweetereire is, de ettöl jók. Az erősítök nem érzik, hogy be van kötve (párhuzamosan).
Érdekes kütyük,jelenlétük egyértelmű és pozitív.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Az már lefutott, temus :
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
JBL ES30 - háttérhangfalam:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 660
- Kapcsolat:
Ez is valami Aliexpresszes, azért nem szólrevox írta: ↑2026.01.13., kedd 21:26Ami éppen jöntamagaba írta: ↑2026.01.13., kedd 18:39Milyen zenén hallgattad?revox írta: ↑2026.01.13., kedd 17:08azt teszi, hogy 20-20kHz között kisimítja a dolgokat, de nem jön belőle hallható hang (vagy annyira halkan,én nem hallom)
az történik,hogy a 25Hz-es alsó frekit (a szélessávun, tölcsérrel még nem próbáltam, de az lemegy 15Hz-re, de elvielg ott is kell hoznia) kiegészíti szépen, vagyis nem tudom, de a megkezdett mélytónusú hangoknak van befejezése is. Nem lesz több a basszus, csak szépen lezárja, ami elkezdődik, pl egy dobütésnél. Érdekes kütyü, de pl ToMPi (TMP Audio) volt nálam egy hete és most is, azonnal jelezte, hogy ez most máshogy szól. De fent is simít. hivatalosan 20k-ig dolgozik (onnan a TakeT supertweeter megy 150k-ig. Direkt így vannak párba kitalálva. ahol ez befejezi,onnan a supertweeter folytatja). Ne kérdezd, mit, pontosabban, hogyan csinálja. egy baja van,minőségi drótot kér ez is. Kondo KSL belső szálakkal van bekötve.
![]()
Einstürzende/silence is sexi
De mindegy,nem csak az alja profitál. Minden kerekebb,teljesebb. Most Joy Division koncert. De nem tesztelgetem. Betettem, egyből jött, több, mint vártam. Utána már csak arra tudtam figyelni, az olcsó kábellel harsány volt (mint maga a kábel normál hangszórókkal.) Aztán próbáltam néhányat, a KSL-nél eltűnt a zavar. Valsz ugyanaz a drót kell, amivel a fő doboz is fut,legalább-is
, olyan,ami a rendszerbe beilleszthető.
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
2 efficiency; 50dB/1m*2.83V
4. Impedance; ∞-150 ohms (DC-20kHz)
- fererencz
- Törzsvendég

- Értékelés: 914
Tényleg nem lehet túl hangos. Néhány pont a megadott specifikációból:
2 efficiency; 50dB/1m*2.83V
4. Impedance; ∞-150 ohms (DC-20kHz)
Nem szotkam hibázni.
Ami éppen jöntamagaba írta: ↑2026.01.13., kedd 18:39Milyen zenén hallgattad?revox írta: ↑2026.01.13., kedd 17:08azt teszi, hogy 20-20kHz között kisimítja a dolgokat, de nem jön belőle hallható hang (vagy annyira halkan,én nem hallom)
az történik,hogy a 25Hz-es alsó frekit (a szélessávun, tölcsérrel még nem próbáltam, de az lemegy 15Hz-re, de elvielg ott is kell hoznia) kiegészíti szépen, vagyis nem tudom, de a megkezdett mélytónusú hangoknak van befejezése is. Nem lesz több a basszus, csak szépen lezárja, ami elkezdődik, pl egy dobütésnél. Érdekes kütyü, de pl ToMPi (TMP Audio) volt nálam egy hete és most is, azonnal jelezte, hogy ez most máshogy szól. De fent is simít. hivatalosan 20k-ig dolgozik (onnan a TakeT supertweeter megy 150k-ig. Direkt így vannak párba kitalálva. ahol ez befejezi,onnan a supertweeter folytatja). Ne kérdezd, mit, pontosabban, hogyan csinálja. egy baja van,minőségi drótot kér ez is. Kondo KSL belső szálakkal van bekötve.
Einstürzende/silence is sexi
De mindegy,nem csak az alja profitál. Minden kerekebb,teljesebb. Most Joy Division koncert. De nem tesztelgetem. Betettem, egyből jött, több, mint vártam. Utána már csak arra tudtam figyelni, az olcsó kábellel harsány volt (mint maga a kábel normál hangszórókkal.) Aztán próbáltam néhányat, a KSL-nél eltűnt a zavar. Valsz ugyanaz a drót kell, amivel a fő doboz is fut,legalább-is
, olyan,ami a rendszerbe beilleszthető.
halfnote.hu
halfnote.hu
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 660
- Kapcsolat:
Milyen zenén hallgattad?revox írta: ↑2026.01.13., kedd 17:08azt teszi, hogy 20-20kHz között kisimítja a dolgokat, de nem jön belőle hallható hang (vagy annyira halkan,én nem hallom)
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
szeretek polgárpukkasztani
ez egy "superwoofer" (TakeT - WHDPure)
azt teszi, hogy 20-20kHz között kisimítja a dolgokat, de nem jön belőle hallható hang (vagy annyira halkan,én nem hallom)

az arányok miatt. darabja 100 gramm

ez egy "superwoofer" (TakeT - WHDPure)
azt teszi, hogy 20-20kHz között kisimítja a dolgokat, de nem jön belőle hallható hang (vagy annyira halkan,én nem hallom)

az arányok miatt. darabja 100 gramm

halfnote.hu
halfnote.hu
85th.
Még nem a Super Linton, és a beszámolókból ítélve nem is valószínű , hogy váltanék.
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Ez melyik Linton ?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2 - Rel T/9X
Jelentem elvagyunk mint a befőtt.
Csövezgetünk , cédézgetünk….
Csövezgetünk , cédézgetünk….
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
A 838-asok is bekerültek a helyükre... hááááát, eddig azt gondoltam, hogy az előfok csövek esetében érdemes minél régebbi NOS változatokat keresni, de a nagy triódák esetében bőven jók az új gyártású csövek, de be kell látnom, hogy tévedtem...
Most ezek zenélnek éppen:
1952-es Mullard Blackburn ECC35 (~6SL7)
1942-es Sylvania VT-231 (=6SN7)
Új Psvane Summit 300B
1939-es GE 838 (~805A)
Most ezek zenélnek éppen:
1952-es Mullard Blackburn ECC35 (~6SL7)
1942-es Sylvania VT-231 (=6SN7)
Új Psvane Summit 300B
1939-es GE 838 (~805A)
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2772
...és érkezett a helyére..
(Soulnote E-1)
- Csatolmányok
-
- IMG_5976.JPG (104.16 KiB) Megtekintve 1493 alkalommal
-
- IMG_5981.JPG (129.13 KiB) Megtekintve 1493 alkalommal
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2772
ez volt..
(M.Fidler MM Pro+Hydra táp)..
- Csatolmányok
-
- IMG_5974.JPG (97.62 KiB) Megtekintve 1497 alkalommal
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
- new_dualcs5000
- Nincs visszaút

- Értékelés: 238
A gyártó korábbi hasonló szűrőiből is van most eladó (viewtopic.php?f=160&t=224290) és Long kollegusz írt már egy szösszenetet ezekről, talán többet is... többfelé.
Jómagam, még nem vagyok erre kész, de nem kizárt, hogy a Hálózati szűrők topikba megírom, nálam mit tett hozzá, vett el, vagy nem a fadoboz...
Jómagam, még nem vagyok erre kész, de nem kizárt, hogy a Hálózati szűrők topikba megírom, nálam mit tett hozzá, vett el, vagy nem a fadoboz...
Megtettem én is mert kíváncsi voltam.
Neked amúgy lilára kellett volna ütögetni az ujjadat a klaviatúrán,hogy megtaláld a neten,hogy mi ez?
Megtettem én is mert kíváncsi voltam.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- new_dualcs5000
- Nincs visszaút

- Értékelés: 238
Kedves murasake!
Bocsánat, hogy nem adtam teljes leírást a fakockáról. Ebben a topikban (Saját hifis cuccaimról készült képek)amúgy a legtöbben ezt nem teszik.
Amit tudni szeretnél, megtalálod a magyar gyártó oldalán, egy sporttárs már be is linkelte neked!
Ahoj
Dulci
Bocsánat, hogy nem adtam teljes leírást a fakockáról. Ebben a topikban (Saját hifis cuccaimról készült képek)amúgy a legtöbben ezt nem teszik.
Amit tudni szeretnél, megtalálod a magyar gyártó oldalán, egy sporttárs már be is linkelte neked!
Ahoj
Dulci
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 707
fererencz írta: ↑2026.01.09., pén. 07:41Szóval az egy Hamonizer.![]()
![]()
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 927
Egyszer regen mikor meg alapszintu rendszerem volt akkor Menyus-ek hoztak a stekkerbe ilyen passziv szuro felet amit ok gyartottak es mikor a szobaban egy masik helyre beszurtak a stekkerbe akkor egyertelmuen hatassal volt a hangra. Szoval szerintem van letjogosultsaga ilyen kutyuknek de szerintem ez legyen az utolso lanc a rendszerben az akusztika rendbetetele utan mert nalam talan az lesz az utolso vagy utolsoelotti pont. :) Tudom ezzel kene kezdeni de...
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 707
Doboz csatlakozóval és mart felirattal. Mit nem lehet ezen értelmezni
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
- fererencz
- Törzsvendég

- Értékelés: 914
Szóval az egy Hamonizer.dixie-chicken írta: ↑2026.01.09., pén. 07:19![]()
talán itt megtalálható:
https://www.x2audio.hu/
Nem szotkam hibázni.