A hobbim szempontjából(is) nekem szerencsém van a családommal, mert maximálisan tolerálják. Mikor megismerkedtünk a feleségemmel, én már akkor is nyakig benne voltam a hifiben. Mikor először nálam járt, nagyon érdeklődő volt, és az akkori rendszerem produkciója is elnyerte a tetszését. Mivel a zenét Ő is nagyon szereti, így örömmel vette, hogy a kedvenceit sokkal jobb minőségben hallgathatja, mint korábban.alto írta: ↑2026.01.05., hétf. 05:08Társat olyat érdemes választani, akivel képesek vagytok kölcsönösen tolerálni, ad absurdum szeretni egymás dolgait. Az nem társ, aki nem képes elviselni azt, ami neked örömet okoz.
Engem teljesen hidegen hagy az, hogy mások szerint hogy kellene kinéznie egy nappalinak. Nekem kell hogy tessen, én élek benne, az én kényelmemet, örömömet, nyugalmamat szolgálja, pont leszarom, hogy másoknak tetszik-e vagy sem.
Számomra egy nappali, ahol nem lehet zenét hallgatni, filmet nézni, az csak egy funkciótalan, haszontalan tér. Mit csináljak ott, nézegessem a "letisztult teret"?![]()
A sokat emlegetett "feleség tűrő faktor" nálunk nem játszik szerepet, a párom számára a hangsugárzó nagy, sőt, minél nagyobb. Egy időben, mikor állványos dobozaim voltak, folyton elégedetlenkedett miattuk, sohasem tudta elfogadni őket. Mikor eladtam, és álló dobozokat vettem, akkor nyugodott meg.
A jelenlegi hangsugárzókra mindig azt mondja, hogy "ha el is adod, ennél kisebbet nem vehetsz!"
1-2 alkalammal elkísért az aktuális hifi show-ra, de leülni zenét hallgatni is csak azokban a szobákban volt hajlandó, ahol méretes hangsugárzók szóltak. Azt mondta, hogy "Ő elfogadja, ha valaki a kicsi hangsugárzókat szereti, hallgatja, de Ő ki nem állhatja őket, olyan bénák."
A párom hobbija a pathwork(foltvarrás), a legkisebb szobánk szinte csak az ehhez kapcsolódó holmikkal van tele. Két varrógép, vágólap, különböző sablonok, mindig készenlétben. Ez az Ő birodalma, én ritkán teszem ide be a lában. Mi tökéletesen elfogadjuk egymás hobbiját.
A maholnap 18 éves fiúnkat sem zavarja egyik sem, teljesen elfogadja, de nem nagyon érdekli, elvan az Ő kis világában.