Azon okkal,miszerint furutechet,vagy akármit is csak nem tehet rá,ha van saját dugó is,ez teljesen érthető.Rock60 írta: ↑2025.12.30., kedd 17:52Jogos a felvetés első ránézésre, de a helyzet az, hogy egy 70 - 80 ezres középkategóriás Oy dugó szett - 079, 046 - rengeteget hoz egy 40 ezres két méteres kábel hangján is.wasiliy888 írta: ↑2025.12.30., kedd 17:09
Mondjuk, ha lenne egy szett 50e/db áras dugóm, biztosan nem egy 20e/m árú kábelt tennék a kettő közé, hanem valami jóval drágábbat.
Persze, nehéz eltalálni a jól indokolható arányokat, és ez a kombó talán túlzásnak tűnhet, de sajnos minden számít.
De mondok, egy létező gyári példát.![]()
Van egy szép szál 1.6 méteres Oyaide tunami tápkanócom, ami gyárilag 046 - ossal volt szerelve.
Az enyémhez dugó nélkül jutottam hozzá, és másfelől szereztem be a dugókat.
De. Ha most körülnézel a piacon, egy ilyen kábel dugó nélkül 25 ezer ft körül mozog, egy garnitúra Oyaide 046 meg kb.40 - 50 ezres.
Most, akkor mi van ?
Szerintem a cég okkal rakta össze ezt a kombinációt.![]()
Ez a csatimánia régebben nem volt ennyire kihegyezve,a siltech,vdh,stb is jó volt sok éven keresztül a gyártók szerint a filléres csatikkal is,de ma már nem így van,ki tudja miért is. gondolkodik.gifi