Hm... Ez érdekes.
Mi volt az, ami nem tetszett bennük ? ( Pl. a Neotechez képest.)
Komolyan érdekelne.
Hm... Ez érdekes.

Köszönöm az ajánlást. Nem akartam ennyire belemenni, de ValhallA tápkábelből az alábbi volt nálam: AgIVMKII ami szerintem egy olcsóbb tápkábel, sajnos nekem nem jött be. Továbbá volt nálam egy Ákos USB AgPt RXF kábele ami szintén nem tetszett. Így sajnos nem is kísérleteztem tovább ezen a vonalon.Rock60 írta: ↑2025.12.29., hétf. 19:04Na, hogy ne kelljen annyit utánajárnod, ha mégis késztetésed lenne rá...
A Neotech SOCP 14 és 16 hangját jól ismerve azt mondom, hogy alig drágábban mindenképpen jobb nála a Duelund DCA 12/16 GA, azoknál is egyértelműen jobb - háromszoros áron - a korábban is említett VahallA Agpt RXF.
Na, hogy ne kelljen annyit utánajárnod, ha mégis késztetésed lenne rá...

ANDS az ösvényes topikban néhány hónapja jócskán körüljárta ezt az ösvény dolgot, érdemes visszakeresni. Persze, csak annak akit ez érdekel. Minden esetre bármilyen kábelezésről legyen is szó, hagyni kell időt a "bejáratásra". Ami inkább összeszokás legalábbis szerintem, mert az a tapasztalatom, hogy nem annyira a hallgatási órák számítanak, ami belement, hanem ahogy mondom, az idő. Még egy-két hónap elteltével is van apróbb, de észlelhető változás. De amit te mondasz az is igaz, hogy a kábelezést is együtt kell nézni.Tctronic írta: ↑2025.12.29., hétf. 18:15Igen, de milyen kábelből? Ahogy írtam a kábelek "összhangja" szerintem lényeges. Ha most még egy kábelt (ösvény kábele) bedobok a képletbe szerintem könnyen elképzelhető hogy az eddig kikísérletezett "hangminőség" még rosszabb is lehet mint a jelenlegi felállás. Szóval jól van ez így nekem.![]()
Valszeg ugyanazt takarja, mint az RXF V2 "HC" esetében.wasiliy888 írta: ↑2025.12.29., hétf. 13:43Nemrégiben sikerült vennem egy tápkábelt 55e plusz futárdíj áráért, a fent említett réz-ezüst kábel HC változatát, ami nem tudom pontosan mit takar, csak annyit tudok, hogy leginkább erősítőkhöz és elosztókhoz ajánlott.

Igen, de milyen kábelből? Ahogy írtam a kábelek "összhangja" szerintem lényeges. Ha most még egy kábelt (ösvény kábele) bedobok a képletbe szerintem könnyen elképzelhető hogy az eddig kikísérletezett "hangminőség" még rosszabb is lehet mint a jelenlegi felállás. Szóval jól van ez így nekem.
A tápösvény a legolcsóbb fejlesztés, amivel a legnagyobb előrelépések egyikét tudtam elérni. Szinte fillérekből. A kábel métere 1000-2500 forint, 20 méterre az 50 ezer forint…+ villanyszerelő munkadíja.

Milyen érdekes,...én meg nem vagyok rá kíváncsi. De saccolásom szerint a tagság (nem azok,akik aktívan írogatnak,hanem azokkal együtt,akik SOHA nem írnak a fórumba) 70%-a sem kíváncsi rá.zoli73 írta: ↑2025.12.29., hétf. 09:42Szó se róla! De gondolj bele, ha megnevezi, az milyen lavinát indithat el. Csak olaj a tűzre ebben a topikban, de ezzel együtt engem is kiváncsivá tett. Meglátjuk hajlandó-e lerántani a leplet.Alex_Aston írta: ↑2025.12.29., hétf. 09:29Azert ez így szerintem eléggé ledegradáló kijelentés a fórumtársakkal szemben.
Tehát aki nem ilyet használ, az bizonyára tudatlan, és biztos folyamatosan vakarózik zenehallgatás kozben?
És amúgy milyen céllal volt ez az egész beírás? Reklám? Annak eléggé ellenszenves, mert amolyan legjobban tisztító mosópor, vagy legillatosabb öblítő stílusú.
Jószándekú ajánlás valaki más termékével kapcsolatban? Akkor miért nem írsz.konkrétumot? Így lenne igazi segítség az eltévedt bárányok számára.
Ha ez tényleg ennyire jó (fillérekért), engem érdekelne. Milyen módon lehet kipróbálni?

Meg azért, mert más ízlés, más illik a rendszerbe stb. Mondom ezt úgy, hogy sejtem, miről van szó (96K, gondolom)fülelek írta: ↑2025.12.28., vas. 21:41Csak azért nincs, mert mindenkinek joga van azt mondani következmények nélkül, hogy valami ilyen vagy olyan, csakazértsetetszik, meg nekem nemondjamegsenkimiatutiaztsenkisetudjamiértpontő stb.
![]()

Na de csak akkor, ha mindenki ugyanazokat a perifériákat hallgatná hozzá :)
Összekötőnek Vz.

Szó se róla! De gondolj bele, ha megnevezi, az milyen lavinát indithat el. Csak olaj a tűzre ebben a topikban, de ezzel együtt engem is kiváncsivá tett. Meglátjuk hajlandó-e lerántani a leplet.Alex_Aston írta: ↑2025.12.29., hétf. 09:29Azert ez így szerintem eléggé ledegradáló kijelentés a fórumtársakkal szemben.
Tehát aki nem ilyet használ, az bizonyára tudatlan, és biztos folyamatosan vakarózik zenehallgatás kozben?
És amúgy milyen céllal volt ez az egész beírás? Reklám? Annak eléggé ellenszenves, mert amolyan legjobban tisztító mosópor, vagy legillatosabb öblítő stílusú.
Jószándekú ajánlás valaki más termékével kapcsolatban? Akkor miért nem írsz.konkrétumot? Így lenne igazi segítség az eltévedt bárányok számára.
Ha ez tényleg ennyire jó (fillérekért), engem érdekelne. Milyen módon lehet kipróbálni?

Azert ez így szerintem eléggé ledegradáló kijelentés a fórumtársakkal szemben.

Háááát Zoli, - minden tiszteletem mellett (tényleg) -, ha nem a Rád jellemző szófordulatokat használtad volna, azt hittem volna, hogy valamelyik kábelfarigcsáló hozzájutott a profilod belépési adataihoz.

Csak azért nincs, mert mindenkinek joga van azt mondani következmények nélkül, hogy valami ilyen vagy olyan, csakazértsetetszik, meg nekem nemondjamegsenkimiatutiaztsenkisetudjamiértpontő stb.

Ő sem gondolta, hogy 5x jobban fog szólni, hanem hogy nagyobb lesz az ugrás. Valszeg az eladó is ezért mondta neki, ha nem jön be az amire számított visszaveszi.zoli73 írta: ↑2025.12.28., vas. 11:52Ebben én semmi meglepőt nem látok. Tapasztalatom szerint exponenciálisan nő a ráforditott összeg, a hangminőségbeli nyereséghez képest. Szerintem az hiú ábránd, hogy ha a meglévőhöz képest 5x-ös pénzt költünk egy kábelre, akkor az majd 5x jobban fog szólni.GTomi írta: ↑2025.12.28., vas. 10:53Fórumtárstól nemrég vettem egy tápkábelt, mert vett helyette, ha jól emlékszem 5x annyival többe kerülőt (használtan), kicsit beszélgettünk erről, és azt mondta igazából csalódás volt neki, mert azt gondolta, markánsabb lesz a hallható különbség a rendszerében. (márkát ne kérdezzétek, rövid az agyam :) ) .

Nincs olyan, hogy tuti kábel. Ez el kell fogadni. Vannak általánosan jók, de tuti nincs.