Copland CSA70. A bizonyosan 24/192 fájl lejátszását hogyan kellene eszközölnöm? Most szembesültem azzal, ha letöltök (bár nem is találtam) teszt fájlokat, azokat nem tudnám exclusive módban lejátszani, mert a tidal-on kívül nincs is más lejátszóm, csak a vlc meg a win-es dolgok. És az a gyanúm, ilyen esetben a win beállításai lennének a meghatározók, nem a zenei fájl. Mondjátok, ha nem így van.wittao írta: ↑2025.12.19., pén. 19:33Ahogy LaValse is írta, egy bizonyosan 24/192 felbontású fájllal lenne érdemes kezdeni. Tidalnál nem lehet tudni a nagy felbontású .flac éppen MQA-e vagy sem.kasumi írta: ↑2025.12.19., pén. 18:05Időközben annyi történt, hogy az erősítő gyártó honlapjáról letöltött usb drivert frissítettem az amanero honlapján található, újabb verzióra. Ettől már nem fagy be az exclusive mód, de még mindig nem tökéletes. A gyártó szerint a 16-24 bites és 192kHz-es zenéket támogatja a dac. Kerestem a tidalon 24/192 minőségű felvételt, amit lejátszik összeomlás nélkül, de recseg, ropog. Szóval most itt tart a projekt.
Azon túlmenően bizonyos Amanero-val szerelt (AudioGD) DAC-oknál néhány felhasználónál tapasztaltunk 24/176.4 és 192 felbontásoknál lejátszási problémát. Mi a brand?
Btw, a win sound settings / device properties / other properties felugró ablakban tudok különféle teszt fájlokat lejátszani. A supported formats fülön lévő lehetőségek közül csak a 44.1 és a 48 kHz oké, a magasabbak pattognak.
Az advanced fülön lévő default format résznél egy lenyíló listából lehet teszt hangokat lejátszani. Itt is az van, hogy csak a 16/24 44.1 és 48 kHz nem pattog.